2015 Şubat Anneleri

Ya
ya hicbisi almayinca işler yetismicek gibi geldi bana panikledim bi anda ablamla 1 kez alışverişe çıktık aldık hepsini 0-3 aylık çok almayın dediler ama ben yine de 15 parçadan fazla aldım çok kirletiyorlarmis elimde yikacayak halim yok ee makine için bekleyecek kirliler o yüzden çok da az almamak lazım

amann canım nie üzüyosun kendini başkasınıda takma kimi insan iyi niyetle kimi afedersin ağzını kapayamadığı için söyler bazı şeyleri hayatta herşey nasip kısmet eğer nasibinde bi kız evlat varsa allah onu herşekilde verir üzme kendini

Bende katılıyorum üç zibin al dediler iyiden o kirlenince biz o halde yıkama ütü ile ugrasamayiz ki.bende biraz fazla alcam diğer çocuğum inşallah olursa ilerde kullanirim :)

Kızlarrrrr çok acil bi soru??? İlk yaptığımız kan tahlillerinden sonra tahlil yaptırdınız mı? Toksoplazma rubella ffalan? Yani gebelik sıradında tekrarlamak gerekiyor mu yani sonradan bunları geçirme ihtimali var mdır? Yapmamuz gerekir mi?

oyyy geçmiş olsun prensese ben 3 yada 6 ayda bir kere antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonumuz var canım mecbur kullanıyorum yoksa geçmiyor

Teşekkür ederim, evet takmamak lazım bugünden itibaren bu konuyu düşünmemeye çalışacağım, umarım hormonlarım da biraz yardımcı olur bu konuda

selamlar herkese. bende haftasonu giremedim düğün filan vardı. herkes iyidir umarım çok uzun yazmışsınız yine okumaya bünyem kaldırmaz bu aralar sürekli ağlamaklı haldeyim sanki birisi dokunsa patlayacak gibiyim. ara sıra oluyor sanırım bu hormonlar yüzünden.

Bir kere bunu kimse sorgulamamalı kimsenin haddine değil..Sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun..Sağlıksız olsa yada hayırsız bir kız evlat olsa daha mı iyi..Şükretmek lazım..Moralini bozmalarına izin verme..Hem cinsiyet seçimi insanın elinde olan bişey değil...

Valla ben bidaha yaptırmadım Gerekli olsa doktor söylerdi sanırım

zaten ilk başta o mikropları almadıysak hamilelikte hiç almayız canım korkma.hamilelikte zaten dikkat ediyoruz her şeye.doktorlarda sanırım sürekli tekrarlamıyor bu testi yani en azından ben tekrarlanana denk gelmedim. bana da yapılmadı hiç.

Teşekkür ederim, evet takmamak lazım bugünden itibaren bu konuyu düşünmemeye çalışacağım, umarım hormonlarım da biraz yardımcı olur bu konuda
geçen bende böle bişey yazdım ablamın 3 oğlu var 2 çocuk düşünen karııı şimdi 4.cüsünü yaptı kız için bu hafta netleşecek cinsiyeti bana telfn ettiği gün bebeğimin ense kalınlığı iyi der demez başladı ağlamaya biliyorum buda erkek içime doğuyor dedi biz bilemeyiz isteriz değişik olsun insanız ama yüce rabbim böle uygun görüyosa vardır bildiği

bende yaptırmadım dr istemedi bir daha

oyyy geçmiş olsun prensese ben 3 yada 6 ayda bir kere antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonumuz var canım mecbur kullanıyorum yoksa geçmiyor
cnm yaa cocuklar soz konusu olunca cıgerım sokuluyo... bızım antıbıyotık gecmısımız sayılıdır onuda zaten krese baslayınca bu sene kullandık.. sukur bu gunumuze ama ıste ınsan uzuluyo..

Ne biliyim ya valla yediğim içtiğimden kıllanıyorum hele de dışarda yiyince manyak oluyorum yiyorum sonrada yemeseydim diyorum çünkü. Bu ara bi daha tekrarlasak mı acaba? Meyve sebze et tavuk herşeyden oluyor bu meret ya! Dışarda salata bile yemez oldum

Suni sancıyı çabuk olsun diye mi veriyorlar?
Valla sunı sancıyı nıye verdıklerını bılmıyorum..kadına ızdıraptan başka bişey değil... tabıkı hızlanıyor ama sancılar şiddetleniyor... oysakı her şey akışına bırakılsa daha mutlu anneler ve bebekler olur.

hep bunları siparişle başkalarına yaptım bigün nasip kendime yapmakmış kızımın ayakkabıları ve lohusa tacı kızlar nasıl olmuş :)

Eklentiler

• 10743446_1489942647958469_1665172865_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 10744701_1489942607958473_2112861794_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben kaşınıyorummm ya dr bana 16.haftadan sonra saçlarını boyayabilirsin dedi sata göre 21 usgye göre 22 haftalığım aynaya bakınca kıl oluyom abiiiiiii boyamak istiyorum kim boyadı burdan gerçi kızımdada boyamıştım ne pimpirikli oldum beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…