2015 Şubat Anneleri

Canım senin kaynanan seni kıskanmış:) heee yav heeee de geç:) valla benimki kayınvalide değil anne. Bir kere kaynana dememişimdir annemdir o benim. Çünkü çok iyi bir insan Allahrazıolsun.

portbebe almasam da battaniye gibi kalın bişeye sarsam olmaz mı üşür mü acaba ? en fazla dra giderken falan kullancam. kışın doğcağı için zaten gezmeye çıkarılmaz o havalarda.
biz pusete koyup cikarmistik disari. Mevsimine gore sarip sarpalayip tabi. Eskiden beri portbebeleri sevmem almadim o yuzden

Canım senin kaynanan seni kıskanmış:) heee yav heeee de geç:) valla benimki kayınvalide değil anne. Bir kere kaynana dememişimdir annemdir o benim. Çünkü çok iyi bir insan Allahrazıolsun.
Benimki de cok iyidir ama her aklina geleni soyluyor bazen. Hastaneden ev geldik gobek hemen inmiyor hehheh ikizi mi var icerde diye espri yapti nasil kizmistim kendi kizina boyle espri asla yapmazdi cunku. Duymazdan gelmek lazim da lohusalik garip bi donem her seye uyuz oluyor insan

Dr a gittik bugun. Gelisimi iyiydi ama suyu daha iyi olabilirdi dedi dr. Ilk hamileligmde de hep aynisi soyleniyordu. Bobrekleri mesanesi normal sen bol su ic dedi dr. Bakalim diger kontrole duzelir ins. Bebegim iyi diye gittim ya ufak da olsa bir sorun cikti.
Maltofer in cignenen tabletinden yazdirdim ondan kullanmistim ben ama direk yutuyordum
Tahlil de verdim bakalim kanim nasil cikacak
Dogum fiyatini da ogrendim yatak vs dahil 950 normal, bin de sezeryanmis. Hastanedeki odalar hep tek kisilikmis. Oda suslemesi fln ne guzel olur aslinda

Görmeden inanmam hic öyle durmuyo deseydin :) çok güzelsin bencee :)

Sirada kan uyusmazligi testi mi var. Seker yüklemesi son sanmistim

Hayirlisi cnim ya. Nedense bu sinavlar hep boyle oluyor. Ya istedikleri cvbi vermedin denir ya cvplari verdin ama. Istedigimiz torpilli sen degilsin denir. Kolay degil yani biliyorum. Ekimdeki sinava hazirlanirsn hem bebek de buyumus olu biraz

Sordukları her soruya cevap verdim anlattım ama ah işte torpil olsaymış inşallah bundan sonrakime Allah torpilim olur.

Ya aslnda buda özünde iyi ama anlamadıım bazen canavarlaşıyoo böö

Canım benim çok sağol. Yayından geçtiğim için sözlü sınavda sınırsız sınava girme hakkım var aslında canım ama jüri üyeleri hep istanbulda. Bir tanesi Sivas'tan geliyor. Onların ücretini universitelerarası kurul ödüyor benimkini cepten ödüyorum. Hem para hem zaman vermek gerekiyor. Inşallah Allahım hayır eder.

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var haftaya perşembe doktora gideceğim, 28. haftada test mi yapılacak?

Görmeden inanmam hic öyle durmuyo deseydin :) çok güzelsin bencee :)

Sirada kan uyusmazligi testi mi var. Seker yüklemesi son sanmistim
canım kan uyuşmazlığı olanlara yapılıyor herkese değil yani sen ve eşinde yoksa bakmıyorlar.

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var haftaya perşembe doktora gideceğim, 28. haftada test mi yapılacak?
evet bana doktorum 28. Hafta dedi canım ikinciye tekrarlanacak daha önce bakılmıştı inşAllah yine çıkmaz

Sen benimkini gör,resim atamıyorum ama resmen iki katı,çok şeker senin ki :)

Ilk başta açıkcası jüri üyelerimin benim çalışma konularımdan olmadıkları için biraz hayal kırıklığı vardı. Ama onların sorabilecekkeri sorulara bile çalışmıştım. Bu öğretmen diye matematik öğretmenine fen sormak kadar uçlardaydı. Ona rağmen sorulanları cevapladım işte ama olmadı hayırlısı olsun. Allah büyük vardır bunda da bir hayır inşallah. Bu arada Bayrampaşa'da encore otelde kaldık yaşamamıştım sana. Yıldız teknikteki jüri emekli olmuş bundan sonra buyuk olasılıkla Boğaziçi deki jürinin adresi olacak. Bir de Hala benim bebişi kimse anlamıyor. Uçakta adamın biri içimden geçecekti koridorda. Yer vercekmişim beyefendiye. Hayır dedim. Homur homur bişiler diyordu. Yav şu öncelik ne zaman biZe gelicek.

Elindekine şükretmedin bak ondan da oldun.
Masal geldi yazdığın sanki.bizim ev sıcak ondan dolayı hiç soba hayali kuramadım.

hayırlısı buymuş diyelim, ekim mantıklı değil mi bebek büyür sen anneliğe alışırsın konulara yavaş yavaş bakarsın çocukta yaparsın kariyerde :)

Öyle canım hayırlısını versin inşallah Allah. Insan üzülüyor tabii ama elden bişey gelmiyor ki. En azından soruların hepsine cevap verdiğim için kendimi avutuyorum. Hayırlısı bidahaki e bakalım. Sıcağı sıcağına girmeyi isterim aslında ama şimdiden başvurulmasına rağmen sınavın ne zaman olacağı tam belli olmuyor. Genelde Şubat başında başlayıp Mart ortasına devam eden bir sürede oluyor. O yüzden şimdi başvurursam bir de tam bebiş zamanına denk gelirse diye sanırım Ekim'e bırakıcam. Hayırlısı Allah'tan inşallah. Çok teşekkür ederim canım.

Sordukları her soruya cevap verdim anlattım ama ah işte torpil olsaymış inşallah bundan sonrakime Allah torpilim olur.[/QUO

Üzülme canım en azından atlattın,sürekli aklını meşgul etmeyecek,hayırlısı olsun ...

Canım sağol hayırlısı olur inşallah. Ben de sıcağı sıcağına hemen sınava başvurayım istedim. Sınav başvuruları Ekim ve Nisanda yapılıyor sınav tarihleri de Şubat Mart ve Eylül Ekim'de oluyor. Ama sınav tarihi sinava onbeş gün kala bildiriliyor. Şimdi başvursam Şubat'ta bebiş zamanına denk gelirse sınava giremeyebilirim. Bir de istanbulda olacağı için. Tarihi erteletme şansım da olmadığından başvuruyu Şubat'ta yapıp Ekim'de girmek daha mantıklı gibi. Onda da çok zaman olucak yapacak bişey yok sanırım.

Başta hatırlayamadım oteli de şimdi anımsadım yeni açıldı orası sanırım.
Sınava girmek için en güzel üni.istanbul Üniversitesi. Bende 10 kez marmarada girişimdir hiç sevemedim.
Birazda şans işi sınav işleri.
Ya nasıl anlamıyorlar hamile olduğunuzu benim resmen karnım burnumda. Gerçi görenler normal diyor ama kiloda olunca daha büyük duruyor.
Yukarda resmi olan arkadaşı da ben dışarda görsem hamile demem mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…