2015 Şubat Anneleri

Kucuk pembe dedigin gynoferon mu. Gyno ferro sanol da var evde. Maltofer de. Hepsi ayni. Ben kendimi tutmasam normalde de hala kusarim. Ilac illa kusturuyor. Ama kussam da icicem su azligini buna bagladim icim rahat degil.

Bilgisayar basina ben de oturamuyorum. Tlfndan giriyorum UCbrowser diye bir tarayici indirdim site super calisiyor. Herkese tavsiye ederim : ))
Bacak kuyruk kemigi diz el bilekleri her yerim agriyor benim de. Gece uyuyorum ama hep bir yerlerin agrisini duyarak. D vitamini biraz azaltti bacak agrisini. Bir de klsiyum takviyesi sart kan sulandirici kullananlara. Ama bunca ilac ve su icmekten midemde baska seye yer kalmiyor icemiyorum. Benim iki gebelik arasi yakin ve aradaki sure de emzirmekle gectiginden halim kotu bu acilardan.

Masallah bebegine. Artik yerleri daraliyor usg ciktilari birseye benzemiyor di mi.

Kaçtan 194 e çıktı sorabilir miyim ? Benim ki yıllardır kullanmama rağmen 12 de

Kaçtan 194 e çıktı sorabilir miyim ? Benim ki yıllardır kullanmama rağmen 12 de

8 haftalıkken 102 çıkmıştı çok bulantım vardı hastanede yattığım ve bişey yiyemediğim dönemdi. ila.ları bile çmek istemiyordum sonra çareyi kuru üzümde buldum

evet gynoferon dediğim hap. şimdilik sadece tiksindiğim şeyler öğürtüp bazen kusturuyor ama artık haptan değil.
sanırım kalsiyumu soracağım doktora haftaya randevum var baya sormam gerekenler arttı. hamilelik öncesi kan değerim hep 7 ile 10 arası değişiyordu.şimdi arttığından ondan sıkıntı yok ama bacak ve kas ağrıları mahvediyor. ayakta durunca bel ağrısı çok yürüyünce bacak ağrısı ne yapacağımı şaşırdım. sanırım d vitamini veya kalsiyum iyice azaldı o yüzdne bu kadar ağrı var.

Kemiklerim agriyor kızlar.hasta de değilim.özellikle de belim.

Kizlar FL olcumu ile boy nasil hesaplaniyo bilen varsa bana bi hedaplarmi:)

Ayyyy kabızlık çeken arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Ben ilk kızımdada bundada öyle bişey hiç yaşamadım.
Size nacizane bi tavsiyede bulunsam. Bağırsaklar insan vücudunda eğitilebilen tek organmış. Ben biraz eğittim:) sabah kahvaltıdan sonra tuvalet ihtiyacım olmasada gidiyorum wc ye. Bir süre oturuyordum. Bu zamanla ihtiyacımı gidermeye başladım. Şimdi mutlaka her kahvaltıdan sonra wc ihtiyacım gelir:)

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Nasıl besleniliyorsa aynı şekilde devam edilmeli etrafımdakiler şeker yüklemesi var diyip 1 hafta diyete giriyor bence tam tersi çıkacaksa, varsa çıksın zaten hergün ne yeniyorsa devam edilmeli tıbbı yanıltıp vicdanı rahatlatmaya gerek yok.Önümüzde 3,5 ay var vücudumuza şeker girmeyeceğinin garantisi yok.

bebek bakım sorunlarına mucize çözümler canım.. benim okuduklarım içinde en begendiğim..zaten onu okuduktan sonra cok fazla bi kitap okumana da gerek kalmicak çünkü beslenmeden uykuya her tür soruna cevap veren bi kitap..bi de ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını önerebilirim o da baya güzel

Ah kigrupm canim disari cikma diyeceğim de ne mümkün. Bu kadar sik oluyorsa en azindan disaridayken maske takiver canim bi nebzede olsa korusun. Allah şifa versin cimcimene de sanada inşallah.

Canim saolasin.Maskeli de nefes almak guc oluyor canim zaten tikanik olunca zorla soluyom havayi bagsiklik kotu bizde iste rabbim kurtarsn mikroplrdan artik

konya canim burasi ona o yuzden uygun gelmistr sna.
Sana da gecmis olsun cok. Ben de hala kusuyorum oksururken bazen

Mersinde de cok ucuz fiyatlar da İstanbul yuksek epey ya seni de istda sandim bi an konya icin uygun tabi

Ya ne gicik bi tip o oyle haset resmen nelerle ugrasio ayip valla

S serefraz85 canim cok gecmis olsun bi hastaneye falan gitsen bi serum falan daha cabuk toparlanirsin yada kullanabilecegin dusuk dozda bi ilac yoksa cok uzun suruyo bole kolay atlatilmiyo

Seruma da agri kesici koyuyo bitek pek etkisi olmuyor ki canim gecen aykinde kanda enfeksiyon yukselince bize uygun antibiyotik de kullndrdilar bana ona ragmen durum bu yine hastalik saolasin

bende çok kötü gribim bugün doktora gittim ne yazıkki hiç birşey veremicem dedi . Eşim ısrarla serum bağlayın beslenemiyor doğru düzgün dedi. O da en az 4-5 gün istirahat et,başka yolu dedi..

sana da cok gecmis olsun istirahat iyi geliyo da o da çalışırken zor her daim rapor da alamam ki cekiyom bugun de okulda yine hasta hasta dersi

evet bende bunu kastettim işte ne yazıkki hamilelikte antibiyotik kullanılmıyor,okyanus suyu ve birde pastil verdi ama hafifletmek için dedi.

Canim bu konuda yanlis bi kanı var gerektgnde bize uygun grup antibiyotik verilebiliyor enfeksiyon ilerleyip yerlesince o da bebege zarar cunku. Ilk gebeligimde de aylarca solunum yolu enfeksiyonu oldum ilac vermediler hep boyle sonra bi docent kixmisti kanda enfeksiyon var suruncek duruma gelmisin cocuga iyilik mi bu halin diye gebeliğe uygun tedaviler var demsti de oyle ilacla iyilestim bi sure. Gecen ay da iyilesemeynce yine kan tahlili istendi enfeksiyon yuksek cikti dusuk doz antibiyotik kullandim mecburen ama iste her ay da kullnmk istemiyorum dayandgm yere kadar mücadele

Eve gidip yatmak istiyorum ders bitti şükür
aay evet yarım gun olsa keske hergun :)ben de 12 de cıktım harika bi duygu :) ama aksama arkadasımın düğünü var dip boyası gelmiş saçlarımla kuaföre gitmekten nefret ediyorum..illa şimdi bana bitkisel boyalardan zararlı olmadığından falan bahsedicek ben de hı hı diyip kafa sallıcam :)

yarim gun isi guzel cidden de bugun zaten dersim birde bitiyotdu benim tatil isime yaramadi yani yarin icin mutluydum ki onda da toren cikti iste
aman salla milleti herkes herseye bi laf edecek illa

yarim gun isi guzel cidden de bugun zaten dersim birde bitiyotdu benim tatil isime yaramadi yani yarin icin mutluydum ki onda da toren cikti iste
aman salla milleti herkes herseye bi laf edecek illa
Ilcedeyken her torene giderdik biz de. Ne anlami varsa. Benim dersim oglendi bugun de iki gun tatil oldu. Ama cocukla tek basima evdeyim ancak gonul istiyor cikip gezmek alisveris yapmak ama agir vasita oldm artik

ohh vala yarım günler çıkmış biz tam gün :) yardırıyoz sistemde belkide yarında çalışıyoz yazık bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…