2015 Şubat Anneleri

acaba ucuz olanlardan olunca mı ötüyor her harekete o yüzden mi pahalı bazıları

valla seninki süper zaten.
ben aşırı meraklı biriyim her şeyi incelerim. senin işinden yapsaydım kafayı bozardım kesin.
en çok seninki işe yarar.

canım benim aldığım tam fonksiyyonlu bence arabaya o kadar para günah yani bak istersen hem kullanımı rahat hem özellikleri güzel pusette var hepsini baby hope tan aldım
Markası ne bu arabanın ? Bakıyım işlerim bitince , aslında kraftın falan da var güzel ama nebiliyim aklım bi takıldı o arabaya daha da vazgeçemiyorum ama yazık onu da biliyorum

muhasebecisin sen yahu nsl olur : )))) bende hiç indirim takip edemem bikaç yer gezdikten sonra fiyatları unuturum hiç aklımda tutamam : ))) bende güya kayseriliyim benden de olmaz : ))
baba mesleği. ben hep marangoz olmak istiyordum ama olmadı. kardeşlerden hiçbiri bu mesleği kabul etmedi bana kaldı. düşün yani ablam stilist kardeşim sinema televizyon okuyor. herkes kendi istediğini yapıyor.
harbi Kayserililer cidden çok hesap kitap yaparlar. demek olmadımı olmuyor.

olmuyor anacım yok , marangoz da çok değişikmiş canım bayan için : )))

bebeklere yorgan kullanılıyor mu bi daha ki kış için mi bu yorganlar?
ben bilmiyorum bilenlere sordum ama kullanmıyor mu acaba? birde yün elyaf pamuk ayrımları varmış bende bilgisizim.
tecrübeli annelere danışalım. anneme söyledim hiç alma demedi ama.

güle güle kullanın canım :)

Ben doğurup tecrübeli olup anlatıcam işte size :))) ama demeyin 20 yaşında kızdan mı akıl alıcaz faln

akıl yaşta değil baştadır kuzum tecrübeli olacaksın işte doğum anılarını :)

ay valla hiçbiri umrumda değil zaten iş değiştirme durumum var değişiklik olursa 37. haftaya kadar çalışacağım
yok olmazsa 32. haftada izne çıkıp geri dönmeyeceğim 1 ay sonra belli olacak herşey
ama muhasebeye sordum muhasebecimiz bile bilmiyormuş iyi bari havuzda doğururum dedim onada.
normalde şuan 6 aylık sigortam var şuan
işe gireli 6 ay oldu yani
ayy şaka gibi yaa sanki bilerek denk getirmişim gibi oldu işe girdim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

acaba ucuz olanlardan olunca mı ötüyor her harekete o yüzden mi pahalı bazıları

tam tersi en kalitelisini kullanıyorlardı bu yüzden hassasmış çocuk kolunu kaldırsa ötüyordu
zaten ucuz bişey almazlar alışverişleri hep yurtdışındandır

Yok canim henuz hic ilac kullanmadim. Dr randevum da 2 hafta sonra.. Gidene kadar bekleyemicem sanirim arayip soracam valla dedikleri kadar varmis ilk 3 ay ile son 3 ay zor olurmus diye
bende gecen haftalarda oldu korkdum erken basladi diye ama Allahtan çabuk geçti

sen son uç aya girdinmiki, o kadar oldumu yaws bizim gobi$ler :) gerçi aramiz2 hafta ama yinede ne biliyim bana sanki doguma çokk varmis gibi geliyor

son ayda çok artiyor , ben oturup agaldigimi bilirim Allahim doguruyuum geçsin nolur diye .. ilaç bende ise yaramiyordu belki sende yarar dene sansini ..

gaviscon yada rennie olmasi lazim isimlerin ..iki ilaç var tadlarida ayni marka farkli sadece

olmuyor anacım yok , marangoz da çok değişikmiş canım bayan için : )))
oooohh! o tahta kokusu, o ağaçlara şekil vermek , kesmek, biçmek ve bir şey oluşturmak zevki tarif edilemez ayrıca kadar dinlendirici .
oysa bizim ürettiğimiz tek şey mizan ne kadar sıkıcı.

arakadaslar yorgan saorulmus yeni doganda yorgan olmaz
burda battaniye bile yasak, kalin uyku tulumlari varya onun içine atin çocugu siz rahat o rahat misil misil uyyun
battaniye çocuk bogulur diye yasakmis, hastanede ozellikle uyariyolar hatta

bahsettgim tutumla uzerini falan açamaz, ben içine sigana kadar kullnaiyorum valla , 2 yasa yani
Tr den de buyuk yasini getiryorum ustunu açma derdi olmuyor

kızlar,
bu topiğin başında 3-5 haftalık gebeliklerimiz derken şimdi bebeklerimize 3-5 bişey alma peşindeyiz biraz daha zorlasak 3-5 haftaya doğurcaz dicez zaman geçmiyor diyoduk meğer ne çabuk geçmiş

cani
Canım dun haberlerde doktorun biri isyan ediyordu..Canan Karatay kolestrol hapı da kullanmayın diyormus bi sürü hasta ona güvenip ilaçlarını bırakıyomus sonra yoğun bakımlık oluyormus. .adam hastaların yaşama süresi kısaldi diyordu. .

peki teşekkür ederiz. mantıklı aslında.

ya hasta o kadın
neyi düşünerek bunları söylüyor anlamıyorum
ve farkındaysanız bişey anlatırken çok agresif oluyor
sesini yükseltiyor hızlı konuşuyor hemen lafını bitirmek için acele ettikçe lafları birbirine karışıyor
söylediği tek şey
kurtlu elma yiyin
badem fındık fıstık yiyin
sakat at ve iç yağları tüketin
şeker yüklemesi yaptırmayın

çatlak profesör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…