- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bebeğe kv bakacak benim , kameralılar çok pahalı gerek yok bizim için
ben buldum ama dile getırmıyorum valla sabahtan berı aklımda.
bizimki chicco çok memnun kalmışlar.şanslısın o zaman, evet fiyatlar yüksek bizde alıcaz, arkadaşımız iyi bişey alın ucuz almayın dedi, acaba hangi marka almalı ucuz olunca noluyo ki acaba kullananlar bi fikir verirler şimdi geldiklerinde : ))
bizimki chicco çok memnun kalmışlar.
GönöydönBugün çok erken kalktım , temziliğe bi abla geldi . Başım çatlıyor. Ama olsun inşallah akşama mis gibi olucak evim. Bende çamaşır ütü ince temizlik yaparım. Fakt bugün karnım iyice taş kesildi. Hareket ediyor ama az Az. Bi doğurayım da rahatlıyım .
Bu arada geri sayımımız iki haneli sayılara geçti çok şükür. Doğuma 99 gün kaldı
bununla ilgili bişey duymuştum , yanlış değilsem rusyadaydı onlarda soğuk suya koyarmış ya bebeklerini , neyse rus olmayan ama uzun zaman orada yaşan birisi de bebeğini onlar gibi soğuk suya koymuş ama bebek hastalanmış ölmüş, bu durum daha çok ırk yapısıyla ilgiliymiş ataları soğuk suya konan bebeklere bişey olmuyomuş
Sigara birakmak ilk aylar hizli kilo almaya neden oluyor. Birakmakta zorlanmamistim ama yine de hizli almistim ogluma hamile kalinca biraktim. Bi sekilde yemesek bile vucut oyle bir tepki veriyor olabilir
yani öle bişey yokIzledim. Sağa yatınca kordon dolanır falan demiyo.
Ata genleri bile koruyucu olabiliyor demek ki. Biz Türk usulü neyse öyle yapalım. Kundak bile yapılabilir. Sıcakta dursun bebişler üşümesin. Inşallah çok sağlıklı olurlar hepsi.
vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldımCiddenmi heryerr yolluyolarmi yaa bende bin besyz falan die dusundum ama sok gecirdim bi begendigimde 2900 tl yatagi uykuseti girince icinr 3600 edio iki magazaya girdim kafayi yedim moralim bozuldu
GönöydönBugün çok erken kalktım , temziliğe bi abla geldi . Başım çatlıyor. Ama olsun inşallah akşama mis gibi olucak evim. Bende çamaşır ütü ince temizlik yaparım. Fakt bugün karnım iyice taş kesildi. Hareket ediyor ama az Az. Bi doğurayım da rahatlıyım .
Bu arada geri sayımımız iki haneli sayılara geçti çok şükür. Doğuma 99 gün kaldı
vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım
"kundak bile " öcü gibi bahsettin kundaktan , ben geleneksel yaklaşımlar taraftarıyım
vala ben tam takım beşiği yatağı dolabı nevresimi uyku seti ve bebek arabasını hepsini 1700 e aldım
canım benim aldığım tam fonksiyyonlu bence arabaya o kadar para günah yani bak istersen hem kullanımı rahat hem özellikleri güzel pusette var hepsini baby hope tan aldımYok canımNe güzel valla güle güle kullansın. Bizim bebek arabası sadece 2400 ... Önümüzdeki ay alırım artık büyük şeyleri yavaştan. Gittik gördük beğendik. Ama bekleyelim almak için dedik. Malum ben daha taşınıcam
izmire gelin :) yardımcı olsunYaa ama Feyza o enişteden bizde de olsaymış iyiymiş
şu cihaz 200 tl imiş internette
Doktordan doktora değişiyo canım benim aile hekimimde jinekoloğumda tsh 3.6 olmasına rağmen güzel dediler. Ama her ay tsh bakıyolar ne olur neolmaz diye. 4 e çıkarsa ilaç vercekler heralde.dün doktora bu 2,5 meselesini de sordum , bu konuda çok tartışma var bazıları 4,2 sınırdır diyo bazıları 2,5 bazılarıda gebelikte herzaman 4,2 nin yarısı alınmalı 2,10 yani diyor dedi, benimde ilacımı artırmadı benim içinde 2,5 sınır dedi ve kontrol süremi kısalttı hemen doz artırımına gitmeyelim dedi 3 hafta sonra yine gidecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?