- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
klimada var ama ufoyla düşünüyordum özdileğe gittik geçen benim arkadaşım elektrikli petek ısıtıcılar var çok kurutmuyor ortamı dedi yağlımıymış nee ? memnunmuş belki bir tane çocuk odasına alırım ondanevde doğal gazı olmayanlar bebekler doğunca evde ısınmayı ne ile sağlamayı düşünüyorsunuz. malum bebekler şubatta gelecek biraz sorun olacak
aç kaldığımda direk baş dönmesi oluyor bende yiyince geçiveriyor hemen ya sağlıksız beslenmedikten sonra sorun olmaz gider kilolar yağlar sütlerle beraber hiç bişeycik olmazvala ara öğün yapmıyorum ben yalan değil çalışınca olmuyor çünkü öğle yemeğini yiyip hopp akşam alah ne verdiyse yiyiyorum dayanamıyom çünkü yerimden kalkamıyorum ki bişeyler atıştırayım yoğun malum işim artık bakalım sonumuz ne olacak
biz hep soba yakıyorduk fakat bu sene artık bezdim kurmayacağız. klima kullanım dedik bebekte olunca birde ufo alırız dedik mersinde havala çok soğuk olmuyor. yeterli olur inşallah. klimayı sürekli çalıştırmam diye düşünüyorum mutlaka birde buhar makinesi gerekklima ve ufo canım başka seçenek yok soba yakcak delik yok çünkü :)
evet canım aziz bebede 80 tl ydi onuda alcam napalım banyo ettirirken özellikle klimayı çalıştıramam üflüyo ufo daha iyi hemde dışardan gelince ani sıcaklık onla daha iyi oluyor klima hemen ısıtmıyor bende izmirdeyim izmirin kışı 2 ay ama olsunbiz hep soba yakıyorduk fakat bu sene artık bezdim kurmayacağız. klima kullanım dedik bebekte olunca birde ufo alırız dedik mersinde havala çok soğuk olmuyor. yeterli olur inşallah. klimayı sürekli çalıştırmam diye düşünüyorum mutlaka birde buhar makinesi gerek
ay süt deme 80 takan ben şuan 95 takıyomaç kaldığımda direk baş dönmesi oluyor bende yiyince geçiveriyor hemen ya sağlıksız beslenmedikten sonra sorun olmaz gider kilolar yağlar sütlerle beraber hiç bişeycik olmaz
yağlılardasn bende duydum çok tavsiye ettiler bulursak ondan alabilirm ne kadarmış fiyatıklimada var ama ufoyla düşünüyordum özdileğe gittik geçen benim arkadaşım elektrikli petek ısıtıcılar var çok kurutmuyor ortamı dedi yağlımıymış nee ? memnunmuş belki bir tane çocuk odasına alırım ondan
benim evim yakınca sıcak oluyor ama acaba ekstra ısıtıcı falan almamıza gerek var mı? bebek banyo falan yapınca . bilemedim.
sıcağa da hiç tahammül edemiyorum bakalım nasıl olacak.
kızlar beşik aldınız mı nasıl bişi aldınız hafta sonu baktık da kafam çok karışık :s
yağlılardasn bende duydum çok tavsiye ettiler bulursak ondan alabilirm ne kadarmış fiyatı
aynen canım ya. benim ev de kira şuan ki evim müsait ama kendimize al aldığımızda şuanki kadar büyük bi ev alamicaz biliyorum. sallananları kimse önermedi sabitler çok güzel ama ya pişman olursam :s aldığım yatak en az 2 sene yatabilmeli bence ayrı ayrı almıcam şimdilik fikrim bu inlşlh kendimiz için en hayırlısını buluruz :)aynen , herkes bişey söylüyor bizde ilk olarak bu hafta sonu çıktık baktık hiç düşündüğüm gibi olmadı , parkyatakların sallanma şeklini hiç sevmedim mobilyalar büyük ev kira nereye sığrıracam bilemedim küçük mobilyalar içime sinmedi neyse anne yanları hoşuma gitti bi çok kolay sallanıyor onların sabitlenebileni de varmış ilk 6 ay için ondan mı alsam dedim büyük ihtimal öyle olacak sanki
YA BENde onu cok begendım ama mınıcık onlarda. kolay geldı bır de ben bebegın yuzunu görmeden uyuyamam sureklı bakmam gerekiyor. fiyatıda 700 tl cıvarıydı ama internette gordum bir tane o daha uygundu 460 tl falandı. tabıı yastıksız mındersız o fıyat olabılır.aynen , herkes bişey söylüyor bizde ilk olarak bu hafta sonu çıktık baktık hiç düşündüğüm gibi olmadı , parkyatakların sallanma şeklini hiç sevmedim mobilyalar büyük ev kira nereye sığrıracam bilemedim küçük mobilyalar içime sinmedi neyse anne yanları hoşuma gitti bi çok kolay sallanıyor onların sabitlenebileni de varmış ilk 6 ay için ondan mı alsam dedim büyük ihtimal öyle olacak sanki
bende yapmadım henüz buyuk alışverıs kasımdan sonra alıcam artık.merhaba kızlar nasılsınız bakalım... bende artık buyuk alısverıs yapmak ıstıyorum ama gelecek aya kaldı yarın kombımız degısıcek bu ay ona calısmıs olduk... kremı sampuanı bezı gecelık su bu alasım var zaten kızımdan kalan buyuk esyalar var kuvetı besıgı felan ama yınede alınacak bı dunya sey var
aynen canım ya. benim ev de kira şuan ki evim müsait ama kendimize al aldığımızda şuanki kadar büyük bi ev alamicaz biliyorum. sallananları kimse önermedi sabitler çok güzel ama ya pişman olursam :s aldığım yatak en az 2 sene yatabilmeli bence ayrı ayrı almıcam şimdilik fikrim bu inlşlh kendimiz için en hayırlısını buluruz :)
Canm bebek zaten yiyeceklerden ihtiyacini aliyor. Hic bi sey bulamazsa annenin depolarindan goturuyor:) Vitaminler anne icin. Anne enerjik olsun,disleri,kemikleri vb zarar gormesin diyeay çok sağol canım benim dr da güzel dedi benim pimpirikliğim çok iyi besleniyorum ama vitamin içemediğimden acaba mı dedim kendi kendime normalmiş zaten çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?