2015 Şubat Anneleri

benim donemimde oyleydi madem hastasin buyur ayril iznine deniyordu smdi nasil blmiyorum ayrmiyorsa bileo haftani ertelmez ddogum sonrasına onu bliyorum kesin
Pofff sacma insallah gerek kalmaz tabi.ucretliyi kisaltalimda nerden olursa mantigi var gibi

aman vaktinde doğsun bebişim ama doğum zamanım başlarda olabilirde yani, benden önce bir kaç kişi var ama.
Cidden esmer kara gözlüyüm bana çekerse eğer.
hadi yaaa erdim mi ben yoksa yavv. varmı başka bebeğini merak eden kızlarrr.anneye mi yoksa babaya mı benziyor.itina ile rüya görülür hayra yorulur.

Dr um şeker sonucuna göre yine de bir diyetisyene gitmemi önerdi. 50lik yüksekti diyor 100lükte de bir değer yüksek sadece. Diyetisyenlerin de ilk muayeneleri çok pahalı oluyor yaw.

Sen çok zor hamilelik geçiriyorsun.
Çalışmadan yatarak ve biri sana bakarak hamilelik yaşaman gerek senin.

Ah nerde o luks esobacim bi esim bi ben bi de kiz bisey oldu mu destek kuvvet nerde gurbette.esimin seyahatleri de sık oluyor onumuz gunlrde 15 gun kadar yok mesela kara kara düşünüyorum bisey bekldgme degil de insan tedbren bi ses nefes ariyor ama yok.bizimklere citlattim hadi babamn durum malum hastalgi muhim gelemz de ablam falan bile hic orali olmadi daha bi de alisiksn sen nolcak dedi dalga gecer gibi nasil batti icime halbuki ne hizmet bekliyorum ne bisey insan en azından iki dk cocugu pasliycak biri olsun ariyor bakimi icin de degil gonlunu eglmye maksat. Hani nerdeyse yednci aya grioz dunya hali hersey bize de iste yasanayan anlamio naslsa halleder o ne varki etiketi yapismis ustune gel bi de bana sor

Sen girdiğim gibi ne görüyorsan yaz cevabını,sor sorunu.zaten çok anlaşılmıyor kimin ne zaman girdiği ama daimi kişiler var benim gibi her yazılanı takip ediyorum işimde müsait ama bazen dışarda işlerim oluyor kaçırıyorum.
Ne yazdım ben sonunu yazdım başını unuttum

Saolasn canm küçük bir kavanozda hazr o karisimim her daim zencefil iyidir evet de gecen bi yazi okudum gebelikte zararina dair cok tüketmek iyi değilmiş baya da ciddi aciklmslar nedenini de unuttum smdi
Ben de bir araştırayım o zaman çünkü en küçük hastalık belirtisinde başlıyordum yemeye

Ben de bir araştırayım o zaman çünkü en küçük hastalık belirtisinde başlıyordum yemeye

Herşeyin fazlası zarar aslında. Bir de zencefile alışık bir bünye değilse daha da zararlı olabilir. Avrupa'da Amerika'da zencefili herşeye koyuyorlar gazoza kurabiyeye falan. Bizim boğazımız acıyınca zencefil aklımıza geliyor anca.

Kızlar ben her gün neredeyse kuru üzüm ceviz baden birazcık yiyorum, kuru üzüm bozulur diye yıkamıyorum yıkamadan yiyordum komşum uyardı aklıma takıldı kuru üzümü suda bekleteyim dedim dibinde kum vardı sanki, öyle yıkmadan yediğim için kendime çok kızdım... siz yıkıyor musunuz?

Aynen valla çok haklısın insan böyle zamanlarda çok destek bekliyor manevi olarak. Güçlüyüz tamamda hamilelikte bazen o güç işe yaramıyor işte.
Sen ruhsal olarak dayanıklısın vucut çöküyor bende tersi. Ara ara kendimi tanımıyorum abuk subuk ağlıyorum.

Cok da arancak bi tadi yok esasen :)

Ya boşver kuru üzümün neyini ve yıkayacaksın. Bana köyden elma gelmişti yedim öyle yıkamadan etmeden. İlaç yok bir şey yok ne olacak sanki.
Üzümü suda bekletipde yiyebilirsin ama ben fazla hijyene karşıyım. Ablamda sirkeli suda bekletmeden sebze meyve yemez ama o hep hasta ben hiç hastalanmıyorum

Usengec bi tip olarak yikamiyom ben:)

Oyle valla sen de simdi boyle gucsuz saniyorsun kendni ya cocuktan sonra mecbur bi baska dunyayi sirtlaniyorsun destegin olmaynca aglasan havlu atsan nafile mecburi bi dayaniklilik geliyor guclulukten ziyade cunku hertur is sende btiyor kacis yok biyerden sonra. Kizimin cok zor zamnlari oldu hep tektim biseklde astik ama uzun sure depresyonu atamadim ben hayattan sgudum baktm kendme ediom yine kime ne hainden öyle öyle kendimi kendim iyilestrdim derken hoop gene hamileyim:) inşallah bu defa kolay olur diye umut ediyorum poztf dusunmye çalışıyorum bazen de diyorum neleri atlattin ne zorluklar yasadn daha olmezsn karsik duygular iste

Aynı nedenden kuru çekirdekli siyah üzümü alamıyorum. Aslında en sağlıklısı o ama maalesef saklama prosedürüne uyanı bulmak zor. Zeytin yağıyla yağlanmaları ve temiz olmaları gerekirken çoğu pis oluyor. Yağı da büyük olasılıkla ayçiçek. Beni sultani üzüm yani çekirdeksiz sarı üzüm alıyorum artık açık olmayan tadım marka falan. Keşke temiz siyah üzüm bulabilsek. Yıkamanı tavsiye ederim ama bir suda temizlenmeyebilir.

Bişi sorucam şeker testi yaptıranlar 12 saat açlık istitorlar ya su serbest mi peki yoksa onu da mı kesiyoruz 12 saat öncesinden yarın gidicem de
Ben Soda içtim sabah orda da bir şey yiyip içme dediler ama su serbest olsa gerek. Sadece tahminen

Eskisi gibi düşük çene yok herkes kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…