2015 Şubat Anneleri

işte bak şimdi dikkat ediyorsun aynı şekilde bende her şeyi 2 litre suyla yıkayıp öyle yiyorum neredeyse ama fazlada kasma üzme kendini. bir şey olmaz dikkat ettiğimiz için. hamilelikten önce dikkat etmediğimiz halde almamışız mikropu şimdi hiç almayız relax ol

cnm benım doktora soledım gecen kontrolumde 7. basında tekrarlıcaz merak etme dedı banada yapmadı bıdaha cunku... ama sen evde sebze ve et konusunda dıkkatlı ol dısarıyada evet yemesek ıyı olur ama bazen yemek yapmaya hjalım kalmıo ee dısarda guvendıgımız yerlerden yıyoruz mecburan naapalım

bu arada arkadaşlar bir bilgi paylaşayım size, bu ateş ölçerlerin en sağlıklı ölçüm yapanı kulaktan ölçenmiş öyle diyo tecrübeli arkadaşlarım

toksoplazma falan baktırmadim da tam kan idrar hemogram yaptirdim

Çok takdir ettim sizi canım.

Slm kizlar!3 gundur yolculuk dugun derken bebegim o kadar sessizkiiiii cok ciliz hareket ediyo endiseden uyuyamiyorum resmen bi de sola yatiyim endisesinden donemiyorm yaaaa

cnm yaa cocuklar soz konusu olunca cıgerım sokuluyo... bızım antıbıyotık gecmısımız sayılıdır onuda zaten krese baslayınca bu sene kullandık.. sukur bu gunumuze ama ıste ınsan uzuluyo..
evet canım kreş anasınıfı 1.sınıf bile hastalık dönemi resmen kapıp kapıp geliyor eve elden bişey gelmiyor

Canım sen de benim gibi dışardaki insanların lafını sözünü dinleyip kendini üzenlerdensin. Başka insanların sözünü takmıycaksın Allah'a şükür sağlıklı evlatların olucak inşallah. Hem ne güzel abi kardeş çok iyi anlaşırlar. Insanların sözlerini akşam eve geldiğinde çöpü dışarı çıkarır gibi çıkar eve sokma kendini harap etme. Bu şekilde telkin edip yapamıyorsan psikiyatrist e sormakta yarar var. Depresyon u çağırmaktan iyidir.

Parlaklığın tek başına sorun olmayabileceğini söylediler..detaylıda da radyoloji uzmanı sorun yok dedi.. Ben kızımı Rabbime emanet ettim hep,o yüzden içim rahat :) sende sıkma canını,dualara sarıl,yaradana sığın,inşallah bebişlerimiz çok iyidirler

bu arada arkadaşlar bir bilgi paylaşayım size, bu ateş ölçerlerin en sağlıklı ölçüm yapanı kulaktan ölçenmiş öyle diyo tecrübeli arkadaşlarım
ben kızımda braun termo scan kullandım plastik uçları var yedekten almıştım çok memnun kaldım oğluşumada devam edicem

tansiyonum hep düşük. 11 lerde yani . iki saat yatıyorum canım sürekli yatamıyorum sadece.
glisemi ne demek bilmiyorum.

Istiyorsan Dr undan istek formu doldurtabilirsin. Her zaman bakılabiliyor. Rubella pozitif çıktıysa daha önce geçirmiş olduğundan tekrar baktırmanı gerek yok. Toksoplazma için rahat etsin diye tekrar baktırabilirsin.

BEN HERGUN İŞE ARABA İLE GIDIP GELIYORUM..şimd,i değil ama bi sure sonra sıkacak ... akşam 1,5saatte dönuyorum bıde duz vıtes.. doktora sormam lazım ne kadar kullanabılırım dıye..

yapılmadı bana sadece rutin kan tahlilleri yapıldı. dediklerin sadece başında yapılıyor diye biliyorum.

B vitamini takviyesi gerekli. Tahıllı şeyler ye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…