2015 Şubat Anneleri

Bizim oğlanında hep ayakları kafasında canımkontrollerde hep ilk gördüğümüz pipisi oluyor.
Tamamdır seni dünürüm ilan ediyorummm o zaman aspirinin prensesi ile inzarın prensi

Ahahahaha Aynen Canım Çocuklar Öle Durmayı Seviyolar Demekki Ohhhh Bak Doğmadan Kısmeti Açık Benim Kızımın

kız o çok kullanışlı bir şeymiş gercekten. bende her bebek olan evde cam rende gördüm.

ayrıca kıymetini bilin öyle gidip bir şeyler alan eşin. güzel olmasada adam düşünmüş almış.
benim eşim hayatta alamaz. kendıne çorap bile alamaz . ondan dolayı hiç beklentim yok. keşke özense de o da alsa.

cok sukur bızım de nerdeyse eksıgımız kalmadı.. -kendım ıcınde 1 takım pıjama almıstım 1takım daha alıcam
-bırkac tulum -bırde sut posetlerınden temın edıcem stok yapmak ıcın.
-cıtcıtlı badyler -sut pompası alınacak.
-battanıyeler
-alt ust takımlar 30 tane falan var sanırım
-2 tane bıberon
-2 tane emzık
-bebek arabası
-bebek otokoltugu
-beşik
-agız mendıllerı
-önlukler
-orgu hırka ve yelekler
-(corap alıcagım kaldı bebek ıcın)
-(bırde yenıdogan bebek bezı ve ıslak mendılı)

artık dogurabılırım ama senyıne de gununu bekle evladım

herkese söledim ben alamadım :) ben şimdi başka yerden baktım filesiyle beraber 23 tl alcam yarın hem deseni falan çok güzel prensesler var içinde kelebekler var çok tatlı bişey

Ebe dediğim ebe hemşire değil gerçekten doğum yaptırabilen deneyimli ebeler. Ki onlar da bence bakmasın ama bazen Dr hemen olmayabiliyor.
bizim komşumuz var deneyimli ebe şimdi emekli ama eskiden mahallede de doğum yaptırırdı. ablam genç kızken onlardaymış biri aramış doğum yapıyorum diye. ebe ablamı da yanında götürmüş bizimkide meraklı kalkmış gitmiş. gitmiler kadın doğum yapmış bebek leğenın ıcınde yatıyor kadında girmiş yatagına yatmış. ne güzel dedim..

zaten hiçbir sorun yoksa evde doğurmak en iyisi. Psikoloji de çok önemli. Allahım öyle kolaylıklar verir bize de inşallah.

teyzeleri kızım elini açmış dua ediyo :) tüm iyi dualarımız sizlerle ve bebişlerinizle olsun allah sağlıkla kavuştursun bizleri

Canim masallah cok net cikmis.bnde cumartesi gorcem kızımı cok heycanlaniyorum .gecen ay baktiginda doktorum kilolu oldugum icin bebek net cikmiyo demisti acaba bu sefer bende yuzunu net gorebilcekmiyim cok merak ediyorum:)

ay kızlar siz böyle aldıklarınızı yazıp paylaştıkça ben kendimi ezik hissediyorum daha çorap bile almadım
keşke eşime fuarı söylemeseydim şimdi oda herşeyi fuardan alcaz deyip duruyor arkadaşlarına
heves ediyorum yahu :)

saolsun alır, o da kendine almayı sevmez bana almayı sever : ))) bende ona alırım hep , artık ikimiz birleşip sürekli bebişe alırız bişeyler : ))

Kizlar a101 e bebe esyalari gelmis haberiniz olsun ben alez nevresim takimi ve askı aldim.ama çok sey vardi

kızlar, arkadaşım aradı gittim doktor baktı ayrıntılı, herşey yolunda sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi, ama böbreğinde genişleme varmış, bu önemli değil dedi doğuncaya kadar ya da doğumdan 3 ay sonra geçiyor benim oğlumda da vardı korkulacak bişey değil dedi, ne yapayım dedim, yapabileceğin bişey yok ama doğumdan sonra söyle bunun için ultrason çekilsin bakılsın dedi .

bende bılmıyorum nasıl bakıyor dedım normal bakıyor dedı. bende normal usg ıle baktıgı gıbı anladım.
nasıl yanı elle nerden bakıyor.
çatı muayenesi ile rahim açıklığı aynı şey mi ? doktorum bana usg ile her gittiğim de bakıyo rahim açıklığına

Canim masallah cok net cikmis.bnde cumartesi gorcem kızımı cok heycanlaniyorum .gecen ay baktiginda doktorum kilolu oldugum icin bebek net cikmiyo demisti acaba bu sefer bende yuzunu net gorebilcekmiyim cok merak ediyorum:)
valla ben 100 e merdiven dayadım ama çok net çıkıyor bebek .cihaz iyi olunca güzel çıkıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…