karadeniz .Karslı mısınız canım?
çok tatlısınız yaaamükellef değişmek iyi fikirmiş
benimde eşime çalıştığım yerden biri o işe gireli 1 sene olmadı doğum izni hakkı yok demiş
iyi bari havuzda mı doğuracakmışım ben dedim
şimdi muhasebeye sordum hiç bilgim yok dedi adam
Allahtan SPA resepsiyonundayım çocuk havuzunda doğurur masaj odasının birinide bebek odası yaparım artık
ben kameralı olanları beğendim doğrusu ama dediğin gibi odaya kamera bağlamak da mantıklı
hoş bu sefer sadece bebek odasındayken takip edebilirsin mesela biryere gittiğinde sıkıntı olur
arkadaşlarda telsiz vardı bana geldiklerinde kadın 2 dk yerinde duramıyordu
sinek hareketinde bile ötüyordu telsizleri
valla seninki süper zaten.Benim işim de pek bi işe yaramıyor (o da ne demekse)
Anca neyin içinde be var diye araştırabiliyorum. Ev boyanacağı zaman bile eser miktarda bile kurşun olmasın diye boyayı inceledim. Tıp doktoru falan olsaymışım ben daha iyiymiş aslında.
Markası ne bu arabanın ? Bakıyım işlerim bitince , aslında kraftın falan da var güzel ama nebiliyim aklım bi takıldı o arabaya daha da vazgeçemiyorum ama yazık onu da biliyorumcanım benim aldığım tam fonksiyyonlu bence arabaya o kadar para günah yani bak istersen hem kullanımı rahat hem özellikleri güzel pusette var hepsini baby hope tan aldım
baby hope budaMarkası ne bu arabanın ? Bakıyım işlerim bitince , aslında kraftın falan da var güzel ama nebiliyim aklım bi takıldı o arabaya daha da vazgeçemiyorum ama yazık onu da biliyorum
baba mesleği. ben hep marangoz olmak istiyordum ama olmadı. kardeşlerden hiçbiri bu mesleği kabul etmedi bana kaldı. düşün yani ablam stilist kardeşim sinema televizyon okuyor. herkes kendi istediğini yapıyor.muhasebecisin sen yahu nsl olur : )))) bende hiç indirim takip edemem bikaç yer gezdikten sonra fiyatları unuturum hiç aklımda tutamam : ))) bende güya kayseriliyim benden de olmaz : ))
bebeklere yorgan kullanılıyor mu bi daha ki kış için mi bu yorganlar?Bizim yanda hemen yorgancı var yaptırsam kullanışlı olur mı acaba yıkanır mı?
baba mesleği. ben hep marangoz olmak istiyordum ama olmadı. kardeşlerden hiçbiri bu mesleği kabul etmedi bana kaldı. düşün yani ablam stilist kardeşim sinema televizyon okuyor. herkes kendi istediğini yapıyor.
harbi Kayserililer cidden çok hesap kitap yaparlar. demek olmadımı olmuyor.
ben bilmiyorum bilenlere sordum ama kullanmıyor mu acaba? birde yün elyaf pamuk ayrımları varmış bende bilgisizim.bebeklere yorgan kullanılıyor mu bi daha ki kış için mi bu yorganlar?
Bunlarda simdilik benim oglumun besigi arabasi kapi susu hayirlisiyla kucagimiza alsak alis verisi yaptikca heyecan kat kat artiyor :)) bizim iki sene sonra tayin durumumuz var o yuzden oyun parki aldik gittigimde kendi evimde guzel bir oda hazirlayacagim insss :)
Ben doğurup tecrübeli olup anlatıcam işte size :))) ama demeyin 20 yaşında kızdan mı akıl alıcaz faln
ayrıca o nasıl şeymiş işyerinde mi doğuracaksın gerçekten ya da işten mi çıkacakmışsın. ayrıca sen o sırada zaten raporlu olacaksın ve son 1 yıl içinde doksan gün prim ödendiyse paranı sgk dan alacaksın.
acaba ucuz olanlardan olunca mı ötüyor her hareketeo yüzden mi pahalı bazıları
bende gecen haftalarda oldu korkdum erken basladi diye ama Allahtan çabuk geçtiYok canim henuz hic ilac kullanmadim. Dr randevum da 2 hafta sonra.. Gidene kadar bekleyemicem sanirim arayip soracam valla dedikleri kadar varmis ilk 3 ay ile son 3 ay zor olurmus diye
oooohh! o tahta kokusu, o ağaçlara şekil vermek , kesmek, biçmek ve bir şey oluşturmak zevki tarif edilemez ayrıca kadar dinlendirici .olmuyor anacım yok , marangoz da çok değişikmiş canım bayan için : )))
cidden mi nerdeyse yarı yarıya..gidip bi görmek lazım aslında
Canım dun haberlerde doktorun biri isyan ediyordu..Canan Karatay kolestrol hapı da kullanmayın diyormus bi sürü hasta ona güvenip ilaçlarını bırakıyomus sonra yoğun bakımlık oluyormus. .adam hastaların yaşama süresi kısaldi diyordu. .Günaydın kızlar. Ya kafamı çooook karıştıran bir konuda yardım talep ediyorum.
Şeker yüklemesi konusu iyice kafamı alt üst etti.
doktorum yaptırma taraftarı. türkiyedeki çoğu doktor da yaptırıyor. yaptırılmasına da bir tek Canan Karatay karşı çıkıyor kati suretle.
Ne yapıcaz şimdi? Yurtdışında olan arkadaşlara sormak istiyorum. yurtdışındaki doktorlar ne diyorlar?
MaRaL_ ve @Zaman_siz siz yaptırdınız mı?
peki teşekkür ederiz. mantıklı aslında.arakadaslar yorgan saorulmus yeni doganda yorgan olmaz
burda battaniye bile yasak, kalin uyku tulumlari varya onun içine atin çocugu siz rahat o rahat misil misil uyyun
battaniye çocuk bogulur diye yasakmis, hastanede ozellikle uyariyolar hatta
bahsettgim tutumla uzerini falan açamaz, ben içine sigana kadar kullnaiyorum valla , 2 yasa yani
Tr den de buyuk yasini getiryorum ustunu açma derdi olmuyor
ben de o kitabı okuyorum inşallah o rutini oturtabiliriz çok hoşuma gittiben de Tracy Hogg un kitabini okuyorumda orada kundaklayin diyo. ben dusunuyorum kundaklamayi ama simsıkı degil tabi ki oyle de rahat olmaz bebisim....
cani
Canım dun haberlerde doktorun biri isyan ediyordu..Canan Karatay kolestrol hapı da kullanmayın diyormus bi sürü hasta ona güvenip ilaçlarını bırakıyomus sonra yoğun bakımlık oluyormus. .adam hastaların yaşama süresi kısaldi diyordu. .
baby hope buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?