2015 Şubat Anneleri

Bir şey sorucam senin muayenehanen mi var yoksa hastanede mi çalışıyorsun. Eğer kendi yerinse kapatacak mısın nasıl olacak.
Yanıma benim gibi birilerini arıyorum ondan sordum.

Cnm.benimkide oyle yapiodu en sonunda esim bagirdi o yuzden artik kendi kendine soyleniyo yelek ormus bende ona dedim orme.o zaman diye o zaman sustu

Bir şey sorucam senin muayenehanen mi var yoksa hastanede mi çalışıyorsun. Eğer kendi yerinse kapatacak mısın nasıl olacak.
Yanıma benim gibi birilerini arıyorum ondan sordum.
hastanede calısıyorum canım kendi muayenehanem değil.. ama ablamın muayenehanesi var doğumdan 10 gun sonra hasta baktı..ama onun avantajı annem yanındaydı..bebege annem bakarken ablam da hastalarına bakabildi..sen evden yurutemiyor musun işleri ?

Benim kv benden hiç haberi yok ama benimde bizimkiler susmuyor.
Benim kv ağzı iyi laf yapar o görse al annecim alcan tabii der.
Ben aslında kısımdan sonra alacaktım ama arkadaşım bir iki güne kadar doğum yapacak o dedi almaya başla çok şey var al al bitmiyor.

Yürütürüm ama bazen dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz. Vekalet benim var sadece. Birde işte bir şeylerin son gününe denk gelir doğum diye korkuyorum.
Benimde diş hekimi mükellefim işyeri ev şeklinde ikizleri vardı orda büyüttü.

zorda kalınca bi çaresi bulunuyor işte baksana ikiz büyüten bile var.. amaannn cok düşününce başım agrıyor uykularım kaçıyor bnm şöyle relax bi insan olamadım gitti..

Amaaan takmiyacaksn kimseyii ama benmde elimde değiil öyle deyınce boğasım geliyo

Cnm.benimkide oyle yapiodu en sonunda esim bagirdi o yuzden artik kendi kendine soyleniyo yelek ormus bende ona dedim orme.o zaman diye o zaman sustu
Bnmde eşiim denk gelse oyle dedğinde sustururr ama ben bişy diyemiyorum

Bizde siz gibi ilk önce nakit biriktirip peşin almayı düşünüyorduk,sonra bi baktım bebek odasını beğendiğim dükkan kapatıyoruz yazıyor.Adam nakit istiyor. Gittik biraz kredi çekip aldık ,şimdide inşallah dolandırılmamışızdır diyorum,cumartesi kurulacak nasipse...

Benimde bebegin sampuani pisik kremi bezi sungeri disinda hersey tmm bi ben kaldim onuda 7. Aydan sonra bakicam cok sistigim icin simdi guvenip alamam

Bugün A 101 E bebek küveti,kovası,maşrapası,nevresim takımı,alez gelmş,aslında sadece banyo gereçleri alacaktım baktım millet kapışıyor,kendimi tutamadım,hepsinden aldım Sanki bedava dağıtıyorlar...

Cnm bizde sabahtan beri onu konusuyoduk bende hepsinden aldim

Yeme yeme vücudunun alışık olmadığı bişey yapma. Belki de benim o yediğim şekerler yüzünden yüksek çıkmıştır. Hiç yemezdim çünkü.
Bende hic yemem seker cok dikkat ederim bana doktorum ac gel bidahaki sefere falan demedi. Cocuk 26.haftada olacak gittigimde. Detayli ultrasona gittigimde tip fakultesindeki doktor ac git seker yüklemesi yapilir dedi ama simdi ac gitsem mi gitmesemmi bilemedim (

Zaten 28. haftaya kadar yapılabiliyor şeker testi galiba,doktorum bana aç gel demişti,aç gitmende fayda var...

Zaten 28. haftaya kadar yapılabiliyor şeker testi galiba,doktorum bana aç gel demişti,aç gitmende fayda var...
Ya bide yapilmazsa ben pek acliga dayanamiorm bayilacak gibi oluorm basim dönüo falan bide cok yogun doktor cok bekliorm arayip.sorsam bilgi verirlermi acabaa :)

Ya banada gel seker yuklemesi yapicaz dedi ama acmi tokmu bilemedim simdi bide kaclik yapicak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…