2015 Şubat Anneleri

Evet bunu ikinci gebelgmde ogrendim ben de uygulatablrz insallah

Kimseyi dinleme gonlunun sesinden baska canim

Bebeğin parmak izi tam çıkmıyormuş doğunca o nedenle ayak izi alınıyormuş.bir nevi kimlik tespiti karışıklık olmasın diye.

Kimlik isi olduğunu tahmin ediyodum da resmi bi anlami gecerliligi var mı biomiyodum karisiklik isi muhim tabi

bebekler icin alerji yapmayan toz çıkarmayan süt özlü bebek yorganlari varmıs kızlar gören duyan bilen kullanan ya da almayı düşünen var mı ???

Ben antialerjik seriden yorgan yastik almistim yorgan dediysem kalin degil bebege göre iki tur vardi yun ve ipek. Ipekler daha iyiymis de ates pahasiydi el kadar seyler markayı hatrlamiyorum hic

Sen ne güzel yeni nesilsin bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu. Benim renkli resmim bile yok. En erken 3 yaş resmim var.

Benim de bebeklik resmim yok iki yasimin hali var bitek

bugün ztn sınıfta birz ağrım oldu karnımın her tarafı birden ağrıdı 10 dk boyunca dedim yoksa doğuruyor muyum ne

Artik arada sirada olabilir boyle agri dsanci

ayyy aşure miiiiii

geldi mi asure zamani bayilirimmm

Kizlar bizim baby shower hazirliklarimiz basladi baska yapcak varmi

Oo süper icinde hiçbişey kalmasin ozen yap boyle ilk gebelik ilk heves bambaska oluyor
Ben de isterdim ama gurbette böyle bir etkinlik yapsam katilcak kisi pek yok olanlar da bu tarz şeyleri gereksz bulanlar hevesimi bebek mevlutune sakliyorum dogumdan sonra inşallah istanbulda gonlumce biseyler hazrliycam buyuk kizimda yaptgm gibi

Haklisin cnm kimse yoksa yapmayada gerek yok maksat eğlence olssun diye yapiyorum etrafim boyle seylere merakli benim

Haklisin cnm kimse yoksa yapmayada gerek yok maksat eğlence olssun diye yapiyorum etrafim boyle seylere merakli benim

Yap imkanin cevren varsa hersey guzel ani oluyor degerlendirmek lazim benim o tarz seyleri yapablcegm cevrem memlktmde iste burda abarti geliyo insanlara böyle şeyler

canım ya bişi sorcam sana ben de doğumu ist te değil ank da yapcam annemler orda oldugu için kacıncı haftanda ist e geleceksin sen? yani istanbuldaki doktorun hangi haftadan sonra seni ist te istiyor ?

Yap imkanin cevren varsa hersey guzel ani oluyor degerlendirmek lazim benim o tarz seyleri yapablcegm cevrem memlktmde iste burda abarti geliyo insanlara böyle şeyler
Valla millete bakmaya kalkarsam ciplak evde dogucak bebek.benim etrafimdada cok var ama onlar konusuyo ben dil cikariyorum :)

canım ya bişi sorcam sana ben de doğumu ist te değil ank da yapcam annemler orda oldugu için kacıncı haftanda ist e geleceksin sen? yani istanbuldaki doktorun hangi haftadan sonra seni ist te istiyor ?

37ye kadar calismak istiyorum eger burdaki rutin muayenelermde sıkıntili bi durum.olmazsa raporumu alip izne ayrildigim gun yola cikicaz insallah. Iki ayri dr ile gorustum biri 36.hftada burda ol dedi digeri 37.haftayi makul buldu. Ilk dogumum sezerysn benim sanci vb surecjm olmadı hic ondam bunu da ilk dogum gibi sayio drlar surecin isaretler basladiktan sonra cok hizli ilerlmyecegini nisan gelse bile yetsebilecegmi soyledi en son gttgm dr. Temennim burda hicbir belirti hazrlik sureci yaşamadan varmak istanbula yil da uzun bizim ne kadar hızlı gtsen de 12 saat minimum rabbim oyle biddurum yasatmax insallah

sen istanbldan gidiceksin degil mi? Daha yakin
Dogum sonrasında izin sorunun yoksa 36da git derim ben ikinci dönemi kapatmak için sonuna dek zorlmam lazm

Dogrudur cnm ama belkide her hastane yikamiyodur bilmiyorum ama bi sikintida olmadi acikcasi pek arastirmadim bu konuyu ama yikamasalarda siliyolar o sekilde getirmiyolar bebegibdiye biliyorum

cok saol canım uzun uzun yazmıssın.. benim de kafamda 36-37 de gitmek var ama doktorla görüşmedim..ablam kasım ayında ayarlıcak bi doktor o zaman konuscam detaylı..ben istanbuldan gidicem evet son zamanlarda yolculuk sıkıntı falan olur mu hep onu düşünüyorum bazen uykularım kacıyor hayırlısıyla vaktinde bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi..

Dogrudur cnm ama belkide her hastane yikamiyodur bilmiyorum ama bi sikintida olmadi acikcasi pek arastirmadim bu konuyu ama yikamasalarda siliyolar o sekilde getirmiyolar bebegibdiye biliyorum
masallah bi sıkıntı olmasın da..evet sildiklerini biliyorum demek bazı yerler yıkıyor da

Açma yaramıı bendee siniir oluyoruum ya mağaza alşveriş yapyorm kynvldm durmadan tepmde yterr alma yteer almaa dahaa erkeen allh korusn neoluur ne olmaaz ya allh korsnda olacağı varsa doğmdn sonrada olablir doğm sırasndada böyle dşünmememk lazım insanın hevesini kırıyolar üstelik artk 6 ayy bitmiş yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…