2015 Şubat Anneleri

Hahahahah Saol tatlım benim ama bana benzemesin babasına benzesin kumral maviş gözlü olsun İnş. :)

Ooo anne güzel baba yakışıklı biz bu kızı kesin almayız
Eşimin babasının gözleride yeşille ela arası bişi bende inş diyorum dedeye çeker gözleri amcasınında mavi gözleri ama bakalım hayırlısı bebeklerimizin huyları karakterleri ahlakları güzel olsun sağlıklı olsunlar da önmli olan bu.

Son düzenleme:
Benim çevremdeki herkeste öle diyordu canım ama bnm kuzenim mayısta doğum yaptı kızı var onun karnı sivriydi herkes bu kız değil erkek fln diyordu ama kızı oldu dr.un dediği gibi :) Benimde karnım yayvanlaştı sivri değil ama oğluşum olacak. Bence bunlar cinsiyet değil yapı meselesi :)

Kizlar bebek icin atesolcer alan varmi? Degisik cesitleri varmis kulaktan, alindan, emzik okarak..hangisi daha iyidir ve guvenilir sonuc verir sizce?? Bir de onerebileceginiz bir marka varmi? Gogus pompasi da almak lazimmis bi manuel bir de sarjli olani varmis onun da.. Tecrubeli annelerden tavsiye istiyorum. Ne cok alinacak sey var daha bugun annemle konustum 7. Ayda cantani hazir et dedi :/ ne olur ne olmaz hazirlikli olmak icinmis.. İnsallah zamaninda dogar bebisler. Ben 7 aylik premature dogmusum bu yuzden icimde gereksiz bir erken dogum korkusu var

CAnım korkma sen iyi düşün iyiyi çağır hayırlısı olsun inşAllah herkesin 7 ay ve sonrasında erken doğum riski var RAbbim zamanında doğmalarını nasip etsin inş bebişlerimizin.

Diğer konularda bnmde bilgim yok canm bnmde ilk bebişim olacak :)

Kızlar ben kuran meali okuyorum ve oglusum bundan cok mutlu ben okurken tepik atıyor sesli okunursa tepikler artıyor sizde deneyin isterseniz Allah izin verirse doguma kadar okuycam bizi cok rahatlatiyor :)
Aynısını bende yapıyorum aynen senin dediğin gibi çok hareketleri artıyo bebişimin

Sag tarafa fazla yatmayin bacilar ben yattim bugun hicc enerjim yok nefes alamiyorum sol tarafa yatinca daha enerjik oluyormusuz :))

Canım aynı dert bende de var sürekli idrar torbama baskı yapıyor hep tuvaletim var ve idrarımı tamamen yapabilmek için 10 Dakika'dan fazla kalıyorum tuvalette

inşallah yediklerindendir canım ama şeker çıkarsa da çok üzülme daha dikkatli davranarak hayırlısıyla atlatırsın

Kızlar ben kuran meali okuyorum ve oglusum bundan cok mutlu ben okurken tepik atıyor sesli okunursa tepikler artıyor sizde deneyin isterseniz Allah izin verirse doguma kadar okuycam bizi cok rahatlatiyor :)
Kesinlikle çok etkiliyor bebişleri. Benimde tavsiyem ilk kızımdada öyle yaptık, uydudan Mekke ve medine kanallarını yüklemiştik. Mekke kanalında sürekli Kuran okunuyor. Bizim evde kızım bebekken sürekli bu kanal açıktı. Özellikle ben wc ye falan giderken, bebeğim tek başına kalmak zorunda olduğu zamanlarda çok iyi oluyordu. Şimdide günde en az 1 saat izleriz.

Benimkinin usg resminden bile herkes diyor aynı sen.baskın kişilik ve baskın gen alakalı ise zaten ben fazla baskın bir kişiliğim bana bezeyebilir.
Pıtırcık.sağlıkla gelsin eşime de bezeyebilir.

ben aldım her ikisinide..ateşölçer weewell marka alından değdirmeden ölçenden,pompada avent marka aldım,epey araştırdım bunlarda karar kıldım..

Benimkinin usg resminden bile herkes diyor aynı sen.baskın kişilik ve baskın gen alakalı ise zaten ben fazla baskın bir kişiliğim bana bezeyebilir.
Pıtırcık.sağlıkla gelsin eşime de bezeyebilir.

CAnım eşimle bnm aramda da bnm kişiliğim için baskın diyorlar ama bize de en son ki kontrolde dr. 4 boyutlu resim verdi orada sanki ben eşime benzettim burun dudak yapısını fln bnm ince kalkık burnum var dudaklarım ince eşimin burnu top gibi tombik, dudakları da benden kalın. Ve bebişimizinde burnu top gibiydi dudaklarıda kalındı yanakları tombişti ama eşimle bnmde elmacık kemiklerimiz belirgindir tombik tombik ısırmalık durur hatta eşime bu bebiş bana benzemiyor çıkarmıcam bunu demiştim gülmüştük Bakalım şimdi daha çok merak ediyorum doğunca en çok kime benzicek die ama huyu iyi olsun bnm için önmlisi bu ahlaklı iyi huylu olsun oğluşum. Ben açıkcası erkek çocuk yetiştirmekten korkuyorum sanki kızlara göre biraz daha zor oluyor gibi birde anneyle iletişimi bazen erkeklerin sıkıntılı oluyor korkuyorum inş iyi bir evlat yetiştirmek nasip olur hepimize.

Baskın gen demek baskın kişilik demek değildir.

benim eşimin gözleeri özellikle kirpikleri çok güzeldir kız kardeşlerinin de öyledir bizde de herkes gözler babaya benzesin diyor dudaklar bana :) Allahım önce sağlıklı olsun

ateş ölçer için kulaktan ölçeni öneriyorlar

Bende çok korkuyordum erkek çocuk yetiştirmekten kız oldu. Zaten erkek çocuklarla anlaşamıyorum.
Erkekler kendilerine benzetince dört köşe oluyorlar, bırakalım sevinsin garibanlar.

benim eşimin gözleeri özellikle kirpikleri çok güzeldir kız kardeşlerinin de öyledir bizde de herkes gözler babaya benzesin diyor dudaklar bana :) Allahım önce sağlıklı olsun
Kızzz benimde kirpiklerin çok uzun kızanımında uzun olur belki.
Rüyamda doğmuş gördüm. Emekliyordu. Kızanın adını emek koyunca doğar doğmak emekleri.

iyi geceler hanimlar
sizin hareketler nasil, yani bebegin hareketkeri az mi çokmu

dr çok hareketli dedi, ayrintili ultrasonu tamamlayana kadar kan ter içinde kaldi kadin, iki sn durmuyor ha bire tekme savuriyordu, he^psinide hissediyorum tabiki, hatta bazen esim elini koyuyor ( normalde tekme lemezler oyle olunca) banamisin demiyor tekmeye devam :))

napicam ben bu zpir oglanla : )))

bide isim hakan dusundum, sizce nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…