2015 Şubat Anneleri

Benim 169 boyum 59 la hamile kaldım şimdi 65 kiloyum diye bunalıma giriyordum bu ne hız bu ayda diye. Artık girmiycem :)

aman bunalıma gircek olsam ben girerim siz sırada bekleyin ama nedense umrumda bile değil. babyim tepikliyor ya annesini o yeter bana ki aslında görünürde kilom yok kimse aa kilo almışsın demiyor millet ya kör ya da bu işten anlamıyor. kocaman bir göbek ve göğüslere sahibim. benim göbeğim büyüyor artık önümü göremiyorum mesela banyoda veya tuvalette o yüzden sınırımı belirledim onu geçmez ise değmeyin keyfime D:

Bende kızımda toplamda 7 kg almıştım. Bunda şu an 9 aylık görünümlü 6 aylığım:) göbeğim büyük ama yinede 1,5 kg almışım. Ama alcam gibi sağlam yiyorum olsun verilir sonra. Ama ben lohusalıkta almıştım.

Kızlar yine kilolar konuşulmuş ben şimdi aklıma bişi geldi alakalı mı bilmiyorum ama ACABA SİGARA KULLANANLAR ÖNCEDEN( şimdi içmeyrnler) DAHA MI ÇOK KİLO ALDI ?Çok merak ettim yazar mısınız? Çünkü ben de çok aldım 12 kg

Kızlar ben de 158 boyundayim 66 kilo ile hamile kaldm şimdi 72 kiloyum cok kilo almis ve agirlasmis hissediyorum kendimi yattığımda kalçamı kaldıramıyorum ev işlerinde bile zorlanıyorum artık

Bence kilo konusu kapansın :) iki hafta snra baby shower yapcm ortada bi hazirlik yok yatip arkayi buyutuyorum sadece

Evet kan geciyor benim basima gelmisti, ben de gecelik ile cok rahat etmistim normal dogum yapmistim. Pansuman ve kontrollerde rahat oldu. Ben 2 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlik koyucam

Gecelik almak şart oldu ozman , hem yatakta yukarı kadar çeker yatarım geçsede çarşafa aleze falan geçer . Birde o kadar kan kaybedicez üşürüz,kesinlikle sabahlığı unutmayayım.. Teşekkür ederim Çantalarımızı ne zaman hazırlayalım acaba ? Ne zaman hazır durmalı ?

ne güzel bir blog olmuş bayıldım çokta faydalı

Cnm bence yedi bucuk aylikken hazir olmasi lazim hazirlariz durur bi yerde

ben aralık ayında hazırlıcam

boyum 1.68 , 63 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum. Sigara içiyordum hemde çok. ilk üç ay hiç kilo almadım (malum bulantı) hiç yiyemiyordum. bulantı geçince yiyemediğim günlerin acısını cıkardım hala da kendimi durduramıyorum.

gün içinde spor olarak yapmasamda çok yürüyorum. Zamanı olan herkese yüzmeyi öneriyorum, ben spor aş nin ücretsiz yüzme kursuna gidiyorum kalçalarımdaki şiddetli ağrı yok oldu , doktoruma başlamadan sormuştum mutlaka git çok faydasını görürsün dedi ki gördüm .

Ben 1,5 paket içiyordum. Böyle yasak yerlerde bile bir yolunu bulup içerdim. Tam tiryaki yani. İlk gebelikte bıraktım 3 ayda 20 kilo aldım. Bunda bıraktım en son 25 kilo almıştım.
Tam araştırma konusuyum ama doktorlar bakmıyor bana
Arkadaşlar çok fazla kilomdan bahsediyorum.rahatsızlık veriyorum,beyninizi yedim.hakkınızı helal edin. Artık bahsetmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…