2015 Şubat Anneleri

Evet canım herkes farklı kbl ediyor genelde dahiliyeciler 4.2 kbl ediyor endokrin uzmanları 2.5 ve altı kbl ediyorlar kadın doğumcularda değişik oluyor hepsi farklı kbl ediyorlar. bnm kadın doğumcum pek bu konuda yorum yapmıyor endokrin uzmanına yönlendirdi beni ama ben istnbulda randevu bulamıyorum sadece 1 kere gidebildim ozmnda 2.5 üstündeydi hepsi ve yüksek dedi hepsi için. bende dahiliyeciye gidip onun kontrolunde doz artışı yapıyorum.

biz giderken seni de alalım istersen sizin ordan geçicez nasılsa 2 takıma indirimde yaptırırız :)
oyy canım benim çok tatlısın teşekkür ederim :) ama gidip bakarsan ve kalitesini de begenirsen bana da hbr verirsen sevinirim eğer güzel kaliteli dersen gidip bi de biz bakalım :)

valla havuzhanı çok merak ettim eyüp'e gitmekte şart oldu fiyat farkı çok çünkü kızlar anadolu yakasında modoko dışında bildiğiniz mobilyacı var mı
eyüpte ne varmış Eyüp yakın bize. Eyüp de maşallah her şey orda çiçek böcek ne desen var.

CAnım ben de tsh için kan veriyorum ayda bir yada iki defa. Hep ilacımı içip gidiyorum ilacımı içtiğimin üstünden 1-2 saat geçmiş oluyor kan vermem. Ama doğrusu nasıl olmalı bilmiyorum ben hep bu şekilde verdim tahlilleri.

Kızlarrr bebek telsizi konuşulmuş, size bir anımı anlatayım:)
Kızım yaklaşık 4 aylıkken odasına geçirdim ben, daha önce anlatmıştım. Bebek telsizimiz vardı koyduk odasına. Neyse bi gece uyuyoruz "anneeee" diye bises geldi. Allah Allah benmi yanlış duyuyorum dedim. Eşim de uyanmıştı. Tekrar " annee" diye bi ses geldi. Korktum ama. Neyse eşim ani bişekilde kalktı, önce. Kızımın odasına baktık mışıl mışıl uyuyor, evi gezdi sonra bişi yok. Yatak odasına gittik bu sefer bi kadın sesi çocukla konuşuyor. Sonra anladıkki yakınlarımızda bi yerde daha telsiz kullanan var ve frekanslar karışıyor:) bi anım daha var ama sonra anlatiim onuda:)

Ay korkar insan ben korkudan cocugun odasına bakamam :)

Ankara Kocaeli arası otobüsle 4 saat en çok,Kocaeli İzmir arası da 7 saat.. Ömrüm geçti o yollarda,daha fazla sürdüğünü hiç görmedim.. Mesafe olarak da aynı değil,km olarak 2 kat fark var nerdeyse canım..

ahaha insan kafayı yer yaa düşünsene evde tek başınasın gecenin bi yarısı olmuş henüz agu bile diyemeyen bebeğinin telsizinden anne diye ses geliyor

oooohh! o tahta kokusu, o ağaçlara şekil vermek , kesmek, biçmek ve bir şey oluşturmak zevki tarif edilemez ayrıca kadar dinlendirici .
oysa bizim ürettiğimiz tek şey mizan ne kadar sıkıcı.

hobi olarak yapabilirsin , vardır kursları istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…