Gunaydin herkese.
Demir ilacini dr yemekten iki saat sonra ic dedi ac icersem kusuyorum cunku. Aksm yemekten iki saat sonra ictim yine kustum. Hepsi kabiz da yapiyor ev demir ilaci koleksiyonu oldu. Dun kan verdim sonucu bilmiyorum ama dusuk kanim. Nasil bir cozum bulcam bilmiyorum
benim kürtaj olduktan sonra iğne vurdular şimdi de 28. haftada iğne vurucaz denildi ama hiç test yok, ben o rh - eşim o rh +Evet bize yapılmıştı kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum galiba 3. Ayımız bitmişti canım bide 28. Haftada yapılıyormuş
bendede yapıyor kabızlık 2 gün hele feci ağrı çektim bugün içmedim yoksa wc ye çıkamıcam
tabiki kusan birine zorla iç diyemez kimse
siyah üzüm kuru üzüm bunlar çok yapıyor
kuru siyah üzüm aldım çekirdekli onu yiyorum hergün
ilk başlarda yemek zor geliyordu bir avuç atıyordum ağzıma yudum yudum suyla çiğniyordum
şuan kanım 5 haftadır ilaç kullanmamama rağmen 194
yani üst sınırın bile üstünde
ve ben bunu kuru üzüme bağlıyorum
sende dene istersen en azından kusturmaz
benimkide ferrosenol ondan mı oluyo acaba bakalım randevum 13 kasımda olmazsa gidince değiştirteyimHer Demir hapı kabız yapmayabiliyor. Çok zorlanırsanız Dr a söylerseniz Demir hapınızı değiştirir. Bana ferrosenol kabız yapmıştı ama Maltofer düzenli çıkmamı sağladı.
Vay be.. Sizde kansızsanız ben bitmişim demektir...kuru üzüme başlıycam hemen8 haftalıkken 102 çıkmıştı çok bulantım vardı hastanede yattığım ve bişey yiyemediğim dönemdi. ila.ları bile çmek istemiyordum sonra çareyi kuru üzümde buldum
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler canım.. benim okuduklarım içinde en begendiğim..zaten onu okuduktan sonra cok fazla bi kitap okumana da gerek kalmicak çünkü beslenmeden uykuya her tür soruna cevap veren bi kitap..bi de ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını önerebilirim o da baya güzel
Eve gidip yatmak istiyorum ders bitti şükür
benimkide ferrosenol ondan mı oluyo acaba bakalım randevum 13 kasımda olmazsa gidince değiştirteyim
gözün aydın canım şekeri öğrenmişsin en azından banada kum döküyosun demişti bi ay sonra geçti bol su atıyo vücuttan bebeişin maşalah ne güzel kilo almış boyuda iyi daha ne olsun her gittiğimde banada hafta farklı diyorlar sağlıklı olsunda diğerinde bi daha farklı sölerler takılma bencemerhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
açken alınan 88 çıktı şekerden sonra 137 çıktı (50 lilik)
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
98 kiloyum. 100 ü geçememişim .
merhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
SAĞOL canım banada takılma dedi. normal doğum yapabilirsin dedi. birde kilonun erken doğuma hiçbir etkisi yok. erken doğum riskin herkes kadar dedi.gözün aydın canım şekeri öğrenmişsin en azından banada kum döküyosun demişti bi ay sonra geçti bol su atıyo vücuttan bebeişin maşalah ne güzel kilo almış boyuda iyi daha ne olsun her gittiğimde banada hafta farklı diyorlar sağlıklı olsunda diğerinde bi daha farklı sölerler takılma bence
Ilcedeyken her torene giderdik biz de. Ne anlami varsa. Benim dersim oglendi bugun de iki gun tatil oldu. Ama cocukla tek basima evdeyim ancak gonul istiyor cikip gezmek alisveris yapmak ama agir vasita oldm artik
ohh vala yarım günler çıkmış biz tam gün :) yardırıyoz sistemdebelkide yarında çalışıyoz yazık bize
merhaba ben geldim.
senin 50 lilikte 126 çıkmamış mıydı? sanki aklımda öyle kalmış . şekerli su içmek kötü değilde beklemek sıkıcı. benim bır ara gıcık oldu boğazım korktum kusarım diye. hoş kolay kusan biri değilim. inşallah bu kez senınde normal çıkar canım.Hoşgeldin gözün Aydın canım. Ben de bugun 100g lık şeker için gittim. Açlık benim de 88 çıktıdiğerleri sonucu daha çıkmadı birer saat arayla üç kez kan aldılar. Bebişine maşallah 1 kg olmuş. Kemik gelişim olayını bence de haftadan karıştırmış.
Hoşgeldin gözün Aydın canım. Ben de bugun 100g lık şeker için gittim. Açlık benim de 88 çıktıdiğerleri sonucu daha çıkmadı birer saat arayla üç kez kan aldılar. Bebişine maşallah 1 kg olmuş. Kemik gelişim olayını bence de haftadan karıştırmış.
sağol darısı yapacakların başına. yemeğe devam :))Oh iyi denk gelmis yat dinlen en guzeli
Allak kolaylik versin canim
Masallah emek hanima da tatli annesine deseker cikmamis gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?