2015 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar hamilelikten sonra cildim aşırı derecede sivilcelendi ergenliğime geri döndüm sanki hatta ergenliktekinden daha cok cıkar oldu içleri dolu dolu acıyor sizinde cıktımı sivilceler ev neler uyguluyorsunuz ?

benim dudak ve burun çevrem. kulak memeleri falan komple sivilce oldu. hayatımda sivilce ne bilmezdim. bir şey yapmıyorum ben güzelce koparıyorum sadece eğlenceli oluyor.

Allah korku filmi gibi gecenin bi yarısı amma korkmuşsunuzdur

Ben de içip gideyim canım. Orada şekerli su içiceğim için zaten bişey yemiş gibi olucam o yüzden ondan sonraya bırakmayayım diyorum.

bu mu uyku tulumu dedikleri?

Eklentiler

• d951fdcc-332e-4770-bfea-23ccc3854c15.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 84
yok canım g.hane bizim iç kısımlarda denize kenarımız yok. ama Artvin karadenizin en güzel şehriymiş öyle diyorlar karadenizde sadece artvine gitmedim.

çok güzel benim memleketimdir bu yaz oradaydım anneler köydeydi die gitmiştim cidden gidilip görülmesi lazım yemyeşil bol oksijen temiz hava temiz su :) mis gibi organik sebze meyve var herşey lezzetli organik doğal gezilcek güzel yerlerde var

Bende 30 unda burda devlet hast. gidicem şeker yüklemesi için ve tsh da isticem bnde içer giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…