2015 Şubat Anneleri

Bana musade yarin toren icin erken kalkicam malum iyilesmek icin dinlnmek lazim hazr kiz da uyumusken yastga yorgna kavusaym ben de
Iyi geceler herkese saglikla huzurla uyuyun

Aynı durumdayım biz en iyisi mucizelerimize sarılalım.

Oglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
Berrin

denedim, elimle yıkadım sonra biraz suda beklettim hafif kum kaldı altında.. bende bundan sonra açıktan üzüm almam, aman ya ne yiyeceğimi şaşırdım.

denedim, elimle yıkadım sonra biraz suda beklettim hafif kum kaldı altında.. bende bundan sonra açıktan üzüm almam, aman ya ne yiyeceğimi şaşırdım.

Tse standardında hazırlanmış paket bulursan alabilirsin. Standard kabul edilirken ordaydım. Avrupa'nın ıso standardından çevirilerek kabul edildi.

Ah ah ablamın 3 tane yaşları 14-9-8 ve hala ses kıyamet gibi iki dakikada kafa kazan.
Benim kafa hiç kaldırmıyorda diyorlar senin olunca öyle olmuyor

en iyisi açık ürün almamak, veya dediğin gibi suda bekletmek bende bakteri konusunda takık durumdayım.

Elindekine şükretmedin bak ondan da oldun.
Masal geldi yazdığın sanki.bizim ev sıcak ondan dolayı hiç soba hayali kuramadım.

CAnım bizim evde sıcak ama benim böyle soba sevdam vardır hep :) 3-4 yaşa kadar babamın tayinin bursaya çıkana kadar artvinde görevliydi ve ben hep köyde kalırdım dedemlerle o günler güzeldi o günlere bir özlem desek yalan olmaz :)

Tse standardında hazırlanmış paket bulursan alabilirsin. Standard kabul edilirken ordaydım. Avrupa'nın ıso standardından çevirilerek kabul edildi.

öyle yapacağım artık. kumlu kumlu yemişim üzümleri Rabbim evlatlarımızı korusun.

Küçüklüğümde kuzine diye bişey görmüştüm. Şimdiki fırınların elektriksizi sanırım. Ah o kuzinenin içinde bir şeker pancarı pişirmişlerdi offfffff neydi o yaaa sonra ben büyüdüğümde Annem fırında yapmaya çalıştı ama o tadı hiç yakalayamadık.

Dr um şeker sonucuna göre yine de bir diyetisyene gitmemi önerdi. 50lik yüksekti diyor 100lükte de bir değer yüksek sadece. Diyetisyenlerin de ilk muayeneleri çok pahalı oluyor yaw.
Benim arkadaş endokrine gitti. Çok kasmadı ama şekerde problem olmadı. Hemde çok kilo almadı.çok memnundu doktorundan.

Yav sen nerde büyüdün Allah aşkına en olmadık şeyleri biliyorsun.
Bizde küçükken şeker pancarını haşlayıp yiyorduk. Çocukken çok severdim,kokusu şimdi burnuma geldi ama şimdi olsa hayatta yemem.bal gibi.

Ben Soda içtim sabah orda da bir şey yiyip içme dediler ama su serbest olsa gerek. Sadece tahminen
Sağol cnm biraz tırsıyorm şimdiden acıktın uyku da yok uykum gelseydi bari uykuda geçirseydim aç saatleri :) yarına nasıl dayanıcam? Bide bebişin şekere tepki verdi mi çok üzülüyorm yavru kuşum aç karnına glikoz alacak diye ya.

Bende bir ara babaannemle kaldım. Bir odamiz vardı oda kasalarla elma doluydu.kışın elmalar buz tutmasın diye o odada uyurduk. O elmaların kokusu sobanın sıcağı vurdukça hayatta her türlü kokudan daha güzel olurdu.
Kitap cümlesi gibi oldu laa. Yeni bir Marquez doğuyor.

Dert edecek bir şey yok. Yani 4-5 bardak çay içiyorsun farzet. Ben hiç endişelenmedim çünkü gün içinde o kadar şekeri kat kat alıyoruzdur.
Burda canan ablamı savunan tek kişi olarak ben bir sakınca görmedim çünkü bir pasta veya çikolata çok çok daha tatlı.
Benim bebek dün çok sakindi bugünde eh işte. Hareketinde değişiklik olmadı.
Bende tek değişiklik çok uykum geldi beklerken.Eşim yoktu benim ,sen şanslısın omzuna yatarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…