doktorlarda çok ıyı hemşirelerde . ebeler nerde bulunur bılmıyorum ama hemşireleri 500 kez odaya çağır hepsınde guleryuzlu bır sekılde geliyorlar. yönetımı cok ıyı anladığım kadarıyla.Benim için doktorları ve ebeleri önemli. Kayınpederimin tanıdığı varmış ücret problem olmıycak yani. Tedirgin olmak istemiyorum.
Ya cok sinirliyim bixim okul ilcede ev merkezde carsamba guya tatildi ya kaymakam bey son dk golu atti normalde her okuldan tören komitesi katiirdi resmi törenle yürüyüşe simdi tüm öğretmenleri mecbur tutmus zaten hastayim hamile halimle kimbilir kac saat dikilcez acik havada daha yuruyusu de cabası sair zaman olsa neyse de ozel durumu olnlari mazur görseler ya gitti bizim tatil yatip iyileşmeyi umut ediyordum oysa
bende çalışcam işleri toplamak için eşim izinli kızmın odası gelecek o gün ben olmadan nasıl yapcaklarbizde eşimle beşik bakma planları yapıyruz ama gezi koymuşlar o güne eşimin sınıfını bir hoca götürmeyi kbl ederse işimizi görcez yoksada bizi de mağdur ediyorlar mecbur geziye gidecek bide beni hamile hasta evde tek bırakarak
sizin öyle müdürle falan konuşup gitmeme durumunuz yok mu?Ya cok sinirliyim bixim okul ilcede ev merkezde carsamba guya tatildi ya kaymakam bey son dk golu atti normalde her okuldan tören komitesi katiirdi resmi törenle yürüyüşe simdi tüm öğretmenleri mecbur tutmus zaten hastayim hamile halimle kimbilir kac saat dikilcez acik havada daha yuruyusu de cabası sair zaman olsa neyse de ozel durumu olnlari mazur görseler ya gitti bizim tatil yatip iyileşmeyi umut ediyordum oysa
bizde eşimle beşik bakma planları yapıyruz ama gezi koymuşlar o güne eşimin sınıfını bir hoca götidare i kbl ederse işimizi görcez yoksada bizi de mağdur ediyorlar mecbur geziye gidecek bide beni hamile hasta evde tek bırakarak
sizin öyle müdürle falan konuşup gitmeme durumunuz yok mu?
bizde tek duvara duvar kağıdı yapıcaz ama mobilyadan sonra kağıt seçmek daha iyi olur diye düşündük rengi deseni felan uyumlu olurbende yapmadım henüz buyuk alışverıs kasımdan sonra alıcam artık.
bir ayımız kaldı ama duvar kağıdı falan yapmak ıstıyoruz bu sırada onunla uğraşırız artık.
doktorlarda çok ıyı hemşirelerde . ebeler nerde bulunur bılmıyorum ama hemşireleri 500 kez odaya çağır hepsınde guleryuzlu bır sekılde geliyorlar. yönetımı cok ıyı anladığım kadarıyla.
koruması olmayan yataktan düşer bebekbenim bi tane bazam var çocuk odasına koymuştuk taşındığımızda bekarevinden kalma ama sağlam bişey kv dem diyorki onda da yatırabilirsiniz evinizi aldığınızda oda yapın şimdi almayın diyor ne biliyim kararsızlık diz boyu , bizde 2 yıl içinde falan alırız bi ev sanıyorum
hayırlısı buymuş diyelim, ekim mantıklı değil mi bebek büyür sen anneliğe alışırsın konulara yavaş yavaş bakarsın çocukta yaparsın kariyerde :)Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
ben şimdiye kadar idil baby, chicco, h&m, aziz bebeden ürünler aldım hepsinin de kalitesini beğendim, netten bunların kampanyasını bulursan alabilirsin bence :)
bu arada bizde dün eşimle beşiğe ve bebek arabasına karar verdik. beylikdüzünde hellobaby mağazası var. bi dünya bebek arabası seçeneği var, istanbulda olanlar gidip oraya deneyebilirler birçok modeli. araba olarak kraft rlx twist (999 TL), beşik olarak da sallanma ve sabitleme seçenği olan ahşap bi model(670) beğendik :) bebeğimiz için oda yapmayacağımız için fiyat olarak biraz esnek davranabildik, başk abüyük bi masrafı olmıycak sonuçta inşallah.
Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
canım aklimdan geciyordün suan acaba ne yaptı ki diye bi baktım yazmışsın buraya..hayırlısı olsun canını sikma hiç.. Bi dahakine olur inşallah ..en azından stresinden kurtuldunSınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
Evde olsan da olmasan da evde is bitmez :))evet şekerim bugün izinliyim ama çok çabuk bitti yahu daha ben bişey yapamadım herşey olduğu gibi duruyor
Belki hamilelere bi ayrıcalık vardır canım ya okul müdürüne bi soylesen falanYa cok sinirliyim bixim okul ilcede ev merkezde carsamba guya tatildi ya kaymakam bey son dk golu atti normalde her okuldan tören komitesi katiirdi resmi törenle yürüyüşe simdi tüm öğretmenleri mecbur tutmus zaten hastayim hamile halimle kimbilir kac saat dikilcez acik havada daha yuruyusu de cabası sair zaman olsa neyse de ozel durumu olnlari mazur görseler ya gitti bizim tatil yatip iyileşmeyi umut ediyordum oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?