- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
cidden mi nerdeyse yarı yarıya..gidip bi görmek lazım aslındasen bana eyüp dedin ya bugün ordan bir mağaza aradım 2500-3300 arası dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidden mi nerdeyse yarı yarıya..gidip bi görmek lazım aslındasen bana eyüp dedin ya bugün ordan bir mağaza aradım 2500-3300 arası dedi
Burada bir arkadasimin kanamasi vardi. Dusuk olmasin diye sabah oglen aksam suda cozulur magnezyum ictirdi doktoru. Sag salim cocugunu aldi kucagina. Benim agrim yok,kaslarim kasilmiyor ama rahimde cocuk rahat donuyormus diye hergun mutlaka kullanacaksin dedi. Demirim yukseldi. Ilaci biraktim sevinirken d vitamini eksikligi cikti bi de.
bence de. etrafımdaki erkek çocukların çoğu toprakAsrin ya da tugra ddiyorum![]()
çilek mobilyaya baktım ordakiler de çok kötü
benm etrafımda hiç toprak yok srvyorum ama eşim istemiyo asrın ıda dün dizi den duydum tuğrada öyle aklımda baştan beribence de. etrafımdaki erkek çocukların çoğu toprak
iyiymiş arkadaşım yeni almış çift kişiik 4 yastıklı,anneler günü serisiymiş,100 tl ...Karaca home da nevresim takımları var cicikler ama 60 tl. Nasıl fiyatları sizce?
Canım 60 TL iyiymiş, genelde 90-100 tl civarı oluyor. İndirimli fiyat için iyi, kalitesini de beğendiysenKaraca home da nevresim takımları var cicikler ama 60 tl. Nasıl fiyatları sizce?
Toprak güzel ama çok moda bu ara. Eskiden toprak Sergen vardı biz taa o zamandan severdik. Hey gidi günlerkızlar sizce toprak asrın tuğra hangısı en guzeli oylamaya sunuyoruum :)
Canım 2 gündür bende de var, özellikle bugün fena. Boğazlarım sızlıyor resmen. Bana doktorum gaviscon kullanabilirsin demişti ama gündüz içtim fayda etmedi. Şu anda hepten fena durumda. Sanırım yatmadan yine içicem, bide daha az ve sık yemeye çalışıcam. Bebeler büyüdü artık baskı yapıyor mideyeKizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor![]()
Bende baktım ama ben uyku setı alcm nevresimi sonraKaraca home da nevresim takımları var cicikler ama 60 tl. Nasıl fiyatları sizce?
Kaliteden anlamam pek boyası almasun tamam ama int yorumlarına göre Karaca'nın çatal kaşık tk falan kimse memnun değil ama tekstil kısmı nasıl bilmiyorum.yataşın kaliteliymiş.Canım 60 TL iyiymiş, genelde 90-100 tl civarı oluyor. İndirimli fiyat için iyi, kalitesini de beğendiysen
Hıı onda yorganda oluyor değil mi? Peki siz yorgan yaptıracak mısınız?Bende baktım ama ben uyku setı alcm nevresimi sonra
Burada bir arkadasimin kanamasi vardi. Dusuk olmasin diye sabah oglen aksam suda cozulur magnezyum ictirdi doktoru. Sag salim cocugunu aldi kucagina. Benim agrim yok,kaslarim kasilmiyor ama rahimde cocuk rahat donuyormus diye hergun mutlaka kullanacaksin dedi. Demirim yukseldi. Ilaci biraktim sevinirken d vitamini eksikligi cikti bi de.
Pamuk yorgan falanmı annem dyo yaptıralım ama ben boşver dyorum uyku setinde var zaten gerci hazır yorgan sonuçtada kaliteli alrım bıraz hem rahat rahat komple makinaya atılıyo hepsi arkadaşmn var güzel nrvresime gerek yok ekstra o yüzdenHıı onda yorganda oluyor değil mi? Peki siz yorgan yaptıracak mısınız?
Ben daha hiç araştırmadım hangi marka iyidir hiç bir bilgim yok :/ ona da sıra gelecek :)Kaliteden anlamam pek boyası almasun tamam ama int yorumlarına göre Karaca'nın çatal kaşık tk falan kimse memnun değil ama tekstil kısmı nasıl bilmiyorum.yataşın kaliteliymiş.
Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor![]()
Hıı onda yorganda oluyor değil mi? Peki siz yorgan yaptıracak mısınız?