2015 Şubat Anneleri

Cnm ne rahatsizligi olur mu oyle sey kiloda bizim vazgecilmez gunluk konularimizdan

bende valla.
Ben şuan 26+2 yim
Ama gel gelelim kaç aylık sorusuna 6 aylık diyorum
İnternet hesaplarına göre 7inci ayın içindeyim
pfff sıkıldım içinde dışında ne zor "
Cnm valla bende iyice sapittim doktoruma gore benim oglan ocak ortasindan snrs gelebilirmis subat annesi olmayabilirim

Canım çok sağol inşallah iyi geçer

Cnm valla bende iyice sapittim doktoruma gore benim oglan ocak ortasindan snrs gelebilirmis subat annesi olmayabilirim

neden öyle birşey söylediki ? bebeğinin gelişimimi ileride yoksa erken doğum riskimi var ?
ve ben geçen bir yerde bir yazı okudum ,verilen doğum tarihinde doğum yapma olasılığı %5 ihtimalmiş. Genel olarak bir hafta önce yada bir hafta sonra olurmuş. Bende ocak annesi olucam. Adet tarihimi yanlış biliyormuşum Ama şubat annelerinde kaldım :)

Cnm cok hareketli fazla kalmaz dedi bide onde gidiyoruz haftam tutmuyo gelisimiyle

Bende sezeryan olacağım için oal sonuna denk gelecek büyük ihtimalle. Şubat 12 dedi normal için. 38 haftada alırsa ocak sonuna denk geliyo işte.

Ama iki ay sonra doğurmucazki biz sormuyorlaarmı sana doğum ne zaman diye :)
7-8-9 Yediyi sayıyorum altı bitti yedi diyorum. Benim hamilik biraz uzun olduğundan daha zamanını sorgulamıyorlar.ikisi peşpeşe ondan.

Bende bastan beri hep ocak hissediodum cocuk oynamaya baslayinca bende dedim bu fazla durmaz diye
Benim çok oynak değil. Sizinkilerin kasları falan daha güçlü demekki. Yinede erkekler zamanını bekler derler.
Benim bebek gece hiç oynamıyor uyuyor sanırım. En çok sabah kahvaltıdan sonra birde akşamüstü oynuyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…