2015 Şubat Anneleri

canım öncelikle % 90 sağlıklı olacak demesi yüksek bi oran inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebisini içini ferah tut canını sikma..Diğer insanların hareketlerinden de eskisine kıyasla daha çok etkileniyoruz hassas bi dönemde olduğumuz için..ama eşinle sıkıntılarını konuşabilirsin herseyi de içine atma zaten bu kalpteki parlaklik seni geriyordur bi de insanların davranışlarına uzulmemelisin

Tepki dgil canim. Saglikli bebegimiz olsun diye dua edecegimize hersey yolunda diye sukredecegimze elle yapilan bir olcuma takilip bebeklerimizi kiyasliyoruz. Ben ilk gebeligimde de kiyaslamadim. Tek korkum sagligiydi. Usg kagidinda arti eksi bir hafta yaziyor biz yine de kiyasliyoruz. Dogunca da seninki boyle yapti beninki yapmadi kiyaslari baslicak. Bn simdi soyledim kiyaslanmamali diye daha da yorum yapmam. Hani bebegin kilosuni yazarsin tamam da dr normal demisken kilosunu kiyaslayip stres yapmak niye. Bu stres bebege geciyor bir anne bunu nasil dusunmez. Kadinlar olarak pimpirikli olmayi marifet sayiyoruz ama cocugumuza verdigi zarari gormuyoruz. Ben cok genel bakiyorum konuya. Bence bir anne bebegini ozel bir birey diye kabullenmeli kimseyle kiyaslamamali. Yoksa tepki gostermek ne haddime herkes istedigini yazar.

Kızlar günaydınlar hepimize bol tepikler inşAllah iyi haberlerimiz olan bir gün olur öptümmm

Evet nedense sola yatınca bobregime ayağını sokuyor :)) şimdilik sola yatmaya alıştım bakalım nolacak :)) bebek alışverişi yapan varmı erken mi acaba

Günaydın. Ben burdayım ama tıkınmaktan yazamadım. Bir şey takıldı kafama 4:30 dan sonra uyuyamadım.
Benim ilk üç ay olan halsizlik ve yorgunluk geri geldi. Yine bıraktım yemek falan yapmayı.
Ama sen cok uykusuz kaliyosun cnm ojunda etkisi vardir vitamin kullanmiyosan doktorundan vitamin iste bendede vardi votamin cok kilo aldigim icin yazmadi sadece ictogom demir hapini 2 ye cikardi sende kullaniyosan ole yap olmadi sabah aksam ic

Günaydınnnnnnnnnn
detarjan sorusuna verdiğiniz cevaplar için hepinize çok tşk ederim sabun tozunu bende kullandım evet kalıntı bırakıyor sonra farkettim ki az koymalıymışım öyle kalmıyordu ama sıvı olanda misssss kokuyor tabi kuzuların allerjik durum ları göz önünde tutulacak

canım bir sürü şey var görsen ara ara yıkayayım diyorum birde ben taşınırsam 1 ayı bulur düzene girmem ayyy birde kızın dersleri çoookkk yoğun hiç işim olmasa aslında hemen yıkamam da ama mecburum yoğun bir döneme girdim ne yaparsam şuan kardır benim için

Evet nedense sola yatınca bobregime ayağını sokuyor :)) şimdilik sola yatmaya alıştım bakalım nolacak :)) bebek alışverişi yapan varmı erken mi acaba
kıyafet alışverişini bitirdim ben canım banyo eşyaları bakim ürünleri falan kaldı onlar da kolay diye sona bıraktım yakinda mobilya siparişini veririz bi de kendime de gecelik falan aldım 1 takım ama 1 takım daha gecelik ve pijama alicam

anladım canım senin durumun özelmiş o zaman vakit bulduğunda yıkar utulersin son anda sıkismaktan iyidir kolay gelsin valla 2. 3. çocuğuna hamile olup her ise yetisenlere hayranım

güle güle kullansın kuzun bende kiracıydım aynı senin gibi düşündüm iyi ki almamışım beşiğimiz yetti bize şimdi istikbalden alcam ama kızcem beğendi teyzesiiiii beşiğimizide kurucaz taşınınca kenarda dursun

anladım canım senin durumun özelmiş o zaman vakit bulduğunda yıkar utulersin son anda sıkismaktan iyidir kolay gelsin valla 2. 3. çocuğuna hamile olup her ise yetisenlere hayranım
şu an hem kahvaltı hazırlıyorum hemde size yazıyorum dün 12 de uyudu cadı bilgisayarada baktırmıyor dersleri varya kötü örnek olmak istemiyorum ama hakkaten 1. sınıf zormuş yaaaa rabbime şükürler olsun ki odak süresi kısa değil sıkılmıyo yoksa ortadan çatlayacaktım llllllllllllllllll birde el yazısı bende öğreniyorum onla ben yazamıyorum iyi o yazabiliyor bana şey dio sen iyi yazamıyosun yazma sen dio üstüne o okula gidince makinayı doldurup toparlanıyorum offff allah bana kolaylık versin her tarafım ağrıyor

Maşallah valla iyi yetişiyorsun allah yardımcin olsun..yeni sistem okuma yazma bi değişik ya anneler zorlanıyorMuş baya

Maşallah valla iyi yetişiyorsun allah yardımcin olsun..yeni sistem okuma yazma bi değişik ya anneler zorlanıyorMuş baya
sağol canım benim evet canım ben eğitimci olmama rağmen zorlanıyorum sistem zor tabi amaaaa sabırlı olunca gerisi geliyor okuma yazması olmayan anne babalara allah sabır versin

Ama sen cok uykusuz kaliyosun cnm ojunda etkisi vardir vitamin kullanmiyosan doktorundan vitamin iste bendede vardi votamin cok kilo aldigim icin yazmadi sadece ictogom demir hapini 2 ye cikardi sende kullaniyosan ole yap olmadi sabah aksam ic
yok benım vıtamınlerı kesti kilodan dolayı. cals d3 var sadece birde demir. hatta gittiğim diğer doktor cals. da içme dedı ama ben dınlemedım. kramp giriyor içmeyince.
demir hapını neden ikiye çıkardı. benım de haftaya tahlıl yapacak şeker yuklemesı ıcın bakalım kanım ne durumda.

bende hayranım. maşallah dıyorum. Allah nazardan korusun.

dandinidandini
Canım ben denizlerin korunması için Üretilen sebzelerden fln yapılan bi deterjan aldım. Adını unuttum şimdi fiyat olarak da cok makul , tertemiz yaptı çamaşırları koku fln da yok güzel yani Migros'tan aldım bence denemelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…