2015 Şubat Anneleri

allah kullanmayı nasip etsin canım.

bizim de;

- hastane çıkışı
- bebek arabası
- yürüteç
- oto koltuğu
- çeşitli boylarda body'lerimiz / tulumlarımız / pijamalar / yelekler / elbise ve kıyafetler / çoraplar vs.
- penye battaniyelerimiz / önden fermuarlı battaniye
- biberon
- emzik
- hazır alt açma bezleri (markasını hatırlamıyorum)
- şampuan / sabun / bebe yağı / kulak pamuğu
- tırnak bakım seti / meyve filesi
- mendil / önlük

ve aklıma gelmeyen birkaç şeyimiz daha var. eksikleri de yavaş yavaş tamamlayacağız.
dolabımız yok, olsa içine yerleştirince eksikler ortaya çıkacak. ama bir türlü karar veremiyorum dolabına.

Kızlar Civil İnternet Mağazasında Baya Güzel İndirim Var 3 Tane Tulum 4 Tane Patikli Alt Aldım 70 Tl Tuttu Kargo Bedava Bi Bakın İsterseniz.

Bizimde Bi Tek Banyo Havlumuz, Yeni Doğan Emzik (Ben 6-18 Ay Almışım Napcaksam O Kadar Büyüğün) Bebek Bezi, Beşiğe Cibinlik. Çok Şükür Herşeyi Tam Kuzum Eksik Sadece

çatı muayenesi ile rahim açıklığı aynı şey mi ? doktorum bana usg ile her gittiğim de bakıyo rahim açıklığına
değil sanırım çatı başka bir şey. rahimde doğum yakınken acılıyormus onla ılgılı .yuz kez konustuk hiç dersime çalışamamısım bende.

Canim masallah cok net cikmis.bnde cumartesi gorcem kızımı cok heycanlaniyorum .gecen ay baktiginda doktorum kilolu oldugum icin bebek net cikmiyo demisti acaba bu sefer bende yuzunu net gorebilcekmiyim cok merak ediyorum:)
ısrarla sor doktoreuna benimde eşi kapatmıştı yüzünü yeni zorla gördük net olarak en neti bu

maşallah kızlar herbir şeyini almışssınız ben daha almadım hiç bir şeyini, bir günde halletmeyi düşünüyoruz eşimle.

kız allah seni ya galiba ameliyat önlüğü giyiyorsun ama normal doğumda ilk önce bir sancı merasimi olduğundan kendi geceliğinlede doğurabilirsin yani. o yüzden ebeler sürekli kontrol edeceğinden odadan çıkmadan çıkartırlar iç çamaşırnı. yani hiç olmadı sancı odasında çıkarırsın zaten. yani sele serpe bir durumda olacağız

Cnm zaten her renkten birer kuvet getirmisler
cok guzellerdı bızım evde legen var sırf bunun ıcın alınmıso yuzden almadım..kovaları bıle sevesım geldı
maşallah kızlar herbir şeyini almışssınız ben daha almadım hiç bir şeyini, bir günde halletmeyi düşünüyoruz eşimle.
nerdeyse eksıgımız kalmadı ama benım hemen hersyı kızımdan kalan seyler.. ektra sadece emzık bıberon battanıye ve hastanede gıymelık bıseyler aldım ..aslında onlarada gerek yoktuda ılk cocugum kız ıkıncı cocugum erkek olunca bırazda o havaya gıreyım ıstedım acıkcası
kızlar bılmeyınce ınsan cıdden cok senaryo yazıyor..
sahsen ben sabah 5 te gıtmıstım.. stajyer ebe acılmanın basladıgını soyledı ılk catı muayenesıydı..dusunun ebe kız bana catala cıkın dedı..ben bacagımda up uzun etekle nasıl cıkayım ben buraya dıyorum etegın altındakı taytı ve camasırı cıkardım tarıf ettı.. hıc acımadı.

kendı dr um geldı bana bunları cıkar hastabezı tak bırde pıjaman olsun altında senın ve bızım ıcın enkolayı buolur dedı.cıdden de hemen kenarını acıp acıp bakabıldı doguma kadar..ben tesetturlu oldugum ve usuyecegımı dusundugum ıcın gecelık yerıne pıjama gıydım cok rahat ettım..ama bana onluk falan gıydırmedıler..ozel hast. olmasına ragmen ustumdekı bluzla dogurdum cocugu

sancı çekerken gecelik mi giycez, gecelik mi alayım? iki lohusa pijaması alacaktım.

Allahım ben bu kızımı ne yapayım yaaa...

bısıkletı oynarken ayagıma carptı annecım ayagımı acıttın dıkkatlı ol dedım..

ayy annem özurrr özurrr dur opuyum gecsın dedı..yok kızım cok acımadı dememe ragmen egıldı ayagımın altını optu.

ahh su annelık vallahı bıllahı dunyanın en zor işi ama en guzel de işi :)

sancı çekerken gecelik mi giycez, gecelik mi alayım? iki lohusa pijaması alacaktım.

ya hastaneden cerılen gecelıgı gıyersın kı onu kapalı arkası acık cırkın bısey..yada kendı aldıklarını..pıjama yada gecelık normalde hangısıne alısıksan hangısı kolayına gelırse onu al derım... dogum sonrası ınanılmaz usuyor ınsan ıstersen bırbırınden al bır dıgerınden

Aaamiiiiiin

Desenli önlük alip gitmisti kuzenim sonra pijamasini giydi

üşümeyı özledım dıyebılırım sureklı sıcak haldeyım nasıl bir şeyse.

Ya kızlar bebk için mağazada bişyler alrken satış ypan kadın hastande hastane çkışını vermeyın bebek kirli sonçta hemşireye şunlardan vereceksiniz dedi bi baktım incecik zıbın takımı çirkin beyaz bişey o zamn hastane cıkşı niye var nzamn gydrcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…