2015 Şubat Anneleri

Bende 90 lara düşmeyi dört gözle bekliyorum :) inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Canım Demir'i alırken mandalinayla birlikte çiğne. Sıvı bişey alma yanında. Zaten Maltofer almıştın di mi çiğneme tableti.

Evet bize yapılmıştı kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum galiba 3. Ayımız bitmişti canım bide 28. Haftada yapılıyormuş
benim kürtaj olduktan sonra iğne vurdular şimdi de 28. haftada iğne vurucaz denildi ama hiç test yok, ben o rh - eşim o rh +

bendede yapıyor kabızlık 2 gün hele feci ağrı çektim bugün içmedim yoksa wc ye çıkamıcam

Her Demir hapı kabız yapmayabiliyor. Çok zorlanırsanız Dr a söylerseniz Demir hapınızı değiştirir. Bana ferrosenol kabız yapmıştı ama Maltofer düzenli çıkmamı sağladı.

194 neyin sonucu? Ferritin mi?

Her Demir hapı kabız yapmayabiliyor. Çok zorlanırsanız Dr a söylerseniz Demir hapınızı değiştirir. Bana ferrosenol kabız yapmıştı ama Maltofer düzenli çıkmamı sağladı.
benimkide ferrosenol ondan mı oluyo acaba bakalım randevum 13 kasımda olmazsa gidince değiştirteyim

8 haftalıkken 102 çıkmıştı çok bulantım vardı hastanede yattığım ve bişey yiyemediğim dönemdi. ila.ları bile çmek istemiyordum sonra çareyi kuru üzümde buldum
Vay be.. Sizde kansızsanız ben bitmişim demektir...kuru üzüme başlıycam hemen

Aldım o bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını canım. Bir de bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap aldım ağır oldu biraz o yüzden Ayşe önerin kitabını alamadım. Daha sonra inşallah onu da alırım. Çok teşekkür ederim.

merhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
açken alınan 88 çıktı şekerden sonra 137 çıktı (50 lilik)
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
98 kiloyum. 100 ü geçememişim .

gözün aydın canım şekeri öğrenmişsin en azından banada kum döküyosun demişti bi ay sonra geçti bol su atıyo vücuttan bebeişin maşalah ne güzel kilo almış boyuda iyi daha ne olsun her gittiğimde banada hafta farklı diyorlar sağlıklı olsunda diğerinde bi daha farklı sölerler takılma bence

Hoşgeldin gözün Aydın canım. Ben de bugun 100g lık şeker için gittim. Açlık benim de 88 çıktı diğerleri sonucu daha çıkmadı birer saat arayla üç kez kan aldılar. Bebişine maşallah 1 kg olmuş. Kemik gelişim olayını bence de haftadan karıştırmış.

SAĞOL canım banada takılma dedi. normal doğum yapabilirsin dedi. birde kilonun erken doğuma hiçbir etkisi yok. erken doğum riskin herkes kadar dedi.
geçenlerde başka doktor korkutmuştu benı. 7 aydan sonra zaten takıp edeceğiz sureklı dedı. içime su serpti.

Ilcedeyken her torene giderdik biz de. Ne anlami varsa. Benim dersim oglendi bugun de iki gun tatil oldu. Ama cocukla tek basima evdeyim ancak gonul istiyor cikip gezmek alisveris yapmak ama agir vasita oldm artik

Oh iyi denk gelmis yat dinlen en guzeli

ohh vala yarım günler çıkmış biz tam gün :) yardırıyoz sistemde belkide yarında çalışıyoz yazık bize

Allak kolaylik versin canim

Masallah emek hanima da tatli annesine de seker cikmamis gozun aydin

senin 50 lilikte 126 çıkmamış mıydı? sanki aklımda öyle kalmış . şekerli su içmek kötü değilde beklemek sıkıcı. benim bır ara gıcık oldu boğazım korktum kusarım diye. hoş kolay kusan biri değilim. inşallah bu kez senınde normal çıkar canım.

Canim aclik iyi cikmis ins yuklmen de guzel cikar atarsn bu stresi de uzerinden

Esobacim tek gitme cesaretin iyi olmamis da neyseki kazasiz belasz atlatmissin. Yükleme gicik bisey belli olmuyo bayilabiliyon kusabiliyon falan neyse gecmis gitms olsun yuklme yaptrcaklar tek gtmeneye calisin

Guya eve gelip yatcaktim kiz babayla beni erken bulunca avm gezmek istedi adamcagzm da vakit bulamiyom gitmisken ust bas bakayim dedi elmahkum gitcez madem bari ben de bebise English homedan nevresim bakarm dedim. Baba kiz aldilar sattilar iyi hos ben de surunmece modu bi gittik englishomea hicbisey birakmamslar yuhh dedim daha dun indrm msji gelmsti duyan gitmiş mubarek yoruldugumuzla kaldik gobusteki kuzumla Buyuk kuzucum da ilk yuzugunu bilezigini aldi kokosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…