2015 Şubat Anneleri

ben daha almadım ama araştırıp soruyorum çevremdekilere, ateş ölçer için kulaktan ölçeni tavsiye ediyorlar, marka olarakda braun dedi bi arkadaşım, süt sağma içinde elektrikli olan iyiymiş, bi arkadaşım madella diye bi markayı önerdi, iki çocuğunda da kullanmış , daha almadım ama ben bu markalara yoğunlaşacam

aynen senin gibi düşünüyorum , ilerisini de düşünmek lazım, koyanlara saygı duyarım ama kendim pek taraftar değilim , bi de herkes tek isim mi yanında başka isim yok mu demiyor mu deli oluyomm deli : ))

8 de işe mı gıdılır ya. ben dokuzda geliyorum ama işle ev arası 10 dk yürüme mesafesı öyleyken bıle 7 de uyanıyorum. sızın gıbı olsam bır de uzak olsa yolum 5 te kalkarım heralde.
aslında hazırlanmam uzun surdugunden degıl sabah acele etmeyı sevmıyorum. rahatça kahvaltı etmelıyım ve haber falan ızlemelıyım.
şimdi yarın dr randevum var aç gıdecegım kara kara onu düşünüyorum . sabah cok zevksız olacak.

Günaydın kızlarrrrr Hepimize bol tepikli günler bugün çalışma olmayaydı evde yataydık ne güzel olurdu hava çok güzel çünkü
günaydın. bizim burda berbat hava. değişik ters bir yağmur yağıyor ve sanki sabah olmamış hala gece

çok sağol canım artık akıllandım söylemeyeceğim düşünüyoruz derim sustururum
ilk olunca insan bi hevesle paylaşmak istiyor ama anında can sıkıyorlar
kız olsaydı bizde fatma zehra koyacaktık eşimin isteği kesin onada bi kulp takarlardı ki sana demişler zaten
anlamı güzel olsun Adının anlamının güzelliği huyuna yüzüne yansısın inan isimden önce kişilik huy karakter daha önemli
bilirsin bizim oralarda kv kp adı pek konur torunlara bilindik isim olunca hemen sorarlar kimin adı diye

Kızlarrrrrrrrrrrr unnado da atölye hamarat diye bi mağaza var bugün . Özellikle kız anneleri mutlaka bakın çok tatlı Ben de kartal yuvasına takılmış bulunmaktayım

günaydın güzeller,
sendromsuz bir pazartesi olur inşallah
bizim burda hava mis içimden gezmek geliyor hiç çalışasım yok : )

hafta sonu meleğime beşik baktık, park yatak fikriyle gidip mobilyaya karar vermek üzereyken anne yanına kadar vererek döndük eve, park yatakların sallanma biçimi hoşumuza gitmedi bizim sevemedik karı koca : )
anne yanı olanların elektrikli+müzikli olanı vardı 190 liraydı onu beğendim kurunca kendi kendine sallanıyormuş gidip onu alabilirim
gitmişken bebek arabalarına da baktık ondada pierre carden in bazı modelleri hoşumuza gitti
hiç bişey alamadık ama biraz fikrimiz oldu şimdilik

benimde oğlum olsaydı ali aydın koyacaktım. daha dusunce şeklındeyken bıle aydın cok sıradan dedıler.
kızım olacak ama hala gözüme cok güzel gorunuyor . nasıl olursa olsun önemlı olan ınsanın içine sınmesi.
benımkıne en az yüz kişi çocuğa doğru duzgun ad koyun dedı. ama sevıyorum kardesım sıze ne .
ben gecen alışveriş yapıyorum kız fatura kesecek adımı sordu. iki adım var soyledım. ıkıncı soyadınız mı dedı. yok o da adım dedim. yüzüme garıp garıp baktı ama surat bır karış bakıyor dövecen benı nerdeyse adımdan dolayı.
yani şöyle itilmiş kakılmış gibi bir isim olsa diyecem haklı kız da . normal fırtına ruzgar anlamına gelen bır ısım.

sana katılıyorum , he bizim orda özellikle erkekler anne babasının ismini koyarlar , koyması beklenir yani : )) bence ismi güzelleştiren karakterdir hiç sevmediğin bi isim bile olsa taşıyan kişi iyiyse karakteri düzgünse hele azcıkta güzelse : ) o isim güzel gelir insana ,

Aynen Canım Sağlıklı Olsunlarda Huyları Güzel Olsunda Her Evlat Güzeldir. Yani En Azından Bizlere Öle Gelicek. Kargaya Yavrusu Güzel Gelirmiş Ya

Kızlarrrrrrrrrrrr unnado da atölye hamarat diye bi mağaza var bugün . Özellikle kız anneleri mutlaka bakın çok tatlı Ben de kartal yuvasına takılmış bulunmaktayım
sizde mi Beşiktaşlısınız? ben de ama ben onlardan alsam kardeşim fanatik GS li çocoktan soğur yeminle.
hemde kızlarda pek sevmiyorum takım şeylerini. ama gerecekten cok güzeller .

Başlarda bana garip geliyordu. Kayınbabam koydu ismini ama sonra alıştım. anlamı gayet güzel üstelik çok fazla çocukta da yok

kızlar ben alış-veriş konusunda kendime hakim olamıyorum. aslında ikinci çocuk olunca deneyimliyim fakat cinsiyet farklı olunca hevesleniyorum. çevremde herkese ben tavsiyede bulunuyorum çok almayın çabuk büyüyor giydiremiyorsunuz diye ama kızımda durum farklı. yinede almıyorum. abisinden kalan bir sürü zıbın takımı hem kız hem erkek rahatlıkla giyer. ben yine bir kaç tane aldım fakat cicili bicili takımlar almak istiyorum Saki hergün gezmelere gidecek

Günaydın kızlar..bu sabah temizlikci abla gelecekti 10 dk geç kaldı. .10 dk geç evden çıkınca trafik oluşmuş hemen.. hava yağmurlu ptesi trafiği 10 dk da gittiğim yolu yarım saatte gittim geç kaldım..hastalar birikmis bu arada kahvaltı bile yapamadan başladım işe. .şimdi bi boşluk oldu da kahvaltı yapcam deli gibi acıktım..yasasin yemek yemek :)

Bende tam tersi, mesai 8 de başlıosa 7:40 da kalkarım, acele acele hazırlanırım, kahvaltı için yanıma bişeyler alırım işte afyonum patlayınca 9-10 gibi fln yerim. ki bu hamilelikte böyle oldu mecburen. hamilelikten önce sabah yemiodum, direk öğlen aramdan evde yiyodum.

Bizdede temizlik günü canım ben artık anahtarı komşuya bırakıyorum o veriyor ama güvenilir olması laxım tabi istanbulda biraz zor bu. Bide bizimde bugün 7 de çıkma günü pazartesileri toplantılarımız var ondan gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…