Kizlar bebek icin atesolcer alan varmi? Degisik cesitleri varmis kulaktan, alindan, emzik okarak..hangisi daha iyidir ve guvenilir sonuc verir sizce?? Bir de onerebileceginiz bir marka varmi? Gogus pompasi da almak lazimmis bi manuel bir de sarjli olani varmis onun da.. Tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum. Ne cok alinacak sey var dahabugun annemle konustum 7. Ayda cantani hazir et dedi :/ ne olur ne olmaz hazirlikli olmak icinmis.. İnsallah zamaninda dogar bebisler. Ben 7 aylik premature dogmusum bu yuzden icimde gereksiz bir erken dogum korkusu var
aynı durum bizimde başımıza gelmişti. oğlumun adı Aydın tepkiler K.babanın adımı oldu çok eski ağır dediler. bence önemli olan bebekken yakışan isimler değil ileriyi düşünmek gerek. herkesin düşüncesine saygım sonsuz fakat mesela berk can gibi isimler çocuklukta iyi fakat büyüyünce mesela bir yerde müdür olmuş. Berk can bey :) bana biraz tuhaf geliyor
8 de işe mı gıdılır ya. ben dokuzda geliyorum ama işle ev arası 10 dk yürüme mesafesı öyleyken bıle 7 de uyanıyorum. sızın gıbı olsam bır de uzak olsa yolum 5 te kalkarım heralde.günaydın kızlaaarr.. biz memurların çalışma saati 8,30-17,30 dan 8-17 ye alındı, yarım saat erken uyandım moron gibiyimuyumak istiyoruummmm. hava da nasıl soğudu, sıcacık yatağımdan çıkmasaydım keşke
günaydın. bizim burda berbat hava. değişik ters bir yağmur yağıyor ve sanki sabah olmamış hala geceGünaydın kızlarrrrrHepimize bol tepikli günler bugün çalışma olmayaydı evde yataydık ne güzel olurdu hava çok güzel çünkü
aynısını bana da diyolar, bizde Zehra koycaz soranlara söylüyoz hep, kimin ismi kv nin mi diyolar, uyuz oluyom illa kedi ismi gibi isimler mi koyacam canım , gereksiz yorum diye bunlara derim , herkes beğenmek zorunda değil , Said ismi de güzelmiş , Adıyla yaşasın oğlun hemşerim
İşte ben bu havaları çok seviyorum canım ondangünaydın. bizim burda berbat hava. değişik ters bir yağmur yağıyor ve sanki sabah olmamış hala gece
benimde oğlum olsaydı ali aydın koyacaktım. daha dusunce şeklındeyken bıle aydın cok sıradan dedıler.aynı durum bizimde başımıza gelmişti. oğlumun adı Aydın tepkiler K.babanın adımı oldu çok eski ağır dediler. bence önemli olan bebekken yakışan isimler değil ileriyi düşünmek gerek. herkesin düşüncesine saygım sonsuz fakat mesela berk can gibi isimler çocuklukta iyi fakat büyüyünce mesela bir yerde müdür olmuş. Berk can bey :) bana biraz tuhaf geliyor
çok sağol canım artık akıllandım söylemeyeceğim düşünüyoruz derim sustururum
ilk olunca insan bi hevesle paylaşmak istiyor ama anında can sıkıyorlar
kız olsaydı bizde fatma zehra koyacaktık eşimin isteği kesin onada bi kulp takarlardı ki sana demişler zaten
anlamı güzel olsun Adının anlamının güzelliği huyuna yüzüne yansısın inan isimden önce kişilik huy karakter daha önemli
bilirsin bizim oralarda kv kp adı pek konur torunlara bilindik isim olunca hemen sorarlar kimin adı diye
Aynen Canım Sağlıklı Olsunlarda Huyları Güzel Olsunda Her Evlat Güzeldir. Yani En Azından Bizlere Öle Gelicek. Kargaya Yavrusu Güzel Gelirmiş YaOoo anne güzel baba yakışıklı biz bu kızı kesin almayız
Eşimin babasının gözleride yeşille ela arası bişi bende inş diyorum dedeye çeker gözleri amcasınında mavi gözleri ama bakalım hayırlısı bebeklerimizin huyları karakterleri ahlakları güzel olsun sağlıklı olsunlar da önmli olan bu.
sizde mi Beşiktaşlısınız? ben de ama ben onlardan alsam kardeşim fanatik GS li çocoktan soğur yeminle.Kızlarrrrrrrrrrrr unnado da atölye hamarat diye bi mağaza var bugün . Özellikle kız anneleri mutlaka bakın çok tatlıBen de kartal yuvasına takılmış bulunmaktayım
ona mı güzel dedin sen? ufff çok sıkıcı ben de kar seviyorum. kar yağarken duygu yoğunluğundan ağlayabılırım bıle :)İşte ben bu havaları çok seviyorum canım ondan
Başlarda bana garip geliyordu. Kayınbabam koydu ismini ama sonra alıştım. anlamı gayet güzel üstelik çok fazla çocukta da yokbenimde oğlum olsaydı ali aydın koyacaktım. daha dusunce şeklındeyken bıle aydın cok sıradan dedıler.
kızım olacak ama hala gözüme cok güzel gorunuyor . nasıl olursa olsun önemlı olan ınsanın içine sınmesi.
benımkıne en az yüz kişi çocuğa doğru duzgun ad koyun dedı. ama sevıyorum kardesım sıze ne .
ben gecen alışveriş yapıyorum kız fatura kesecek adımı sordu. iki adım var soyledım. ıkıncı soyadınız mı dedı. yok o da adım dedim. yüzüme garıp garıp baktı ama surat bır karış bakıyor dövecen benı nerdeyse adımdan dolayı.
yani şöyle itilmiş kakılmış gibi bir isim olsa diyecem haklı kız da . normal fırtına ruzgar anlamına gelen bır ısım.
8 de işe mı gıdılır ya. ben dokuzda geliyorum ama işle ev arası 10 dk yürüme mesafesı öyleyken bıle 7 de uyanıyorum. sızın gıbı olsam bır de uzak olsa yolum 5 te kalkarım heralde.
aslında hazırlanmam uzun surdugunden degıl sabah acele etmeyı sevmıyorum. rahatça kahvaltı etmelıyım ve haber falan ızlemelıyım.
şimdi yarın dr randevum var aç gıdecegım kara kara onu düşünüyorum . sabah cok zevksız olacak.
Bizdede temizlik günü canım ben artık anahtarı komşuya bırakıyorum o veriyor ama güvenilir olması laxım tabi istanbulda biraz zor bu. Bide bizimde bugün 7 de çıkma günü pazartesileri toplantılarımız var ondan gıcığımGünaydın kızlar..bu sabah temizlikci abla gelecekti 10 dk geç kaldı. .10 dk geç evden çıkınca trafik oluşmuş hemen.. hava yağmurlu ptesi trafiği 10 dk da gittiğim yolu yarım saatte gittim geç kaldım..hastalar birikmis bu arada kahvaltı bile yapamadan başladım işe. .şimdi bi boşluk oldu da kahvaltı yapcam deli gibi acıktım..yasasin yemek yemek :)
sizde mi Beşiktaşlısınız? ben de ama ben onlardan alsam kardeşim fanatik GS li çocoktan soğur yeminle.
hemde kızlarda pek sevmiyorum takım şeylerini. ama gerecekten cok güzeller .[/QUOTE hem nasıl benim kardeşim benden de koyu beşiktaşlı hatta niye aldın ben alacaktım dedi eşim bjkli ama o çok ilginlenmez ben koyu beşiktaşlıyım ve çarşıcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?