Aynen valla çok haklısın insan böyle zamanlarda çok destek bekliyor manevi olarak. Güçlüyüz tamamda hamilelikte bazen o güç işe yaramıyor işte.
Sen ruhsal olarak dayanıklısın vucut çöküyor bende tersi. Ara ara kendimi tanımıyorum abuk subuk ağlıyorum.
Bana musade yarin toren icin erken kalkicam malum iyilesmek icin dinlnmek lazim hazr kiz da uyumusken yastga yorgna kavusaym ben de
Iyi geceler herkese saglikla huzurla uyuyun
Usengec bi tip olarak yikamiyom ben:)
Oyle valla sen de simdi boyle gucsuz saniyorsun kendni ya cocuktan sonra mecbur bi baska dunyayi sirtlaniyorsun destegin olmaynca aglasan havlu atsan nafile mecburi bi dayaniklilik geliyor guclulukten ziyade cunku hertur is sende btiyor kacis yok biyerden sonra. Kizimin cok zor zamnlari oldu hep tektim biseklde astik ama uzun sure depresyonu atamadim ben hayattan sgudum baktm kendme ediom yine kime ne hainden öyle öyle kendimi kendim iyilestrdim derken hoop gene hamileyim:) inşallah bu defa kolay olur diye umut ediyorum poztf dusunmye çalışıyorum bazen de diyorum neleri atlattin ne zorluklar yasadn daha olmezsn karsik duygular iste
BerrinOglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
Aynı nedenden kuru çekirdekli siyah üzümü alamıyorum. Aslında en sağlıklısı o ama maalesef saklama prosedürüne uyanı bulmak zor. Zeytin yağıyla yağlanmaları ve temiz olmaları gerekirken çoğu pis oluyor. Yağı da büyük olasılıkla ayçiçek. Beni sultani üzüm yani çekirdeksiz sarı üzüm alıyorum artık açık olmayan tadım marka falan. Keşke temiz siyah üzüm bulabilsek. Yıkamanı tavsiye ederim ama bir suda temizlenmeyebilir.
Usengec bi tip olarak yikamiyom ben:)
denedim, elimle yıkadım sonra biraz suda beklettim hafif kum kaldı altında.. bende bundan sonra açıktan üzüm almam, aman ya ne yiyeceğimi şaşırdım.
Ah ah ablamın 3 tane yaşları 14-9-8 ve hala ses kıyamet gibi iki dakikada kafa kazan.dogumdan sonra zor biraz bu kadar aktiflik
genelde herkes kosesien çekiliyor bebekden vakit kalmiyor nete girmeye, bide evdeki junior sayisi 1 den fazlaysaa vay annenin haline
bi rivayete gore 3 çocukda hiçbirseye yetisemiyormusun, bakalim ben ne halt edicem : )
Ya boşver kuru üzümün neyini ve yıkayacaksın. Bana köyden elma gelmişti yedim öyle yıkamadan etmeden. İlaç yok bir şey yok ne olacak sanki.
Üzümü suda bekletipde yiyebilirsin ama ben fazla hijyene karşıyım. Ablamda sirkeli suda bekletmeden sebze meyve yemez ama o hep hasta ben hiç hastalanmıyorum
Elindekine şükretmedin bak ondan da oldun.
Masal geldi yazdığın sanki.bizim ev sıcak ondan dolayı hiç soba hayali kuramadım.
Berrin
Tse standardında hazırlanmış paket bulursan alabilirsin. Standard kabul edilirken ordaydım. Avrupa'nın ıso standardından çevirilerek kabul edildi.
CAnım bizim evde sıcak ama benim böyle soba sevdam vardır hep :) 3-4 yaşa kadar babamın tayinin bursaya çıkana kadar artvinde görevliydi ve ben hep köyde kalırdım dedemlerle o günler güzeldi o günlere bir özlem desek yalan olmaz :)
Benim arkadaş endokrine gitti. Çok kasmadı ama şekerde problem olmadı. Hemde çok kilo almadı.çok memnundu doktorundan.Dr um şeker sonucuna göre yine de bir diyetisyene gitmemi önerdi. 50lik yüksekti diyor 100lükte de bir değer yüksek sadece. Diyetisyenlerin de ilk muayeneleri çok pahalı oluyor yaw.
Yav sen nerde büyüdün Allah aşkına en olmadık şeyleri biliyorsun.Küçüklüğümde kuzine diye bişey görmüştüm. Şimdiki fırınların elektriksizi sanırım. Ah o kuzinenin içinde bir şeker pancarı pişirmişlerdi offfffff neydi o yaaasonra ben büyüdüğümde Annem fırında yapmaya çalıştı ama o tadı hiç yakalayamadık.
Sağol cnm biraz tırsıyorm şimdiden acıktın uyku da yok uykum gelseydi bari uykuda geçirseydim aç saatleri :) yarına nasıl dayanıcam? Bide bebişin şekere tepki verdi mi çok üzülüyorm yavru kuşum aç karnına glikoz alacak diye ya.Ben Soda içtim sabah orda da bir şey yiyip içme dediler ama su serbest olsa gerek. Sadece tahminen
Bende bir ara babaannemle kaldım. Bir odamiz vardı oda kasalarla elma doluydu.kışın elmalar buz tutmasın diye o odada uyurduk. O elmaların kokusu sobanın sıcağı vurdukça hayatta her türlü kokudan daha güzel olurdu.CAnım bizim evde sıcak ama benim böyle soba sevdam vardır hep :) 3-4 yaşa kadar babamın tayinin bursaya çıkana kadar artvinde görevliydi ve ben hep köyde kalırdım dedemlerle o günler güzeldi o günlere bir özlem desek yalan olmaz :)
Dert edecek bir şey yok. Yani 4-5 bardak çay içiyorsun farzet. Ben hiç endişelenmedim çünkü gün içinde o kadar şekeri kat kat alıyoruzdur.Sağol cnm biraz tırsıyorm şimdiden acıktın uyku da yok uykum gelseydi bari uykuda geçirseydim aç saatleri :) yarına nasıl dayanıcam? Bide bebişin şekere tepki verdi mi çok üzülüyorm yavru kuşum aç karnına glikoz alacak diye ya.
Bilmem bana ilaç ismi gibi geldi.Suderin ismi nasıl sizce? Eşim söyledi geçende ama ben içinde a harfi olan bir isim olsa daha iyi olur mu ki diye düşünüyorum.
Betül,buse,buseyne,büşraOglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?