Onu bilmiyorumda o- bebek diye bir site var her şey organikmiş ama baktım bir tulum 150 tl. Belki orda vardırbebekler icin alerji yapmayan toz çıkarmayan süt özlü bebek yorganlari varmıs kızlar gören duyan bilen kullanan ya da almayı düşünen var mı ???
valla korkmadım değil o sancıdan bir gün öncede ayıptır söylemesi hapşurdum alttan su sızdı resmen tuvaletimde yoktu bi baktım ıslaklık pantolonumun dışına çıkmış allahtan üstümde tunik hamileliğim vardı dedim suyum mu geldi ne noluo paranoyak oldum resmenCnm bende ayni seyi yasadim yalanci sancilarmis o doktorum demisti vucut hazirlaniyomus
Cokda takma kafana bunlae arada yasanicakmis yalanci ufak sancilar ama cantalari hazir tutun artik baktiniz erken dogum yok durur canta en azindan benim canta icin gecelik falan eksik onlari halledip yapcmvalla korkmadım değil o sancıdan bir gün öncede ayıptır söylemesi hapşurdum alttan su sızdı resmen tuvaletimde yoktu bi baktım ıslaklık pantolonumun dışına çıkmış allahtan üstümde tunik hamileliğim vardı dedim suyum mu geldi ne noluo paranoyak oldum resmen
Bende en çok kilo alan. En çok korkan olarak aday olabilirim herhalde
Pahalıymış yinede benim ona biçtiğim Max değer 40 nedense. Bebek için 500 tl verebilirim ama nedense gecelikler bana pahalı geliyo. Birde iki gün giyincezkrizantemcik biz bugün eyüp mobilyacılar sitesine gittik 3 kapılı dolap, büyüyen beşik, şifonyer, oyuncak sandığı ve raf 3800 tl ama modokodaki kalite yok S Sond havuzlu handa herşey var ucuzu da kalitelisi de bakmakta fayda var :) ben birşeyler aldım fotoğrafta çektim ama yüklenmedi... gecelik-pijama için oraya gitmek lazım ne kadar olacağımı bilemediğim için almadım gecelik 70tl pijama 50 tl
ay bebek arabası kategorisi de olunca yuh dedim bu da mı organik :)Onu bilmiyorumda o- bebek diye bir site var her şey organikmiş ama baktım bir tulum 150 tl. Belki orda vardır
İyi yaptın sen hepsini tamamladın.badilerinde tamam ohh mis. Kafan rahat.Cnm ayni seyleri bana kv diyo ama hicde umrmda diil iki gun sonra agirlasip cikamatinca onlar mi alcak gidip
ayyy aşure miiiiiiBenimde sabahtan annemlere gelmem lazımdı. Benimde eşim çok meraklıdır aktüel ürünlere. Nerde ne nekadar, ne zaman insirimde hepsini bilir. Sabah uğradık a101 e. Bi banyo kovası, tas, 2 tane kapaklı bebek kasesi aldım. Bide aşurelik malzeme aldım. Kızımdan kalan küvet fln var zaten. Ama hepsi doluydu o satte :)
Vallahi cok rahatladi kafam suan odamiz eksik oda geldiğinde oglus eksik kalcak.millete bakmayin allah korusun olcagi varsa her zaman olur eskiden alinmazmis ama smdi yedinci aydan snra yuruyemez hale geldi hamilelerİyi yaptın sen hepsini tamamladın.badilerinde tamam ohh mis. Kafan rahat.
Ayyy çok afedersinayyy aşure miiiiii
Siz toplu alıyorsunuz sanırım.Ben hep parça parça alıyorum ortada bir şey yok daha.Vallahi cok rahatladi kafam suan odamiz eksik oda geldiğinde oglus eksik kalcak.millete bakmayin allah korusun olcagi varsa her zaman olur eskiden alinmazmis ama smdi yedinci aydan snra yuruyemez hale geldi hamileler
masallah masallah nazar degmesin..ben de nasıl gidiyor hamilelik diyenlere iyi bi sıkıntım yok diyorum aksamına ya çarpıntım oluyor ya midem yanıyor ya biyerim agrıyor..cok zor geçiyor dicem bundan sonra :)Ayyy çok afedersinya ne biliim işte . aldıklarımı söyledim toplanın gelin hepiniz. Ben manyak gibi fazla enerjiğim:) onuda yapıcam inşaAllah. Ama arada kalçama ağrı giriyo. Oda olmasa dinlenicem yok:) bünye bigün isyan edicek ama etmesin:)
Evet ben topluda aldim tek tekde aldim benim bunlar tek renk olanlar suslulerde var ama onlari cekemedim al bekleme bosver milletiSiz toplu alıyorsunuz sanırım.Ben hep parça parça alıyorum ortada bir şey yok daha.
Birde öyle seninki gibi tek renk iç badi almadım hiç hep cicili bicili şeyler. Acil durum eşyası yol hiç. Çanta ve hastane çıkışı alsam alsam çok rahatlıycam
kızıma hamileyken erken doğum riskim vardı. 7. Ayımda bavulum hazır odasında duruyordu. Ama çok şükür zamanından 2 hafta önce geldi sadece:) buda acayip baskı yapıyor alt tarafaVallahi cok rahatladi kafam suan odamiz eksik oda geldiğinde oglus eksik kalcak.millete bakmayin allah korusun olcagi varsa her zaman olur eskiden alinmazmis ama smdi yedinci aydan snra yuruyemez hale geldi hamileler
Yedi aylık doğan çok kişi varya acaba onlar kaç haftalık doğuyor. Yani 7 aylık demek için kaç haftalık olması gerek.kızıma hamileyken erken doğum riskim vardı. 7. Ayımda bavulum hazır odasında duruyordu. Ama çok şükür zamanından 2 hafta önce geldi sadece:) buda acayip baskı yapıyor alt tarafaeşime diyorum acelesi var heralde bununda:)
26.haftadan sonra 7 aylık deniyor sanırımYedi aylık doğan çok kişi varya acaba onlar kaç haftalık doğuyor. Yani 7 aylık demek için kaç haftalık olması gerek.
Bundada hazr tut zamaninda gelir :)kızıma hamileyken erken doğum riskim vardı. 7. Ayımda bavulum hazır odasında duruyordu. Ama çok şükür zamanından 2 hafta önce geldi sadece:) buda acayip baskı yapıyor alt tarafaeşime diyorum acelesi var heralde bununda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?