2015 Şubat Anneleri

deme yaaa
bakan kisinin tecrubesizligi aslinda , bu ayda bilmeelri lazim deilmi, bi kordonla pipîyi ayirt etme bu kadar zormu, 500 gr lik bi bebekden bahsediyoz : )

neyse hayirlisi olsun insallah, nasip bakalim hayirlisi olsun
doğru ama bazelerinde doğum kadar bilinmiyor hata kız deyip erkek çıkanda var artık rüyaya yatmaya düşünıyorum

doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık
ben yilbasindan sonra baslarim çanta olayina herhalde

anneye ve bebege kiyafet, $ampuan vs temizlik urunleri yani
ben 4-5 gun kaldiigm için koca avlizle gidiyorum : )))
size az kaliyorsunuz kuçuk bi çanta yeter

ilk kiyafetlerini çok almiyorum ben,kusarsa yikiyordum hemn kuruyordu kaloriferde : )

çok doğru artik birşey alasimda kalmadı herşey ya pembe ya mavi ne yapacam bende bilmiyorum artik

orasi oyle de çok nadir oluuyor doguma kadar yanilma olayi
artik bakan nasil bakiyorsa : )
ben tip fakültesine gidiyorum çünkü eşim orda çalışıyor ve doktorlari taniyor yane çok özel bakıyorlar bana ona rağmen bu durumdayız

Of benim cok kotu yarilmisti kizimda biseyler yapmaya baslamak lazim bunu da not alayim

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?

Aynen benim de oyle yere oturamiyorum artik ozellikle totom cok agriyo

doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık

daha erken degil mi 28 29.hafta hazrliyolar en erken ben alisvers icin alcaklarmi bile almadim daha cok mu rahatim ne

bizde öyle düşünüp alişveriş yaptik maviş maviş ama galiba pembeye döndük tabi geri değişmese gene kesin olarak birşey söyleyemiyorlar benim bebiş gizemli olmak istiyor tabi bu da bizi deli ediyor
ya nasıl göremezler göremeyen tek doktor mu farklı doktorlar mı? benım 13 haftalıkken kız dediler. ve 3 farklı doktor sonrasında her gittiğimde tereddütsüz kız diyor. doktorda mı problem cihazda mı? ne saçma bu bebek hıc mı dönmedı onca zaman.

bende öyle diyordum kendime komşum benden üç hafta geride ona rağmen hazırladı o hazır dursun bir zarai olmaz diye düşündüm

bende almadım kız şimdiden ne çantası bu.

canım zaten beyine kalbe ve böbreklere en çok bakılıyor diğer organlarla bağlantılı olan en çok sorun çıkan bu organlar. bunlara bakıldıysa korkma. mesela suyu az veya fazla olsa direk böbreklere fazla bakılıyor. kafa yapısı büyük ise direk beyin ile ilgili. kalp zaten gözüküyor. benim bu 3 organa en çok bakıldı diğerleri gözden geçirildi. sonra sırtı ve yüzü incelendi olay bitti :)

yane benim bebeğim kendini 5 ayliken gösterdi bana bakanlar prof genede tam net birşey söyleyemiyorlar çok tedirginim artik ben öbür gitdimde farkli birşey daha söylerse iyice kafam gider bende doğum akadar beklerim

Okuldan erken cikinca lcw gidip biseyler bakiniyim ded giyecek bisey bulamayinca off alisveris isi bize gore degil artik giy cikar denerken yoruldum bi ara bayilcaktim nerdeyse istediğim gibi bişey de bulamadim uyduruk iki tunik aldim icime sinmese de napimm. Kot ya da lacivert renk ariyordum pantolon yok bi bulamiyom buldugumun bedeni olmuyor hamile kaliplari bi absurd zaten. Ordan cikip defactoda buldum bi pantolon kiremit rengi en azindan degsik olur napiim oluyom su an iki magaza gezdim pilim bitti

yane benim bebeğim kendini 5 ayliken gösterdi bana bakanlar prof genede tam net birşey söyleyemiyorlar çok tedirginim artik ben öbür gitdimde farkli birşey daha söylerse iyice kafam gider bende doğum akadar beklerim
bir kez özele gitsen çaktırmadan :) ben duramazdım hayatta meraklı melehat olarak.

valla çatlayanın çatlıyormuş canım. benim mesela göğüslerim hala acır hala dokunamam uçlarına. zaten kabuk kabuk oldular. şuan kremde süremiyorum uyarmamamız gerekiyormuş göğüsleri anca doğum zamanı sürebilirim yada doğumdan sonra. kimine lansilosh muydu neydi o iyi geliyormuş kimine kendi sütü kimine ayva çekirdeği falan herkese farklı etki ediyor sanırım.

Sağol eslaa:) Yani dediğim gibi ölçümler yapıldı ama ters bir şey olsa zaten doktorum söylerdi herhalde.Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah.

bende ssk ya gitmiştim çıkışta uğradım defactoya. kenarı deri tayt vardı ama beden bulamadım (3xL :)
bir de çocuk bölümü açılmış hevesle gıttim bebek bölümü var mı dıye yokmuş . sessizce çıktım.

bende öyle diyordum kendime komşum benden üç hafta geride ona rağmen hazırladı o hazır dursun bir zarai olmaz diye düşündüm

Icin oyle rahay edecekse hazirla zarari yok tabi benim icin daha vakit var ilkinde de 32de hazrlamistim simdi hazrlasam ben tekrae yikar utulerim toz vb oldu diye

bende almadım kız şimdiden ne çantası bu.

doguma giderken gotrcegimiz canta canim anne ve bebek icin gerekli ihtiyaclari iceriyor

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?

benimde göbek büyüdükçe sırtım ağrıyor. fazla ayakta durup eğilemez oldum. afedersin tuvaletten tutunarak kalkıyorum. artık neredeyse son trimestere giricez. normal bu ağrılar sızılar. öneri veremiycem çünkü benim tutuluyor kimi zaman eşim kaldırıyor yataktan yürüyorum öyle geçiyor. birde arkana yastık daya öyle otur canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…