Pofff sacma insallah gerek kalmaz tabi.ucretliyi kisaltalimda nerden olursa mantigi var gibibenim donemimde oyleydi madem hastasin buyur ayril iznine deniyordu smdi nasil blmiyorum ayrmiyorsa bileo haftani ertelmez ddogum sonrasına onu bliyorum kesin
hadi yaaa erdim mi ben yoksa yavv. varmı başka bebeğini merak eden kızlarrr.anneye mi yoksa babaya mı benziyor.itina ile rüya görülür hayra yorulur.aman vaktinde doğsun bebişim ama doğum zamanım başlarda olabilirde yani, benden önce bir kaç kişi var ama.
Cidden esmer kara gözlüyüm bana çekerse eğer.
Sen çok zor hamilelik geçiriyorsun.
Çalışmadan yatarak ve biri sana bakarak hamilelik yaşaman gerek senin.
Dr um şeker sonucuna göre yine de bir diyetisyene gitmemi önerdi. 50lik yüksekti diyor 100lükte de bir değer yüksek sadece. Diyetisyenlerin de ilk muayeneleri çok pahalı oluyor yaw.
Sen girdiğim gibi ne görüyorsan yaz cevabını,sor sorunu.zaten çok anlaşılmıyor kimin ne zaman girdiği ama daimi kişiler var benim gibi her yazılanı takip ediyorum işimde müsait ama bazen dışarda işlerim oluyor kaçırıyorum.: )) populer konu ne demekki tam oalrak : )
sizde haklisiniz çogu zaman giremiyorum bile ben nete
neyse
benim hareketler çok guçlu yani bebegin hareketleri , boyle olan varmi, esim bile hissedebiliyor bu ayda olmamasi laizm normalde :)
annelik paranoyaklik demek herhalde,tekme duysak dert duymasak ert bize : )))
Endokrine git devlette canim
Ben de bir araştırayım o zaman çünkü en küçük hastalık belirtisinde başlıyordum yemeyeSaolasn canm küçük bir kavanozda hazr o karisimim her daim zencefil iyidir evet de gecen bi yazi okudum gebelikte zararina dair cok tüketmek iyi değilmiş baya da ciddi aciklmslar nedenini de unuttum smdi
Onlar da liste veriyor mu? Öyleyse süper
Ben de bir araştırayım o zaman çünkü en küçük hastalık belirtisinde başlıyordum yemeye
Ben de bir araştırayım o zaman çünkü en küçük hastalık belirtisinde başlıyordum yemeye
Aynen valla çok haklısın insan böyle zamanlarda çok destek bekliyor manevi olarak. Güçlüyüz tamamda hamilelikte bazen o güç işe yaramıyor işte.Ah nerde o luks esobacim bi esim bi ben bi de kiz bisey oldu mu destek kuvvet nerde gurbette.esimin seyahatleri de sık oluyor onumuz gunlrde 15 gun kadar yok mesela kara kara düşünüyorum bisey bekldgme degil de insan tedbren bi ses nefes ariyor ama yok.bizimklere citlattim hadi babamn durum malum hastalgi muhim gelemz de ablam falan bile hic orali olmadi daha bi de alisiksn sen nolcak dedi dalga gecer gibi nasil batti icime halbuki ne hizmet bekliyorum ne bisey insan en azından iki dk cocugu pasliycak biri olsun ariyor bakimi icin de degil gonlunu eglmye maksat. Hani nerdeyse yednci aya grioz dunya hali hersey bize de iste yasanayan anlamio naslsa halleder o ne varki etiketi yapismis ustune gel bi de bana sor
Herşeyin fazlası zarar aslında. Bir de zencefile alışık bir bünye değilse daha da zararlı olabilir. Avrupa'da Amerika'da zencefili herşeye koyuyorlar gazoza kurabiyeye falan. Bizim boğazımız acıyınca zencefil aklımıza geliyor anca.
Ya boşver kuru üzümün neyini ve yıkayacaksın. Bana köyden elma gelmişti yedim öyle yıkamadan etmeden. İlaç yok bir şey yok ne olacak sanki.Kızlar ben her gün neredeyse kuru üzüm ceviz baden birazcık yiyorum, kuru üzüm bozulur diye yıkamıyorum yıkamadan yiyordum komşum uyardı aklıma takıldı kuru üzümü suda bekleteyim dedim dibinde kum vardı sanki, öyle yıkmadan yediğim için kendime çok kızdım... siz yıkıyor musunuz?
Kızlar ben her gün neredeyse kuru üzüm ceviz baden birazcık yiyorum, kuru üzüm bozulur diye yıkamıyorum yıkamadan yiyordum komşum uyardı aklıma takıldı kuru üzümü suda bekleteyim dedim dibinde kum vardı sanki, öyle yıkmadan yediğim için kendime çok kızdım... siz yıkıyor musunuz?
Aynen valla çok haklısın insan böyle zamanlarda çok destek bekliyor manevi olarak. Güçlüyüz tamamda hamilelikte bazen o güç işe yaramıyor işte.
Sen ruhsal olarak dayanıklısın vucut çöküyor bende tersi. Ara ara kendimi tanımıyorum abuk subuk ağlıyorum.
Kızlar ben her gün neredeyse kuru üzüm ceviz baden birazcık yiyorum, kuru üzüm bozulur diye yıkamıyorum yıkamadan yiyordum komşum uyardı aklıma takıldı kuru üzümü suda bekleteyim dedim dibinde kum vardı sanki, öyle yıkmadan yediğim için kendime çok kızdım... siz yıkıyor musunuz?
Ben Soda içtim sabah orda da bir şey yiyip içme dediler ama su serbest olsa gerek. Sadece tahminenBişi sorucam şeker testi yaptıranlar 12 saat açlık istitorlar ya su serbest mi peki yoksa onu da mı kesiyoruz 12 saat öncesinden yarın gidicem de
Cok da arancak bi tadi yok esasen :)
Eskisi gibi düşük çene yok herkes kaybolduçenesi en düşük topik demek bence
benim 22. haftamdan beri dışarıdan anlaşılıyor çok güçlü olanları.annenin karın yapısıyla alakalı.eğer zayıfsan göbeğin yağlı değilse bence gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?