2015 Şubat Anneleri

günaydın bayanlar
gece boyu rüyamda sürekli hastanedeyim doğum bölümünde dogum yapmak üzere gördüm kendimi
ilkinde oğlumu doğurmuşum kıyafetini giydiriyorum bakıyorum kolları üşümüş içim sızlıyo üşüdü diye kucagıma alıyorum sarılıyorum falan
ikincisinde 2 yaşlarındaki halini görüyorum kıvırcık uzun sarı saçlı bir çocuk saçlarını önüne düşmüş elimle topluyorum falan gerçek gibiydi
bir an önce o günleride görsek epey sabırsızlanıyorum
rüyadada olsa annelik ne güzel ne özel bir duyguymuş

ben daha yaptrmadim ama yaptiricam seker yuklemesini
risk grubu altindayim , varsa ona gore tedavimi olurum , bu ciddi bi konu riske atamam

bende rüyamda ikiz doğurmuştum
biri kız biri erkekti
doktora bu erkek nerden çıktı hani bizimki kızdı diyorum
doktor merak etme kızında oldu ikizmiş bunlar biz göremedik diyordu

gunaydın anneler ve evlatları ...
kac gundur gıremedım,netı ortak kullandığımız komsumuz net faturasını yatırmadığı ıcın neyse...halınız keyfınız nıcedır? ben 3 4 gun sonra kızımla ankaraya gıdıcem ablamların yanına..yol gozumu cok korkutuyor..hamılelıgın ılk ayları olsacok önemsemem de karnım büyüdükçe kendımden korkar oldum..hakkımızda hayırlısı bakalım...kocaelı ankara arasıda epey var 7 saat bıtermı o yol dıye dusun dusun karalar bağladım .

ya işte o yüzden iyice kafam karıştı. benim kendi doktorum daha ben sormadan "canan karatay ortalığı karıştırıyor ama şeker yüklemesini yapmam lazım" demişti.

o yüzden bi de yurtdışında olan arkadaşların doktorları ne diyorlar onları da merak ediyorum.

vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım
sen nerden aldin peki resimleri varmi bi takimda bana aliverelim cok uygunmus yaa:)))
Ya kesinlikle haklisin kasimda ankaraya gidecem arkadasim dogum yapti orda onun aldigi yerlere gidecem nakliye konusunda sıkıntı yapmazlarsa ordan alcam. Arkadasim koca takima herseyi icinde 2 bin vermis bayildim bide tam benim istedigimden..

ben bilmiyorum bilenlere sordum ama kullanmıyor mu acaba? birde yün elyaf pamuk ayrımları varmış bende bilgisizim.
tecrübeli annelere danışalım. anneme söyledim hiç alma demedi ama.
ablam da yorgan kullanılmaz yeni doğana zaten ev sıcak olacak battaniyeye sarıp uyutuyorsun dedi de şimdi siz yorgan konuşunca merak ettim

bende rüyamda ikiz doğurmuştum
biri kız biri erkekti
doktora bu erkek nerden çıktı hani bizimki kızdı diyorum
doktor merak etme kızında oldu ikizmiş bunlar biz göremedik diyordu

arkasına saklandı da hiç görülemediyse süpriz ikiz çıkabilir..imkansız ama
öyle bişey olsa günlerce haberlerde konuşulur..ilk olur

bizde aklımıza gelen isimlerde annemler nasıl söyler diye düşünüyoruz :)
valla benimkini mecbur düzgün söyleyecekler başka söylenme yolu yok.
Ahmet koysan Ehmet derler. aslında bizim konuştuğumuz doğrusu gibi çünkü ünlü uyumuna göre konuşuyorlar.

Uyku tulumu bir tane hediye geldi bana kaç tane almak lazim canim ? Bu yorgan içinde magazalarda yeni doğanlar için satiyorlar hatta e-bebekten bskmistim ben incecik birşey. Orda görünce kullanildogina karar vermiştim. İyi oldu bilgilendirmen. Tesekkur ederiz

çok şükür bende çıkmadı ama dikkat et dedi dr

Sevindim. Sinirda felanmiyfi acaba?

evet pazar eşim çalışıyor artık bir sonraki haftaya kaldık gideceksen 11-18 arası açığız dedi cengiz bebe diye bir yeri aradım
eşimin bilindik yerler dışındaki yerlere onyargisi var yaa..Eminönüne gidelim hersey ucuzmus falan diyorum goturemiyorm Eyüp e de gidecegini sanmıyorum ama onsuz bi gün ben gitsem mi ki :)

Senin bu rüyaların ne güzel yaaa maşallah. Seni okudukça ben de göreyim istiyorum ama hep abuk sabuk rüyalarla uyanıyorum. Geçen gün bir sapığım vardı rüyamda onu gördüm elinde sprey bir ilaç vardı yüzüme sıkıyordu

Ankara'da nereden almış canım yerini öğrenirsen yazar mısın?

bunlar aldıklarım

Eklentiler

• urun_10.01.2014_05.16.51_ITLnz.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 56532460_tn70_0.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…