sonucu söylemedi ama fazla kilo aldığım için öyle dedi gerçi ben çok korktuğum için o günden beri tatlı yemiyorumUyku tulumu bir tane hediye geldi bana kaç tane almak lazim canim ? Bu yorgan içinde magazalarda yeni doğanlar için satiyorlar hatta e-bebekten bskmistim ben incecik birşey. Orda görünce kullanildogina karar vermiştim. İyi oldu bilgilendirmen. Tesekkur ederiz
Sevindim. Sinirda felanmiyfi acaba?
kendi sitesi var www.babyhope.com bence kendi sitesinden bak n11 güzel bi site değilBen bunu n11 de gordum o zaman ben bunu bi esime gostereyim resim falan ayniydi demekki ayni mobilya :) :)
kundak zararli ama çok SIKI yaptigini sanmiyorum sizinkilerindeannemler de kayınvalidemler de kundaklıyorlar bebek sorunsuz uyuyor ben kundaklatırım, doğuma çok kişi gelecek tam kim kalır o zaman belli olur iş-güç durumuna göre büyük bir ihtimalle teyzem kalır oda daha yeni sağlıklı bir torun büyüttü
biz giderken seni de alalım istersen sizin ordan geçicez nasılsa 2 takıma indirimde yaptırırız :)eşimin bilindik yerler dışındaki yerlere onyargisi var yaa..Eminönüne gidelim hersey ucuzmus falan diyorum goturemiyorm Eyüp e de gidecegini sanmıyorum ama onsuz bi gün ben gitsem mi ki :)
sizin tam problem canım. akan,akkı, alil içinde h olan isim koyamazsınız.
bende nedense eminönünün kalitesinden şüpheliyim.biz giderken seni de alalım istersen sizin ordan geçicez nasılsa 2 takıma indirimde yaptırırız :)
benim arkadaşım edirneli . istanbulda doğmuş büyümüş, üniversite mezunu ve söylemiyor. verem oluyorum 4 yaşında oğlu var çocukta onun gibi konuşuyor. işi gereği resmi yazışmalar yapıyor ve hiçbirinde h yok.o daha çok köylerde, genelde pek problem çıkmıyor "H" lerde ama yine de düşünmek lazım tabi : )
benim arkadaşım edirneli . istanbulda doğmuş büyümüş, üniversite mezunu ve söylemiyor. verem oluyorum 4 yaşında oğlu var çocukta onun gibi konuşuyor. işi gereği resmi yazışmalar yapıyor ve hiçbirinde h yok.
aman doldurmuşunuz yine beyakocam evdeydi giremedim. oku oku anca bitirdim,ilk önce anladığım muhabbete dalmak istiyorum evet yeni doğana uyku seti kullanılmaz ama alınması da gerekli ne sericez yatağın içine birde benim park yatak öyle her yerde satılmıyor ölçüleri farklı olduğundan. bu arada bende alışverişe kasım ayının sonlarına doğru çıkıcam. zaten 1 günde halledilecek bir şey.ama biberonu filan netten alıcam artık onlar dursun kenarda birşey olmaz. birde ananem bebeğe patik örmeye başlayacak bebek yününden. ayakları hiç üşümez kızanımın,tam kış çocuğu olacaklar. birde sizler alıcakmısınız bilmem ama ben külotlu çorapta almayı düşünüyorum. bacakları hiç üşümez böylece. penyeler üşütür gibime geliyor ee kat kat giydirmektense külotlu çorap en iyisi birde çok hoşuma gidiyor nedense o benim D: şirinler gibi oluyorlar
valla havuzhanı çok merak ettim eyüp'e gitmekte şart oldu fiyat farkı çok çünkü kızlar anadolu yakasında modoko dışında bildiğiniz mobilyacı var mıbende nedense eminönünün kalitesinden şüpheliyim.
bebek bakım çantaası ve bu bebeğin içine konulan port bebe çanta kullanışlı mı almak gerekiyor mu
ben bu ikisini unutmuşum annem hatırlattı
bence kullanışlılar
sonuçta bebeklerimiz kışın doğacak
hastaneden çıkarken kontrollere götürürken falan içine koymaya iyi olur
üşümesin bebişlerimiz
bebek bakım çantasına gelince eşyaları açısından iyi olur
ben almayı düşünmüyorum ama
çünkü geçen sene büyük bir çanta almıştım sonradan valiz gibi geldi gözüme hiç kullanmadım
onu kullanacağım
bak büyük çanta olabilir valiz tarzında şık olur hem kendi ihtiyacımızı hemde bebeğin ihtiyaçlarını koyarız
arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı oldum o andan beri inanılmaz halsizim sizde de oldu mu? ağrı yok
ilk canım sağol cevap içinilk aşıysa evet canım benimde ilkinde olmuştu sürekli uyumak istiyordum
ikincisinde sadece bulantı ve kolumda ağrı yaptı ama 1 gün sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?