Ilk kizimda kilo vrtmek icin lahana suyu icmistim ve cok ise yaramisti:)Lahana turşusu yapmıyor canım
bizde aklımıza gelen isimlerde annemler nasıl söyler diye düşünüyoruz :)Benim kuzenim toprak koyacaktı ama bizim memlekette torpak diyorlar. Kimse doğrusunu demez diye vazgeçti. Ayşe anşa, hatice haçça
çok şükür bende çıkmadı ama dikkat et dedi drBugünde carpinti başladı. Nefes almakta zorlaniyorum. Çok erken fakat kilo alimi cok olunca normalmi bilmem. Kilo alimi fazla olan arkadaşlar seker yüklenmesinde sorun ciktimi ?
günaydın bayanlar
gece boyu rüyamda sürekli hastanedeyim doğum bölümünde dogum yapmak üzere gördüm kendimi
ilkinde oğlumu doğurmuşum kıyafetini giydiriyorum bakıyorum kolları üşümüş içim sızlıyo üşüdü diye kucagıma alıyorum sarılıyorum falan
ikincisinde 2 yaşlarındaki halini görüyorum kıvırcık uzun sarı saçlı bir çocuk saçlarını önüne düşmüş elimle topluyorum falan gerçek gibiydi
bir an önce o günleride görsek epey sabırsızlanıyorum
rüyadada olsa annelik ne güzel ne özel bir duyguymuş
cani
Canım dun haberlerde doktorun biri isyan ediyordu..Canan Karatay kolestrol hapı da kullanmayın diyormus bi sürü hasta ona güvenip ilaçlarını bırakıyomus sonra yoğun bakımlık oluyormus. .adam hastaların yaşama süresi kısaldi diyordu. .
sen nerden aldin peki resimleri varmi bi takimda bana aliverelim cok uygunmus yaa:)))vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım
Ya kesinlikle haklisin kasimda ankaraya gidecem arkadasim dogum yapti orda onun aldigi yerlere gidecem nakliye konusunda sıkıntı yapmazlarsa ordan alcam. Arkadasim koca takima herseyi icinde 2 bin vermis bayildim bide tam benim istedigimden..Yerini tarif etmek icin soyledim cilegi ben de begenmiyorum. Bebekcenin falan ust katindaki bebek takimlari gercekten anlamsiz pahali. Zurafali fln bir bebek takimi vardi caploomba da cok begenmistim ama.biz cocuk odasi aldik sonradan aldigimiz icin. Mobilyacilarda hic cesit yok ay konyada ise yarar birsey yok ki
hatta benim ilk 3 ayım 2. 3 ayımdan daha kolaydıBizim topikçe aradaki 3 ay da zor oldu
ablam da yorgan kullanılmaz yeni doğana zaten ev sıcak olacak battaniyeye sarıp uyutuyorsun dedi de şimdi siz yorgan konuşunca merak ettimben bilmiyorum bilenlere sordum ama kullanmıyor mu acaba? birde yün elyaf pamuk ayrımları varmış bende bilgisizim.
tecrübeli annelere danışalım. anneme söyledim hiç alma demedi ama.
bende rüyamda ikiz doğurmuştum
biri kız biri erkekti
doktora bu erkek nerden çıktı hani bizimki kızdı diyorum
doktor merak etme kızında oldu ikizmiş bunlar biz göremedik diyordu
valla benimkini mecbur düzgün söyleyecekler başka söylenme yolu yok.bizde aklımıza gelen isimlerde annemler nasıl söyler diye düşünüyoruz :)
arakadaslar yorgan saorulmus yeni doganda yorgan olmaz
burda battaniye bile yasak, kalin uyku tulumlari varya onun içine atin çocugu siz rahat o rahat misil misil uyyun
battaniye çocuk bogulur diye yasakmis, hastanede ozellikle uyariyolar hatta
bahsettgim tutumla uzerini falan açamaz, ben içine sigana kadar kullnaiyorum valla , 2 yasa yani
Tr den de buyuk yasini getiryorum ustunu açma derdi olmuyor
çok şükür bende çıkmadı ama dikkat et dedi dr
eşimin bilindik yerler dışındaki yerlere onyargisi var yaa..Eminönüne gidelim hersey ucuzmus falan diyorum goturemiyorm Eyüp e de gidecegini sanmıyorum ama onsuz bi gün ben gitsem mi ki :)evet pazar eşim çalışıyor artık bir sonraki haftaya kaldık gideceksen 11-18 arası açığız dedi cengiz bebe diye bir yeri aradım
günaydın bayanlar
gece boyu rüyamda sürekli hastanedeyim doğum bölümünde dogum yapmak üzere gördüm kendimi
ilkinde oğlumu doğurmuşum kıyafetini giydiriyorum bakıyorum kolları üşümüş içim sızlıyo üşüdü diye kucagıma alıyorum sarılıyorum falan
ikincisinde 2 yaşlarındaki halini görüyorum kıvırcık uzun sarı saçlı bir çocuk saçlarını önüne düşmüş elimle topluyorum falan gerçek gibiydi
bir an önce o günleride görsek epey sabırsızlanıyorum
rüyadada olsa annelik ne güzel ne özel bir duyguymuş
Kundak yapilan bebeklerde kalca anormallikleri oluyor.ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
sen nerden aldin peki resimleri varmi bi takimda bana aliverelim cok uygunmus yaa:)))
Ya kesinlikle haklisin kasimda ankaraya gidecem arkadasim dogum yapti orda onun aldigi yerlere gidecem nakliye konusunda sıkıntı yapmazlarsa ordan alcam. Arkadasim koca takima herseyi icinde 2 bin vermis bayildim bide tam benim istedigimden..
bunlar aldıklarımsen nerden aldin peki resimleri varmi bi takimda bana aliverelim cok uygunmus yaa:)))
Ya kesinlikle haklisin kasimda ankaraya gidecem arkadasim dogum yapti orda onun aldigi yerlere gidecem nakliye konusunda sıkıntı yapmazlarsa ordan alcam. Arkadasim koca takima herseyi icinde 2 bin vermis bayildim bide tam benim istedigimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?