2015 Şubat Anneleri

ben 5 ay da gitimde erkeğe benziyor demişti dünde kıza benziyor dedi ne olacaksa artik

Bende diyorum eşime,bebek bi 2 yaşına falan gelsin iyice rahatlamadan hemen 2. yi yapalım,iğneleri falan unutmadan,çektiğimiz zahmetleri bir kere daha çekiveririz hem yaşta geçiyor, oda diyor çok cesaretlisin ben sana bir daha düşünürmüsün demeye bile çekinirim,ben bu kadar şey yaşasam bi daha düşünmezdim diye,Allah kazasız,kolayca,arzada noksansızını versin hepimize inşallah

ben 5 ay da gitimde erkeğe benziyor demişti dünde kıza benziyor dedi ne olacaksa artik
yok artık!!!!! ben ayrıntılıya 19.haftamda girdim oğluşumun pipisini ben bile rahatlıkla farkettim hani kapatır inat eder tamamdaa böle büyük haftalarda nasıl yanılıyolar şaşırıyorum açıkçası

Canım ben içrmiyorum içtğim an çıkarıyorum yediklerimde gdiyo yapacak bişey yok doğal yoldan iyi beslnmeye calşyorum tabiki önemli ama doktorm zorlama dedi
Anladim canim bilmiyodum icemedigini.. Dogal yoldan bolca vitamin mineral al ki sen iyi ol bebegin de iyi olsun

bizde öyle düşünüp alişveriş yaptik maviş maviş ama galiba pembeye döndük tabi geri değişmese gene kesin olarak birşey söyleyemiyorlar benim bebiş gizemli olmak istiyor tabi bu da bizi deli ediyor

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?

aynı durumdayım işte. karşıdaki yazıları okuyamama gibi sorun var bende de. yoksa öyle bulanıklık yok. çift gibi görüyorum yazıları.neyse normalse sıkıntı yok ozaman

doktor bazı gebelerde görüyoruz bu durumu dedi ben 16. haftadaydım gittiğimde

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?
benimde bir aydan beri böyle hata bazen öyle kala kalıyorum kalkamıyorum ama bir çözümü var mi bilmiyorum

ooo sen geleceğe yönelik genıs planlar yapmışsın. maalesef bız o kadar şanslı olamadık. klasik düzenli bir hayatım olmadı hiç. geç kaldık bazı şeylere. hayat işte

plan yapmak değilde hep gönlümden öyle geçiyor Allah kısmet ederse ne mutlu , keşke az daha erken evleneydim diyorum bazen : ))) anca okuyunca çalışma hayatı falan , niye geç kalasın canım en olmadı emek hanıma bi kardeş olsun istersin belki

benim devletteki doktorumda hep öyle bakıyor en son gittiğimde böbreklerine idrar torbasına omuriliğine falan da baktı, ayrıntılıyı sordum yaptır dedi , doktor önerdi .

rahim filmin var mı? orda açısı önemlı sanırım. genişliği yeterli ise problem olmaz.

Anladim canim bilmiyodum icemedigini.. Dogal yoldan bolca vitamin mineral al ki sen iyi ol bebegin de iyi olsun

ben ilk başlarda doktoruma sormuştum vitamin verecek misiniz diye , o da herşeyi yiyebiliyosan gerek yok besinlerden al dedi bi de elevit yazdı eğer yiyemezsen kusmaların olursa al yoksa gerek yok demişti hiç kullanmadım vitamin ilacı ama ben bulantı kusma yaşamadım hiç bi yumurtanın beyazından tiksindim onuda yemedim napim

yok canım Allah bunu sağlıklı sıhhatli versin yeter bana bir avlat sevgisi. çok zorluklarla bu günlere geldim zaten daha bünyem de kaldırmıyor. Rabbim isteyip de olmayanlara da versin.

doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık

deme yaaa
bakan kisinin tecrubesizligi aslinda , bu ayda bilmeelri lazim deilmi, bi kordonla pipîyi ayirt etme bu kadar zormu, 500 gr lik bi bebekden bahsediyoz : )

neyse hayirlisi olsun insallah, nasip bakalim hayirlisi olsun

Gecmis olsun gozun aydin bu arada masallah

oy masallah kuzuma ben de yarin gidicem burdaki dra

benim bebeğim cinsiyetini bir türlü göstermiyor doktorlar zorlanıyor şimdiden bizi oynatıyor geçen ay erkeğe benziyor demişti simdi de kıza benzıyor diyorlar hangisine inanacam bende şaşirdim

haydaaa bi oyle bi boyle ne oynatiyolar

canim evham stres yapma rabbim kararlamistir kontrol ve takiple tedbirli davranirsiniz biseycik olmaz bu rahim seklinde saglikli dogum yapan pek cok kadin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…