bobrek tasına iyi gelen sey değil mi o
ben yaşı problem yapmıyorum kesinlikle. doktorlar yapıyorlar ondan etkileniyorum. benımde
Çok.ucuzmuş ben dün baktım bir tane Kanz mobilyada 3000 tl. Hiçbir özelliği yol
oda vs için erken deilmi
geçmi geliyor siparisler
belkide ilk olmadigi için bende hiç kipirti yok, bi kizim bi oglum var kiyafetleri araba koltugu ,kangurusu herseyi var
hatta 3 numara bez stogu bile yaptim
eger ucuz bulursaniz bez stogu yapmanizi tavsiiye ederim kizlar, 3 numara alacaksiniz en az 6 ay kullanirsiniz bu buyuklukteki bezi ..
su an benim 3 kartonum var ,dahada ucuza bulursam alirim ..
iremguzum uzulme nolur
benim annem 7 sene once vefat etti,yani ben evendigimde
su an iki çocuk anneisyim, 3. yolda , ikinci geldiginde kizima eltim bakdi saolsun, aradan 4 yil geçti eltimdeki çocuk sayisi ikiye katlandi yani su an 6 çocgu var .. esim ona birkairiz çocuklari demisti daha ahmile bile deildim, bende eltime kayinin boyle diyor ama sanada yazik 8 çocukla napican gibi biseyler dedim seslenmedi yani eltim benimle ayni fikirde ve gerçekten yazik kadina 8 çocuk ( burda 4-5 gunden once hastaneden çikarmazlar )
babm ikinci evlilgini yapti, kariisna doguma gelebilirmsin dedim çalismadigim zamana denk gelirse olur dedi ama simdi yeni ise girdi full çaliisyor hafta içi ..
esim dukkani kapatamaz kendi ismiz tek basina çalisiyor ..
geriye konu komsu kaliyor saolsunlar yok demezler onada esim gece elin evinde uyumaz çocuk diyor
kendi isten gece 12 de geliyor
valla olacak is olsa evde dogurcam , dusunmekden kurdesen dokucem ..
yani anliycan ben iki çocugu bi yere sigdiriyorsam sen tek çocugu haydi haydi sigidrirsin inan
kaynanamda vefat etmis bu arada, zaten esimin ailesi Turkiyede ..
slm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??
Evet 3 numara uzun sure kullaniliyor. 6 aydan sonra falan. Gecis bebegine gore degisir. aman evde nereye koycam onlari alirim zamani geldikce. Oglumdan 5 numara var tuvaleti ogrenince kaldi bir paket onu bile saklamak zor geliyor.bi yerde bez stoğu yapmayın , bebeğin kilosuna göre falan filan elinizde kalır diye okumuştum, benim ilk gebeliğim bu 3 numara olan standart gibi bişey mi boyut olarak , yani bir zaman sonra hepsine olur mu ?
mrb kıslar mrb bebişler biraz önce tv yi açtım esra erolu izliodum çocukları olmayan karı koca çıkmış programa çok duygulandım ya allahım herkese nasip etsin
bi yerde bez stoğu yapmayın , bebeğin kilosuna göre falan filan elinizde kalır diye okumuştum, benim ilk gebeliğim bu 3 numara olan standart gibi bişey mi boyut olarak , yani bir zaman sonra hepsine olur mu ?
Yapma tabi ki. Kilosu iyi olursa cok kisa kullanir. Zayif bile olsa cabuk toparliyor bebekler. Alacaksan 2-3 paket en fazla.Yeni doğanından stok yapmıycakmıyız?
Evet 3 numara uzun sure kullaniliyor. 6 aydan sonra falan. Gecis bebegine gore degisir. aman evde nereye koycam onlari alirim zamani geldikce. Oglumdan 5 numara var tuvaleti ogrenince kaldi bir paket onu bile saklamak zor geliyor.
Gunaydin anneler.
Bir hafta kafasi geride ilerde ya da karin cevresi ilerde geride cikabilir. Elle olculuyor sonucta. Cok belli bir fark olmadikc takilmayin bunlara. Hele kilosuna daha dogrusu gramina takilmayin. Dr karin cevresini isaretliyor makine kilo hesabi veriyor. Kilo son ay olculur o zman onemsenir. Yani simdi herkes baslicak benimki 50-100 gr ilerde geride diye kiyasa. Bitmicek bundan sonra bu muhabbet. Bunun yerine emzirme normal dogum vs kendimizi bilinclendirsek daha faydali oluruz bebegimize.
Yenidoğan bebeğe yenidoğan bezi almayacak mıyız?Evet 3 numara uzun sure kullaniliyor. 6 aydan sonra falan. Gecis bebegine gore degisir. aman evde nereye koycam onlari alirim zamani geldikce. Oglumdan 5 numara var tuvaleti ogrenince kaldi bir paket onu bile saklamak zor geliyor.
Valla.ne denir bilmem elleri öpülesi kadın.
Ne kadar düşünceli mesele hediyenin değeri değil ama düşüncesi çok güzel.
Kızlaar lüütfen bna en beğndiğiniz erkek ismlerini soyleyiin bulamıyoruuz
Benimde ali. Bir ali takıntım var sorma.nerden geldi bilmiyorum ama çok seviyorum.saygın, emirhan , okan, kıvanç, ali
Eki Görüntüle 1271932 Bu arada kizlar onumuzdeki persembe a101 'e bebek urunleri geliyormus
Benimde ali. Bir ali takıntım var sorma.nerden geldi bilmiyorum ama çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?