2015 Şubat Anneleri

Ya cok sinirliyim bixim okul ilcede ev merkezde carsamba guya tatildi ya kaymakam bey son dk golu atti normalde her okuldan tören komitesi katiirdi resmi törenle yürüyüşe simdi tüm öğretmenleri mecbur tutmus zaten hastayim hamile halimle kimbilir kac saat dikilcez acik havada daha yuruyusu de cabası sair zaman olsa neyse de ozel durumu olnlari mazur görseler ya gitti bizim tatil yatip iyileşmeyi umut ediyordum oysa

Benim için doktorları ve ebeleri önemli. Kayınpederimin tanıdığı varmış ücret problem olmıycak yani. Tedirgin olmak istemiyorum.
doktorlarda çok ıyı hemşirelerde . ebeler nerde bulunur bılmıyorum ama hemşireleri 500 kez odaya çağır hepsınde guleryuzlu bır sekılde geliyorlar. yönetımı cok ıyı anladığım kadarıyla.

bizde eşimle beşik bakma planları yapıyruz ama gezi koymuşlar o güne eşimin sınıfını bir hoca götürmeyi kbl ederse işimizi görcez yoksada bizi de mağdur ediyorlar mecbur geziye gidecek bide beni hamile hasta evde tek bırakarak

bende çalışcam işleri toplamak için eşim izinli kızmın odası gelecek o gün ben olmadan nasıl yapcaklar kesin yanlış koyarlar dikkat etmezler ben her yanına bakarım kahrolsun özel günlerde çalışmak

sizin öyle müdürle falan konuşup gitmeme durumunuz yok mu?

Canim en aazından evinde Oturcan biz uc saat acik havada ayakta dikilcez bi de sahilde hava nsl olur mmechul zaten hastayim allah yardım etsin

sizin öyle müdürle falan konuşup gitmeme durumunuz yok mu?

yok resmi toren olunca kimse idare etmeye yanasmaz sorusturma vb olur diye diyelimki idare etse biri cikar ispiyonlar gicikligna burda ota moka sikayet ediyolar can sikintisina herkes bi cins

bende yapmadım henüz buyuk alışverıs kasımdan sonra alıcam artık.
bir ayımız kaldı ama duvar kağıdı falan yapmak ıstıyoruz bu sırada onunla uğraşırız artık.
bizde tek duvara duvar kağıdı yapıcaz ama mobilyadan sonra kağıt seçmek daha iyi olur diye düşündük rengi deseni felan uyumlu olur

koruması olmayan yataktan düşer bebek

hayırlısı buymuş diyelim, ekim mantıklı değil mi bebek büyür sen anneliğe alışırsın konulara yavaş yavaş bakarsın çocukta yaparsın kariyerde :)

çok yoruldum da geldim. hastaneye gittim randevumu aldım haftaya randevuyu verdi . tam haftamı tutturdum kan uyuşmazlığı için korkuyordum vermez diye ama varmış allahtan. pazartesi şeker yükleme yapılacak cuma randevum var. ondan sonraki hafta fetal ekom var. bol bol hastaneli bir hafta olacak :)

ben şimdiye kadar idil baby, chicco, h&m, aziz bebeden ürünler aldım hepsinin de kalitesini beğendim, netten bunların kampanyasını bulursan alabilirsin bence :)

H&m hangi siteden aldin cnm?

Arabamiz ayni canim aldim bende kirmizisini. Güle gule kullanmaya nasip etsin Rabbim.

Canim, gecmis olsun öncelikle. Üzülme desende fayda etmez ama kismet demek lazim vardır bir hayir. Yeniden subata kayit yapsan kafan rahat olduğu için stressiz girme ihtimalini cok yuksek. Zaten öncesinde donanimli oldugundan kazanma ihtimalinden yuksek bence. Tabi kazandıktan sonrasi muhim. İdare edebileceksen ben olsam giderdim :)

canım aklimdan geciyordün suan acaba ne yaptı ki diye bi baktım yazmışsın buraya..hayırlısı olsun canını sikma hiç.. Bi dahakine olur inşallah ..en azından stresinden kurtuldun

Kizlar bizim beşik alma isi bitti. Almadik fakat eşimin arkadasi teklif etmiş yenge kabul ederse alip kullanin diye. Bende kabul ettim ve iki beşik birden yollamis. Park yatagi salona koydum. Diğerini idama. Ceviz agacindan beşik fakat beyaza boyayacagiz bütün esyalarim beyaz olduğundan çok sirritti. Hem de tertemiz olmali diye düşündük esimle. Park yatagida yarin annem gelecek onunla temizleyecegiz. Zaten 1 ay felan kullanmislar park yatagini.

Eklentiler

• IMG_20141025_180155.webp
    267,9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20141025_180110.webp
    386,9 KB · Görüntüleme: 124
Selam kızlar,
Hamilelik yastığı kullanan var mı aranızda? Geceleri uyku sorunu oluşmaya başladı artık. Yatağın her tarafı yastıklarla doldu. Şu sol tarafa yatma işi ciddi anlamda sıkıntı. Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bir ürün var mı?

Belki hamilelere bi ayrıcalık vardır canım ya okul müdürüne bi soylesen falan

slm arkadaşlar size bi sorum olacaktı şimdi biz ilerde yani bi kaç yıl sonra oda yapmayı düşünüyoruz şimdilik park yatak alsak olur mu yoksa normal beşiklerden mi almalıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…