- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
işte benim bgn tekrar eskisi gibi hareketlendi..tekmeleri kuvvetli ve sık hissettim.. ctesi yaptırmıstım ben özellikle ptesi cok cok az hissetmiştim hareketleri..Valla ben çok eminim şeker yüklemesinden sonra oldu,normalde maşallah o kadar hareketli ki 2 saatte en az 50 kere vururdu.. Ama dün,bugün az az ve çok seyrek... Ben salı günü yaptırdım .. Bakalım bikaç güne nasıl olucak.. Sende durumunu yaz ama muhakkak ..
Yaa muhteşemm güzeellll bayıldımm içim giittii bizimki erkek gerçi ama nekadara aldnz sorması ayıp beşiğide beyaz alacaksnz dmii
Ya kizlar su insanlarin bebeği kendilerine benzetmesine ne diyorsunuz? Benim sinirlerim bozuluyor ve kim olursa olsun kirip gececegim kesin..
Ben yavrumu bana dahi bensin istemem karakteri kişiliği bambaşka olacak özel olacak ama yok ben ben diye geliyorlar delleniyorum ben.
Veee Kapı Süsümüz Biter
Sağolasın Canım Benimçok şirin olmuş iyi günlerde kullanın
Ben de onu çok beğendim canım ama kendi odasına alacağım onu, ilk 6 ay yanımızda yatsın istiyorum o yüzden daha küçük bir model bakıyorumHareketli ise bebek 6 ay bile kullanılmıyor dediler, ikea dan baktım hensvik adı onu alıyorum
Güle güle kullanın çok güzel olmuş ellerine sağlıkVeee Kapı Süsümüz Biter
Bnde bu tarz bşy istyorum dolapla brlkteçok teşekkür ederim canım beğenmenize sevindim
erkek olsun ne farkederki üzerine sticker yapıştırırsın sende
fiyat konusunu eşim konuştu ben sadece modeli gösterdim
beşiği beyaz olacak evet
park yatak alacağım
Eki Görüntüle 1271706 Bnde bu tarz bşy istyorum dolapla brlkte
SarpKızlaar lüütfen bna en beğndiğiniz erkek ismlerini soyleyiin bulamıyoruuz
berk yağız ayazKızlaar lüütfen bna en beğndiğiniz erkek ismlerini soyleyiin bulamıyoruuz
Kızlaar lüütfen bna en beğndiğiniz erkek ismlerini soyleyiin bulamıyoruuz
ben yaşı problem yapmıyorum kesinlikle. doktorlar yapıyorlar ondan etkileniyorum. benımdeya ne var yaşımızda ben hala 25 gibi hissedıyorum kendımı... hamılelıkte bı eksısını görmedım cok şükür... doktorumda kızdı bı kaç kez söyledığimde... 40 .yaşından buyukler gelıyor rahat ol dıyor...
Çok.ucuzmuş ben dün baktım bir tane Kanz mobilyada 3000 tl. Hiçbir özelliği yolBurda içinde yatağı,uyku seti,alt açması,cibinliği,uzayan beşiği,2 kapılı dolap ve şifonyerine 1350 dediler siz ne kadara aldınız? Baby hope markası...
Ama senin kaynana bizi kıskançlığa sürüklüyor yapmasın böyle lütfen klasik kaynanalar gibi davranın @bende oda almıyorum sadece gardrop yaptırıyorum onuda sırf bebek için değil kendi eşyalarım için de kullanacağım hiç bazalı eşyam yok çünkü. şuan yazlıklar ortada kaldı
bende bebek bezini netten alacağım arkadaşım hep netten aldı çok ucuza denk getirdi bende öyle yapmak stiyorum ama hangi bezi kullanacağım karar veremiyorum
bir ara prima israil malı kullanmayın dendi
türk malı bezler hangileri
bebekte pişik yaparmı yapmazmı
zor konular bunlar
sağolasın kuzum kayınvalidem haftaya 1,000 liralık alışverişini ben yapacağım dedi
bende daha erken 26. hafta bari olsun dedim
kıyafetleri hastane çıkışı çantası battaniyesi bakalım onlarıda alalım eksikleri yavaş yavaş tamamlarım bende
ay bunları konuşmak bile heyecanlandırıyor beni
Ay keske benimki de ypmasa hevesli olmasa. Fazla heves de iyi degil bosverA
Ama senin kaynana bizi kıskançlığa sürüklüyor yapmasın böyle lütfen klasik kaynanalar gibi davranın @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?