2015 Şubat Anneleri

KIZLAR UÇUK ÇIKTI DUDAĞIMDA ASİVİRAL VEYA VECLAWİR SÜRSEM BİŞEY OLAR MI

valla alışveriş konusu benimde aklımda. dışarı çıkmaya çok vaktim olmuyor. netten de anlamıyorum kalitesini ebatını vs. böle diye diye son aylara kalcam sanırım. birkaç parça kıyafet ve park yatağı dışında birşeyi yok :KK53:
cuma günü kontrolümüz vardı. herşey yolunda şükür. yarım kilo olmuş bile paşam benim :nazar::KK46:
doğumu nasıl düşündüğümü sordu. pat die normal çıktı ağzımdan. inş kolay normal doğum nasip olur. o_O

valla alışveriş konusu benimde aklımda. dışarı çıkmaya çok vaktim olmuyor. netten de anlamıyorum kalitesini ebatını vs. böle diye diye son aylara kalcam sanırım. birkaç parça kıyafet ve park yatağı dışında birşeyi yok :KK53:
cuma günü kontrolümüz vardı. herşey yolunda şükür. yarım kilo olmuş bile paşam benim :nazar::KK46:
doğumu nasıl düşündüğümü sordu. pat die normal çıktı ağzımdan. inş kolay normal doğum nasip olur. o_O

ben şimdiye kadar idil baby, chicco, h&m, aziz bebeden ürünler aldım hepsinin de kalitesini beğendim, netten bunların kampanyasını bulursan alabilirsin bence :)

bu arada bizde dün eşimle beşiğe ve bebek arabasına karar verdik. beylikdüzünde hellobaby mağazası var. bi dünya bebek arabası seçeneği var, istanbulda olanlar gidip oraya deneyebilirler birçok modeli. araba olarak kraft rlx twist (999 TL), beşik olarak da sallanma ve sabitleme seçenği olan ahşap bi model(670) beğendik :) bebeğimiz için oda yapmayacağımız için fiyat olarak biraz esnek davranabildik, başk abüyük bi masrafı olmıycak sonuçta inşallah.

Eklentiler

• kraft-twist-rlx-travel-sistem-x.webp
    kraft-twist-rlx-travel-sistem-x.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 106
  • images.webp
    images.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 77
ayşe öner in kitabını sipariş etmiştim geldi, eve gitsem de okusam:)

ben şimdiye kadar idil baby, chicco, h&m, aziz bebeden ürünler aldım hepsinin de kalitesini beğendim, netten bunların kampanyasını bulursan alabilirsin bence :)

netten ilgili markalara biraz göz attım fakat bana biraz pahalı geldi. bende bir site adı vereyim civilim diye bakarsanız orada da uygun fiyatta kaliteli ürünler bulabilirsiniz. ben hem mağazasından hemde internetten alış veriş yaptım ürünleri güzel. yine trendyol ve limangoda da indirimli ürünler bulabilirsiniz

benim bi tane bazam var çocuk odasına koymuştuk taşındığımızda bekarevinden kalma ama sağlam bişey kv dem diyorki onda da yatırabilirsiniz evinizi aldığınızda oda yapın şimdi almayın diyor ne biliyim kararsızlık diz boyu , bizde 2 yıl içinde falan alırız bi ev sanıyorum
Canım kendi fikrimi söyleyim. Bebek bazada yatamaz bence. Hem senin yanında olmalı ilk zamanlar hemde beşik kadar pratik bişey yok. Kızım doğmadan önce atıp tutuyordum, yok ben sallamıycam, yok ben emziğe alıştırmıycam vs.. Hepsinide yaptım:) o sallanan beşiklere öyle bir ihtiyaç duyuyorsunki. Ben en fazla 5 ay kullanabileceği ufak bi sallama beşik almıştım, hemde 100 tl ye. Çünkü odasınıda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına geöirdim zaten.
Bu arada bebek kıyafetleri konusunda bir bilgi paylaşıcam.
Bebek kıyafetleri üretiminde kumaşına en çok dikkat eden marka C&A mağazasıymış. Ne zara, ne h&m ne vs..
Ama C&A birsürü rapor filan istiyormuş çok dikkat ediyormuş bu konuya. Bunuda eltimin yengesi bu firmalara kumaş veren biryerde çalışıyor o söyledi.

Canım kendi fikrimi söyleyim. Bebek bazada yatamaz bence. Hem senin yanında olmalı ilk zamanlar hemde beşik kadar pratik bişey yok. Kızım doğmadan önce atıp tutuyordum, yok ben sallamıycam, yok ben emziğe alıştırmıycam vs.. Hepsinide yaptım:) o sallanan beşiklere öyle bir ihtiyaç duyuyorsunki. Ben en fazla 5 ay kullanabileceği ufak bi sallama beşik almıştım, hemde 100 tl ye. Çünkü odasınıda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına geöirdim zaten.
Bu arada bebek kıyafetleri konusunda bir bilgi paylaşıcam.
Bebek kıyafetleri üretiminde kumaşına en çok dikkat eden marka C&A mağazasıymış. Ne zara, ne h&m ne vs..
Ama C&A birsürü rapor filan istiyormuş çok dikkat ediyormuş bu konuya. Bunuda eltimin yengesi bu firmalara kumaş veren biryerde çalışıyor o söyledi.

kız yok zaten doğunca nsl yatsın onda : ))) sallanan küçük bi beşik almak şart onun yanında büyük beşikte karar veremiyorum, daha doğrusu park yatakları beğenmedim içime sinmedi mobilyalarda büyükleri beğendim nereye gitsem , onu da koyacak yer yok o yüzden dedim bazayı onu da ben değilde büyükler diyor gerçi tam tam bir kararsızlıktayım : ((

:KK34::KK34::KK34:kızlar sağlık ocağına gittim 2. tetanoz aşımı yaptırdım gitmişken tartılayım dedim birde ne göreyim 9 kilo almışım yaaaaa:mad::mad::mad::mad::mad:

kızlar fikir almak istiyorum sizden ,
kızımın mobilyaları bu hafta gelecek fakat kışın ben soğuk odada yatıramıyacağım için portatik bir beşik istiyorum hem ucuz yolu bişey olmalı oyun parkı hariç uyguna alabileceğim bişeyler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim

kızlar fikir almak istiyorum sizden ,
kızımın mobilyaları bu hafta gelecek fakat kışın ben soğuk odada yatıramıyacağım için portatik bir beşik istiyorum hem ucuz yolu bişey olmalı oyun parkı hariç uyguna alabileceğim bişeyler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim
ikea da sade düz yataklar var onlar uygun geldı bana.

dün ikea nın ınternetten kataloğuna baktım ama gormedım. bu hafta bır zıyaret edecez bakalım neler var ikea da.
bize yakın zaten yürüme mesafesınde ama dolaşınca cok yoruluyorum dıye pek gıdesım gelmiyor.
eskıden çocuk bolumunu es gecerdık sımdı en dıkkatlı ınceleyecegım bolum oldu :)

Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.

selam güzel anne adaylarıı

bugün pek bi keyifsizim havanında etkisi vardır mutlaka iki gündür yordum kendimi vde şimdi işteyim karnım taş gibi bebişi bile zar zor hissediyorum :(

Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
hayırlısı olsun canım üzülme napcan hep öleler kendi standartını belirliyolar nedense bidahakine inşallah

hakkında hayırlısı olsun inşallah. ben de merak ediyodum seni.

Back
X