2015 Şubat Anneleri

evde doğal gazı olmayanlar bebekler doğunca evde ısınmayı ne ile sağlamayı düşünüyorsunuz. malum bebekler şubatta gelecek biraz sorun olacak
klimada var ama ufoyla düşünüyordum özdileğe gittik geçen benim arkadaşım elektrikli petek ısıtıcılar var çok kurutmuyor ortamı dedi yağlımıymış nee ? memnunmuş belki bir tane çocuk odasına alırım ondan

vala ara öğün yapmıyorum ben yalan değil çalışınca olmuyor çünkü öğle yemeğini yiyip hopp akşam alah ne verdiyse yiyiyorum dayanamıyom çünkü yerimden kalkamıyorum ki bişeyler atıştırayım yoğun malum işim artık bakalım sonumuz ne olacak
aç kaldığımda direk baş dönmesi oluyor bende yiyince geçiveriyor hemen ya sağlıksız beslenmedikten sonra sorun olmaz gider kilolar yağlar sütlerle beraber hiç bişeycik olmaz

klima ve ufo canım başka seçenek yok soba yakcak delik yok çünkü :)
biz hep soba yakıyorduk fakat bu sene artık bezdim kurmayacağız. klima kullanım dedik bebekte olunca birde ufo alırız dedik mersinde havala çok soğuk olmuyor. yeterli olur inşallah. klimayı sürekli çalıştırmam diye düşünüyorum mutlaka birde buhar makinesi gerek

biz hep soba yakıyorduk fakat bu sene artık bezdim kurmayacağız. klima kullanım dedik bebekte olunca birde ufo alırız dedik mersinde havala çok soğuk olmuyor. yeterli olur inşallah. klimayı sürekli çalıştırmam diye düşünüyorum mutlaka birde buhar makinesi gerek
evet canım aziz bebede 80 tl ydi onuda alcam napalım banyo ettirirken özellikle klimayı çalıştıramam üflüyo ufo daha iyi hemde dışardan gelince ani sıcaklık onla daha iyi oluyor klima hemen ısıtmıyor bende izmirdeyim izmirin kışı 2 ay ama olsun

benim evim yakınca sıcak oluyor ama acaba ekstra ısıtıcı falan almamıza gerek var mı? bebek banyo falan yapınca . bilemedim.
sıcağa da hiç tahammül edemiyorum bakalım nasıl olacak.

klimada var ama ufoyla düşünüyordum özdileğe gittik geçen benim arkadaşım elektrikli petek ısıtıcılar var çok kurutmuyor ortamı dedi yağlımıymış nee ? memnunmuş belki bir tane çocuk odasına alırım ondan
yağlılardasn bende duydum çok tavsiye ettiler bulursak ondan alabilirm ne kadarmış fiyatı

benim evim yakınca sıcak oluyor ama acaba ekstra ısıtıcı falan almamıza gerek var mı? bebek banyo falan yapınca . bilemedim.
sıcağa da hiç tahammül edemiyorum bakalım nasıl olacak.

Dün konusu geçti kv dem söyledi , evde ısıtıcı var mı banyo yapınca sıcak olması lazım dedi bende klimayı açarız zaten d.gaz yanacak yetmez mi dedim , olmaz birde ısıtıcı olması lazım üşür bebek klimayla olmaz dedi, görümcemde varmış onunkini alın dedi.

kızlar beşik aldınız mı nasıl bişi aldınız hafta sonu baktık da kafam çok karışık :s

aynen , herkes bişey söylüyor bizde ilk olarak bu hafta sonu çıktık baktık hiç düşündüğüm gibi olmadı , parkyatakların sallanma şeklini hiç sevmedim mobilyalar büyük ev kira nereye sığrıracam bilemedim küçük mobilyalar içime sinmedi neyse anne yanları hoşuma gitti bi çok kolay sallanıyor onların sabitlenebileni de varmış ilk 6 ay için ondan mı alsam dedim büyük ihtimal öyle olacak sanki

yağlılardasn bende duydum çok tavsiye ettiler bulursak ondan alabilirm ne kadarmış fiyatı

Fiyat konusunda paylaşım yaparsak iyi olur gerçekten. nerde hangi ürün ne kadar.
Metro da kumtel 104 lira ayaklı ısıtııcı. ufo indirimli göremedim bakmak gerek

merhaba kızlar nasılsınız bakalım... bende artık buyuk alısverıs yapmak ıstıyorum ama gelecek aya kaldı yarın kombımız degısıcek bu ay ona calısmıs olduk... kremı sampuanı bezı gecelık su bu alasım var zaten kızımdan kalan buyuk esyalar var kuvetı besıgı felan ama yınede alınacak bı dunya sey var

aynen , herkes bişey söylüyor bizde ilk olarak bu hafta sonu çıktık baktık hiç düşündüğüm gibi olmadı , parkyatakların sallanma şeklini hiç sevmedim mobilyalar büyük ev kira nereye sığrıracam bilemedim küçük mobilyalar içime sinmedi neyse anne yanları hoşuma gitti bi çok kolay sallanıyor onların sabitlenebileni de varmış ilk 6 ay için ondan mı alsam dedim büyük ihtimal öyle olacak sanki
aynen canım ya. benim ev de kira şuan ki evim müsait ama kendimize al aldığımızda şuanki kadar büyük bi ev alamicaz biliyorum. sallananları kimse önermedi sabitler çok güzel ama ya pişman olursam :s aldığım yatak en az 2 sene yatabilmeli bence ayrı ayrı almıcam şimdilik fikrim bu inlşlh kendimiz için en hayırlısını buluruz :)

YA BENde onu cok begendım ama mınıcık onlarda. kolay geldı bır de ben bebegın yuzunu görmeden uyuyamam sureklı bakmam gerekiyor. fiyatıda 700 tl cıvarıydı ama internette gordum bir tane o daha uygundu 460 tl falandı. tabıı yastıksız mındersız o fıyat olabılır.
bende aslında bambu besık var o da 7-8 ay kullanılır ama o da yatağa birleşmeli degıl.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım... bende artık buyuk alısverıs yapmak ıstıyorum ama gelecek aya kaldı yarın kombımız degısıcek bu ay ona calısmıs olduk... kremı sampuanı bezı gecelık su bu alasım var zaten kızımdan kalan buyuk esyalar var kuvetı besıgı felan ama yınede alınacak bı dunya sey var
bende yapmadım henüz buyuk alışverıs kasımdan sonra alıcam artık.
bir ayımız kaldı ama duvar kağıdı falan yapmak ıstıyoruz bu sırada onunla uğraşırız artık.

selam kızlar bütün gece bacak ağrısı ile dön dön uyuyamadım. bel ağrımı söylemiyorum bile. otursam dert yürüsem dert. kahvaltı hazırla uykudan uyanmaya çalış derken bu saat oldu. herkes iyidir umarım. öğleden sonraya hastaneye gidip 3 hafta içinde randevu almaya çalışıcam. umarım verirler. vermemek için elinden geleni yapıyorlar ama hayırlısı artık.

aynen canım ya. benim ev de kira şuan ki evim müsait ama kendimize al aldığımızda şuanki kadar büyük bi ev alamicaz biliyorum. sallananları kimse önermedi sabitler çok güzel ama ya pişman olursam :s aldığım yatak en az 2 sene yatabilmeli bence ayrı ayrı almıcam şimdilik fikrim bu inlşlh kendimiz için en hayırlısını buluruz :)

benim bi tane bazam var çocuk odasına koymuştuk taşındığımızda bekarevinden kalma ama sağlam bişey kv dem diyorki onda da yatırabilirsiniz evinizi aldığınızda oda yapın şimdi almayın diyor ne biliyim kararsızlık diz boyu , bizde 2 yıl içinde falan alırız bi ev sanıyorum

kızlar hafta sonu ciciland a da gittik, orda gecelik , pijama takımları falanda vardı 35 den başlıyordu fiyatları yeride iyiydi, bi tane 3 lü vardı kısa kollu üst alt pijaması bi de sabahlığı tam takımdı yani , üst kısmı gecelik şeklindeydi kendim için düşününce dizkapağıma falan gelir heralde çok kullanışlı geldi bana hem pijaması hem gecelik hemde sabahlık fiyatı da 100 liraydı ama yalnız 1 renk ve beden kalmıştı : (

bunu marangoz yapabilir :)

Eklentiler

• beşik.webp
    beşik.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20100414201bşk.webp
    20100414201bşk.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 96
ay çok sağol canım benim dr da güzel dedi benim pimpirikliğim çok iyi besleniyorum ama vitamin içemediğimden acaba mı dedim kendi kendime normalmiş zaten çok şükür
Canm bebek zaten yiyeceklerden ihtiyacini aliyor. Hic bi sey bulamazsa annenin depolarindan goturuyor:) Vitaminler anne icin. Anne enerjik olsun,disleri,kemikleri vb zarar gormesin diye

Back
X