konu ne olursa olsun senin tüm yorumlarını zevkle okuyorum.Ben 1,5 paket içiyordum. Böyle yasak yerlerde bile bir yolunu bulup içerdim. Tam tiryaki yani. İlk gebelikte bıraktım 3 ayda 20 kilo aldım. Bunda bıraktım en son 25 kilo almıştım.
Tam araştırma konusuyum ama doktorlar bakmıyor bana
Arkadaşlar çok fazla kilomdan bahsediyorum.rahatsızlık veriyorum,beyninizi yedim.hakkınızı helal edin. Artık bahsetmiycem
Cnm allah nazardan saklasin ama benim.oglan simdiden uyutmuyo geceleri karnim pek buyumedi o yuzden butun hareketlerini yer degistirmelerini net gorebiliorumBenim çok oynak değil. Sizinkilerin kasları falan daha güçlü demekki. Yinede erkekler zamanını bekler derler.
Benim bebek gece hiç oynamıyor uyuyor sanırım. En çok sabah kahvaltıdan sonra birde akşamüstü oynuyor o kadar.
Gerçekten bana da 100 yılmış gibi geliyor.hahaha :) 7-8-9 çok iyimiş :)
banada eşim demişti seni bildim bileli hamilesin diye
Teşekkür ederim.konu ne olursa olsun senin tüm yorumlarını zevkle okuyorum.
Ne güzel maşallah. Benimde eşim ilk kez gördü atma şeklinde dışardan. O da şaşırsı ayak izi çıkacak diye bekliyormuş.Cnm allah nazardan saklasin ama benim.oglan simdiden uyutmuyo geceleri karnim pek buyumedi o yuzden butun hareketlerini yer degistirmelerini net gorebiliorum
Benimki onu derse hic sasirmam bugun cok canimi yakti smdi bile dursada biraz uyusam diye bekliorum ama.nerde smdiden yatcagi yönü begenmiyoNe güzel maşallah. Benimde eşim ilk kez gördü atma şeklinde dışardan. O da şaşırsı ayak izi çıkacak diye bekliyormuş.
Yok dedim derinin altından sana ceeee diyecek daha neler.
Gerçekten bana da 100 yılmış gibi geliyor.
Arkadaşımı pzt doğuma alacaklar. Çok heyecanlıyım ve korku, neşe, merak ettiğiniz hepsi var diyor. Dedim korkacak Bir şey yok. Sanki çok deneyimliyim akıl veriyorum.
Sende o günlere gel senide görcem dedi.bende iki üç ay varken çok cesaretliydim diyo ama şu anda onun yerinde olmak isterdim.
2015 DOĞUMLU olacaklar düz rakam ne güzel. İyiki aralıkta doğmuyorlar yoksa sene nedeniyle bir yaş büyük olacaklardı. Erkekler problem etmez ama kızlar ederdihey hey yov yovvsonunda çift rakama düşüyorum.
herkesler doğumdan konuşmuş yine bana doktor ocak 15 sonrası doğumu bekleriz dedi. bende hep ocakta doğururum gibi geliyor. eğer bizim bebiş içeride kalmaya karar verirse en geç 1 şubat olur dolu dolubekletmesinler gününden fazla biz onları çok seviyoruz ve çok bekledik onlarda annelerini günlerinden fazla bekletmezler
Hangi sınava gireceksin canım ? ben de kasımda alese girecem ama hiç doğru düzgün çalışmadım daha :/ sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel geçerKızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırımSınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak. Inşallah iyi geçer
2015 DOĞUMLU olacaklar düz rakam ne güzel. İyiki aralıkta doğmuyorlar yoksa sene nedeniyle bir yaş büyük olacaklardı. Erkekler problem etmez ama kızlar ederdi
plakalaRa düşünce sayacakmıyız.hey hey yov yovvsonunda çift rakama düşüyorum.
herkesler doğumdan konuşmuş yine bana doktor ocak 15 sonrası doğumu bekleriz dedi. bende hep ocakta doğururum gibi geliyor. eğer bizim bebiş içeride kalmaya karar verirse en geç 1 şubat olur dolu dolubekletmesinler gününden fazla biz onları çok seviyoruz ve çok bekledik onlarda annelerini günlerinden fazla bekletmezler
boyum 1.68 , 63 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum. Sigara içiyordum hemde çok. ilk üç ay hiç kilo almadım (malum bulantı) hiç yiyemiyordum. bulantı geçince yiyemediğim günlerin acısını cıkardım hala da kendimi durduramıyorum.
gün içinde spor olarak yapmasamda çok yürüyorum. Zamanı olan herkese yüzmeyi öneriyorum, ben spor aş nin ücretsiz yüzme kursuna gidiyorum kalçalarımdaki şiddetli ağrı yok oldu , doktoruma başlamadan sormuştum mutlaka git çok faydasını görürsün dedi ki gördüm .
Hangi sınava gireceksin canım ? ben de kasımda alese girecem ama hiç doğru düzgün çalışmadım daha :/ sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel geçer
Benim 169 boyum 59 la hamile kaldım şimdi 65 kiloyum diye bunalıma giriyordum bu ne hız bu ayda diye. Artık girmiycem :)
ne güzel bir blog olmuş bayıldım çokta faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?