2015 Şubat Anneleri

oda doğru ozaman beklemek daha iyi herhalde

canım ne çantası derken erken diye dedim. daha kocamaannn 3,5 ay var. yıkasan koysan çantada kirlenirler anacım.

Ben tesetturluyum tayt giyemiyorum disarda vardi guzel biseyler siyah pantolonm var die lacvert araniyorum ama orda da bulamadm bedenini cocuk bolumu gormedm ben bak heryerde yok demek ki
benim gobus buyumeye basladi bi anda kg da aliyom artik vucut bi acayip oldu gogusler ayrı popo ayri gobek ayri telden caliyor kiyaetin altini begensem ustu guzel durmuyor ustu denk gelse alttan sariyo. Okulda calisiyo olmasam sallamicam da cocuklar juri gibi mubarek her ayrintiyi suzuyo elestriyo sinir ediyo

bu haftalarda yanılmanın ortaya çıkması yine bişey. bütün hamilelik boyunca erkek denilip kız doğuranlar da var

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?
o ağrı bendede var çok canım acıyo. akşama doğru resmen yerlerde sürünüyorum acıdan. masaj falan kar etmiyo bende. böyle gidecek galiba. bide gittikçe artacak ağrlık

doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık

bende çarşıya çıkayım hazırlıyacağım. daha kendime gecelik filan almam lazım. doktorlar zaten 7. aya girince uyarıyormuş çantanızı hazırlayın diye.en gerekli şeyler diyorlar ama içinde nevresim bile var internetten baktıklarımda ben zaten özelde doğurmuyacağım. üni hastaneside şehir merkezine uzak herkes gelemez tahminimce en yakınlarım gelir o yüzden fazla teferruata gerek yok

sizce nevresim çok abartili değil mi çünkü en faza 2 -3 gün kalıyorsun benim eltimin cantasi minicik ti gereksiz şeyler sadece yük olur bende tipta yapıcam inşallah

ben daha alışverişini bile yapmadım kv saolsun hastane çıkışını falan almış, gelecek ay almaya başlayacam inşallah : ))) bende fazla mı rahatım ne :))
bilmem belki hazirlik yapmak iyi olur eşyaları al çantaya koyma belki öyle yaparım alırım yıkarım ütülerim bekletirim

Oww okudumda dogumlar konusulmus bebek odalari alinmis bebek cantasina bile gelinmis bende niyeyse durgunlastim hicbisi yapasim yok bos bos tv izliorm surekli :) evde bosum nete bile giresim gelmio. En sevmedigim sey evde amacsiz oturmakti son 1 haftadir zevk aliorm:)

çantada öyleyimde bebebişe birşey alamiyorum çünkü dahala cinsiyeti belli değil

evet çekilmezler şimdi. her şeyi de yüzüne söylüyorlar insanın. ya kapalı olunca daha kolay sanki kıyafet almak. kasımın ilk haftası kuzenimin düğünü var mesela şu kapalıların giydiği uzun şifon tuniklerden alıcam başka çarem yok. bana elbise falan olmaz olanlarda kötü ötesi oluyor.milletin gözlerini yormanın alemi yok.
bende taytın üstüne dize kadar tunik giyerim dıye alayım dedım. zaten zayıfkende ızın vermez eşim tayt gıymeye.

çantada öyleyimde bebebişe birşey alamiyorum çünkü dahala cinsiyeti belli değil
Oww nie hala goremedi yaa benimde 2 hafta once gordu dun detaylida da onaylandi erkek oldugu ne zaman ilk randevun ins ogrenirsin.. cok nazlaninca kiz olur diyolla daa benimki erkek cikti valla :)

ayy bugün tesadüfen aşı kartımı buldum
meğer bugün aşım varmış
tetanozun 2. sanırım
gittim oldum
3. aşı Allah nasip ederse kızımla birlikte olacak
onun aşı gününe denk getiririz dedi ebe
o da nisanda inşallah

Allah nasip kısmet ederse o zaman yaklaşık 3 aylık olacaklar. benim d.günümde nisanda inşallar beraber kutllarız. ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…