Canım yanlış hatırlamıyosam sen istanbul/bahçelievlere yakın oturuyodun. hastanen ve
doktorundan memnun musun? Galiba kiloma takık bi doktorum olduğu için ve beni inanılmaz sıktığı için başka bi doktor bulucam. Araştırma yapıyom.
hastane çıkışını çok kaliteli almayın ama battaniyeli vs olsun. çünkü bebeğin ayağına mavi bişe sürüp baskı alıolar ya o bulaşınca çıkmıomuş. o yuzden çok ka
liteli olmasın diolar.
Evet bende alez icin uc tane gezdim a101 sonunda buldum
bende kadını dinlemedim almadım dedği zıbın takımını verrm hastane ckışını napıyolarsa yspsnlar kirlensede bi gün sonra eve geliyorz ztenCanim benim ilk kizimi yikayip tertemiz giydirmislerdi hatta cok agliyodu kakasini yaoamiyodu sonra rahatlasin bebek diye tekrar goturup sicak suyla yikamislardi bizde izlemistik bebek ciktigi gibi zaten sariyolar sonra yikayip kintrolleri yapiluyo
Aslında bende adğım alt üst takımlardan şapkası eldiveni falan takım gbi yapıp birleştrsrmmi diyodum ama herkes alıyo bi bildkleri vardr dye düşündüm :) aynı şeyler var kutudada zaten onlu aldım .bide zıbınlar işe yaramıyo muu ekstra iki tane daha aldıkbebek cok kırlı olmuyorkı.. vucudu tertemız oluyor kımıhastanede yıkıyorlar kımı yerde siliyırlar...bıtek kafası pıs oluyo oda saclı olursa bebek temızlıgı yıkamadan olmuyor tabı..kel olursa orasıda temız sayılır..
ben bu sefer hastane cıkısı almadım.zıra gıyemedıgı atlete kıloda zıbına paravermek mantıklı gelmedı pek. alt ust takım satılanlardan aldım ust alt sapka eldıven bırde battanıye..o kadar
ben b.paşa da oturuyorum. b.evler yakın ama hastaneye ulaşım zor olur senin için.hizmet hastanesine gidenler memnun sanırım ama orasıda çok pahalı geldi bana. doktorumdan memnunum ama hastane o kadar büyük bir hastane değil. eğer uzak değilse medipol megaya gitmeni tavsiye ederim.Canım yanlış hatırlamıyosam sen istanbul/bahçelievlere yakın oturuyodun. hastanen ve doktorundan memnun musun? Galiba kiloma takık bi doktorum olduğu için ve beni inanılmaz sıktığı için başka bi doktor bulucam. Araştırma yapıyom.
kız normal doğum olacağı zaman hemşireler zaten habire bakacaklar açılma varmı yokmu diye. bana vız gelir tırs gider açıkçası bu durumlar korkmuyorum yani. bir tandıığım hiç doktora ve hemşireye orasını göstermeden doğurdu sezeryan ile. neymiş takıntılıymış bu duruma. e çocuğu naısl yaptın diye düşünüyor insan. yani sezeryanlık bir durumun yoksa kaçınılmaz son çatı muayenesi zaten baby iri ise ve çatın darsa el mahkum sezeryan oluyorsun
kız o çok kullanışlı bir şeymiş gercekten. bende her bebek olan evde cam rende gördüm.
teyzeleri kızım elini açmış dua ediyo :) tüm iyi dualarımız sizlerle ve bebişlerinizle olsun allah sağlıkla kavuştursun bizleri
Ve sonunda oglumun odasi haric butun herseyi tamamlandi eminonu havuzlu han kurtaricim oldu smdi a101dende kuveti kovasini falan aldim herşeyimiz hazir
resim falan çekiyorlarya o sırada ondan güzel olsun istedim.hastane çıkışını çok kaliteli almayın ama battaniyeli vs olsun. çünkü bebeğin ayağına mavi bişe sürüp baskı alıolar ya o bulaşınca çıkmıomuş. o yuzden çok kaliteli olmasın diolar.
bebek kucukken gomlek dedıklerı seylerı gıyıyorlar..uzun kollu onu acık atlet dıye dusun.kullanımıanne ıcın cok kolay..zıbın cıtcıtlıbady gıbıseyler ı gıydırmek zor oluyor canı yanacak korkusundanAslında bende adğım alt üst takımlardan şapkası eldiveni falan takım gbi yapıp birleştrsrmmi diyodum ama herkes alıyo bi bildkleri vardr dye düşündüm :) aynı şeyler var kutudada zaten onlu aldım .bide zıbınlar işe yaramıyo muu ekstra iki tane daha aldık
Nerden yaptın canım bu alışverişi ?kızlar dün biraz alışveriş yaptım listemi yazayım size
kışlık bebek battaniyesi (kalın olanlardan ) :15 tl
alt açma yastıklı kalın :15 tl
çıtçıtlı body uzun kolu : 3 adet 10 tl
2 adet zıbın takımı 3 lü :10 tl
3 adet çorap:3 tl
2 adet pati ayakkabı:2 tl
ayaklı 3 adet don :) :10 tl
5 li zıbın takımı 1 adet :10 tl
sanki milyoncudan topladım ama çok uygundu :)
Bir ayda 700 g ve toplamda 2 kg almama rağmen şeker yüklemesi yüksek çıkınca Dr um kilodan dedi
Ya herşeyimizi aldık yazmışsıın biliyosundur ozaman sorayım ben bi hastane ckışı 3 uzun kollu çıtçıtlı 3 kısa kollu cıtcıtlı bi kalın battaniye bi ince battanye bide hastne ckşının battanyesi var , bi ayaklı alt üst şapkalı takım,3 tane ayaklı alt ,bide havlusu alındı.başkaa neler almam lazım şampuan pişik kremi küvet ateş ölçer dışındaaBaskalarini dinlersek hersey icimizde kalicak
O neymiş mavi?
valla canım sanıye surmuyor donunu ındırıp yanlardakı hastabezının cırtcırtını acmasıhasta bezı olmazsa olmaz bırsey ..kesınlıkle cantanızda bulundurun..hem kontroller esnasında camasırla duramazsınız(hem suyunuz hem kanamanız oluyor cunku ped 10 tane koysanız yetmez) hem dogum sonrasında ..
burda bi mağaza var ordan canım baya uygunmuşNerden yaptın canım bu alışverişi ?
ben bi ayda 2 kilo toplamda 5 kilo aldım. Beni vurucak kadın
Ya herşeyimizi aldık yazmışsıın biliyosundur ozaman sorayım ben bi hastane ckışı 3 uzun kollu çıtçıtlı 3 kısa kollu cıtcıtlı bi kalın battaniye bi ince battanye bide hastne ckşının battanyesi var , bi ayaklı alt üst şapkalı takım,3 tane ayaklı alt ,bide havlusu alındı.başkaa neler almam lazım şampuan pişik kremi küvet ateş ölçer dışındaa
Mürekkep gibi bisey o ayak izini aliyolar bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?