doğru ama bazelerinde doğum kadar bilinmiyor hata kız deyip erkek çıkanda var artık rüyaya yatmaya düşünıyorumdeme yaaa
bakan kisinin tecrubesizligi aslinda , bu ayda bilmeelri lazim deilmi, bi kordonla pipîyi ayirt etme bu kadar zormu, 500 gr lik bi bebekden bahsediyoz : )
neyse hayirlisi olsun insallah, nasip bakalim hayirlisi olsun
ben yilbasindan sonra baslarim çanta olayina herhaldedoğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık
orasi oyle de çok nadir oluuyor doguma kadar yanilma olayidoğru ama bazelerinde doğum kadar bilinmiyor hata kız deyip erkek çıkanda var artık rüyaya yatmaya düşünıyorum
çok doğru artik birşey alasimda kalmadı herşey ya pembe ya mavi ne yapacam bende bilmiyorum artikGecmis olsun gozun aydin bu arada masallah
oy masallah kuzuma ben de yarin gidicem burdaki dra
haydaaa bi oyle bi boyle ne oynatiyolar
canim evham stres yapma rabbim kararlamistir kontrol ve takiple tedbirli davranirsiniz biseycik olmaz bu rahim seklinde saglikli dogum yapan pek cok kadin var
annesi benim galiba
ben tip fakültesine gidiyorum çünkü eşim orda çalışıyor ve doktorlari taniyor yane çok özel bakıyorlar bana ona rağmen bu durumdayızorasi oyle de çok nadir oluuyor doguma kadar yanilma olayi
artik bakan nasil bakiyorsa : )
Kızlar göğüs ucu çatlağı olmasın diye doktorlar şu kremi öneriyorlarmış...
httne www.nurturia.com.tr/earth-mama-angel-baby-natural-nipple-butter--30-ml/p/d/1754
Bildiğiniz başka yöntemler var mı,kötü bi süreçmiş,başımıza gelmesin ...
Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladiartik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?
doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık
ya nasıl göremezler göremeyen tek doktor mu farklı doktorlar mı? benım 13 haftalıkken kız dediler. ve 3 farklı doktor sonrasında her gittiğimde tereddütsüz kız diyor. doktorda mı problem cihazda mı? ne saçma bu bebek hıc mı dönmedı onca zaman.bizde öyle düşünüp alişveriş yaptik maviş maviş ama galiba pembeye döndük tabi geri değişmese gene kesin olarak birşey söyleyemiyorlar benim bebiş gizemli olmak istiyortabi bu da bizi deli ediyor
bende öyle diyordum kendime komşum benden üç hafta geride ona rağmen hazırladı o hazır dursun bir zarai olmaz diye düşündümOf benim cok kotu yarilmisti kizimda biseyler yapmaya baslamak lazim bunu da not alayim
Aynen benim de oyle yere oturamiyorum artik ozellikle totom cok agriyo
daha erken degil mi 28 29.hafta hazrliyolar en erken ben alisvers icin alcaklarmi bile almadim daha cok mu rahatim ne
bende almadım kız şimdiden ne çantası bu.Of benim cok kotu yarilmisti kizimda biseyler yapmaya baslamak lazim bunu da not alayim
Aynen benim de oyle yere oturamiyorum artik ozellikle totom cok agriyo
daha erken degil mi 28 29.hafta hazrliyolar en erken ben alisvers icin alcaklarmi bile almadim daha cok mu rahatim ne
Kızlar bişey sorucam. Ben pzt detaylı ultrasona girdim Allah'a şükür ters bişey çıkmadı ama çokda detaylı olmadı yani kafa çevresi,göbeğinin genişliği,femur kemiği uzunluğu, işte sıvı miktarı gibi şeylere bakaldı yani tek tek organları falan incelenmedi.Bişey olsa bunlardan da belli olurdu dimi sizce bide dışarda yaptırmalı mıyım?
yane benim bebeğim kendini 5 ayliken gösterdi bana bakanlar prof genede tam net birşey söyleyemiyorlar çok tedirginim artik ben öbür gitdimde farkli birşey daha söylerse iyice kafam gider bende doğum akadar beklerimya nasıl göremezler göremeyen tek doktor mu farklı doktorlar mı? benım 13 haftalıkken kız dediler. ve 3 farklı doktor sonrasında her gittiğimde tereddütsüz kız diyor. doktorda mı problem cihazda mı? ne saçma bu bebek hıc mı dönmedı onca zaman.
bir kez özele gitsen çaktırmadan :) ben duramazdım hayatta meraklı melehat olarak.yane benim bebeğim kendini 5 ayliken gösterdi bana bakanlar prof genede tam net birşey söyleyemiyorlar çok tedirginim artik ben öbür gitdimde farkli birşey daha söylerse iyice kafam gider bende doğum akadar beklerim
Kızlar göğüs ucu çatlağı olmasın diye doktorlar şu kremi öneriyorlarmış...
http://www.nurturia.com.tr/earth-mama-angel-baby-natural-nipple-butter--30-ml/p/d/1754
Bildiğiniz başka yöntemler var mı,kötü bi süreçmiş,başımıza gelmesin ...
Sağol eslaa:) Yani dediğim gibi ölçümler yapıldı ama ters bir şey olsa zaten doktorum söylerdi herhalde.Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah.canım zaten beyine kalbe ve böbreklere en çok bakılıyor diğer organlarla bağlantılı olan en çok sorun çıkan bu organlar. bunlara bakıldıysa korkma. mesela suyu az veya fazla olsa direk böbreklere fazla bakılıyor. kafa yapısı büyük ise direk beyin ile ilgili. kalp zaten gözüküyor. benim bu 3 organa en çok bakıldı diğerleri gözden geçirildi. sonra sırtı ve yüzü incelendi olay bitti :)
bende merak edıyorum eşim izin vermiyor bekleyek ne olacak diyor benim için fark etmiyor diyor ama gel birde bana sorbir kez özele gitsen çaktırmadan :) ben duramazdım hayatta meraklı melehat olarak.
bende ssk ya gitmiştim çıkışta uğradım defactoya. kenarı deri tayt vardı ama beden bulamadım (3xL :)Okuldan erken cikinca lcw gidip biseyler bakiniyim ded giyecek bisey bulamayincaoff alisveris isi bize gore degil artik giy cikar denerken yoruldum bi ara bayilcaktim nerdeyse istediğim gibi bişey de bulamadim uyduruk iki tunik aldim icime sinmese de napimm. Kot ya da lacivert renk ariyordum pantolon yok bi bulamiyom buldugumun bedeni olmuyor hamile kaliplari bi absurd zaten. Ordan cikip defactoda buldum bi pantolon kiremit rengi en azindan degsik olur napiim oluyom su an iki magaza gezdim pilim bitti
bende öyle diyordum kendime komşum benden üç hafta geride ona rağmen hazırladı o hazır dursun bir zarai olmaz diye düşündüm
bende almadım kız şimdiden ne çantası bu.
Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladiartik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?