2015 Şubat Anneleri

bebeğe kv bakacak benim , kameralılar çok pahalı gerek yok bizim için

benimkine kim bakacak daha belli değil
kv canını sıkma en kötü ihtimal bakıcı tutarız diyor
annem ben bakarım diyor ama anneme güvenmiyorum
yani benden iyi bakar hemde dört dörtlük bakar şüphem yok
ama 2 ay sonra alıp köye gitmeye kalkar
eğer işe devam edecek olursam kim bakarsa baksın kameralı almak istiyorum
çünkü sadece gözlem için değil her hareketinde yanına gitmeye gerek kalmıyor gece lambası ve ninni özelliğide var

şanslısın o zaman, evet fiyatlar yüksek bizde alıcaz, arkadaşımız iyi bişey alın ucuz almayın dedi, acaba hangi marka almalı ucuz olunca noluyo ki acaba kullananlar bi fikir verirler şimdi geldiklerinde : ))
bizimki chicco çok memnun kalmışlar.

ayyy ne güzel yaa maşallah size 3 ay kalmış

Ata genleri bile koruyucu olabiliyor demek ki. Biz Türk usulü neyse öyle yapalım. Kundak bile yapılabilir. Sıcakta dursun bebişler üşümesin. Inşallah çok sağlıklı olurlar hepsi.

Ata genleri bile koruyucu olabiliyor demek ki. Biz Türk usulü neyse öyle yapalım. Kundak bile yapılabilir. Sıcakta dursun bebişler üşümesin. Inşallah çok sağlıklı olurlar hepsi.

"kundak bile " öcü gibi bahsettin kundaktan , ben geleneksel yaklaşımlar taraftarıyım

Ciddenmi heryerr yolluyolarmi yaa bende bin besyz falan die dusundum ama sok gecirdim bi begendigimde 2900 tl yatagi uykuseti girince icinr 3600 edio iki magazaya girdim kafayi yedim moralim bozuldu
vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım

Çamaşır ütü için bazen eşimin pantolon ve gömleklerini kuru temizleyiciye veriyorum acayip rahat oluyor. Senin ishal durumun nasıl canım? İnşallah geçmiştir. Bol bol dinlenmeye bak olur mu?

vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım

Yok canım Ne güzel valla güle güle kullansın. Bizim bebek arabası sadece 2400 ... Önümüzdeki ay alırım artık büyük şeyleri yavaştan. Gittik gördük beğendik. Ama bekleyelim almak için dedik. Malum ben daha taşınıcam

canım benim aldığım tam fonksiyyonlu bence arabaya o kadar para günah yani bak istersen hem kullanımı rahat hem özellikleri güzel pusette var hepsini baby hope tan aldım

Eklentiler

• urun_10.01.2014_05.16.51_ITLnz.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 60
şu cihaz 200 tl imiş internette

Eklentiler

• 14926058-2458.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın Anne adayları, günler azalıyor :) heyecanlar başlıyor herkes bir hazırlık içine girmiş maşallah. Ben daha bir şey almadım ama alacağım şeyleri netleştirdim, nereden ne alınacak markalarına kadar belli, babamızı bekliyoruz sadece :)

Doktordan doktora değişiyo canım benim aile hekimimde jinekoloğumda tsh 3.6 olmasına rağmen güzel dediler. Ama her ay tsh bakıyolar ne olur neolmaz diye. 4 e çıkarsa ilaç vercekler heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…