2015 Şubat Anneleri

Banada doktor 12 subat dedi ama gec dollenme var bende :) kapi numaramda 12 yoksa 12sindemi dogum yapacam amannn allahimmmmm

6 ocak sana 37 hafta oluyor neden olamsin : ))

sezeryan olmayacaksan 6 subat olabilir kocamman bi beebis verirler eline , benimkiler 2 aylik kadar oluyor dogduklarinda boyut olarak :)))
ya ben doğum iznine ocak basında ayrılmayı düşünüyorum ve istanbuldan ank a gidicem doğum için eger 6 ocak olursa planladıgım gibi olmuyor bi de eger olursa normal istiyorum insallah..kocaman bebişin de doğumu zor olmaz mı ya

Bizimde kapı no 6! Benim muhtemel doğum tarihide 6.
AMAN Allahım bu bir işaret mi?
valla bilmemki : ))
bekleyip gorecez,ama 40 haftanin sonuna kadar bekleyen bebis nadir oluyor ..
genelde 38-39 gibi çikmak istiyolar :)))

Kızlar bizim bebeler 15 tatilde mi doğacak? 15 tatil bizim zamanımızda şubatta olurdu ama şimdi ocakta galiba. Eğer ocak ise tatile denk gelecekler.
Bana ne faydası varsa artık.

Banada doktor 12 subat dedi ama gec dollenme var bende :) kapi numaramda 12 yoksa 12sindemi dogum yapacam amannn allahimmmmm
hopppalaaa sendedemi oyle :)
bak simdi bende suphelendim, ben tesaduf olarak bakdim hep , ne biliyim sakasina soylemistim
sizi duyunca bende tisrtim
40+6 çok yaawssssss :

Sana yat dedi ama bana pek yatıyormuşsun gibi gelmedi.
Ağrı herkeste var merak etme ama çok gezinme bence.

Kızlar bizim bebeler 15 tatilde mi doğacak? 15 tatil bizim zamanımızda şubatta olurdu ama şimdi ocakta galiba. Eğer ocak ise tatile denk gelecekler.
Bana ne faydası varsa artık.
burda bizim çocukllar 20 subatda tatile giiryor 15 gunlugune
benimki tatile denkgelicek buyuk ihtimalle
bana tatil olamsi daha uygun geliyor, evdkei çcouklara okul olmayinca bakma durumu daha kolay olur, komsuda falan idare ederiz , okul oldumu gidip okuldan almak lazim giturmek lazim isler karisir biraz ( hastanede 4-5 gun kalirim ben )

benim oglum kizimdan 200 gr daha afzlaydi çokk ama çokkk kolay dogdu ( 4 kg idi : ) )

Aaa senin 95 günün kalmış.
Ocak başında gidersen işte son zamanlarında rahat olursun.tam denk gelir. Doğumdan sonra geri gelecek misin? Bir de odayı eşyaları hazırlayıp gideceksen senin bu aylarda hazırlıkları bitirmen gerek.

allah 2.-3. bebeğini bekleyenlerin yardımcısı olsun valla işler 2-3 kat zorlasıyor gibi geliyor bana..

oldu canım akşam yemek benden sadece, meyva, çay yaptığım nadirdir o da istersem. ama sizde biraz nazlanın lütfen yaaaa. sorun çay demlemek yada servis değil ki orda ki zaten 2 yada 3 kişiyiz hiç birşey olmaz ama insan ilgi istiyoır

Bebeğin zekasını % 10 kalıcı olarak arttırıyor dedi.
Benimkini de arttırır mı acep?

Bence artırır. Çünkü bebişler omega üç ihtiyaçlarını bizim depolardan sağlarmış. Bizim omega üç deposu da beynimizmiş. Eğer bebiş beyinden omega üç çektiyse sana da yararı olacaktır

doğumdan sonra da bisüre annemin yanında kalayım diyorum..öyle hemen dönemem 1 ay falan kalırım heralde..gerçi eşim ben sizsiz ne yapcam diyor ama bakalım duruma göre yasayıp görcez..zaten bebek kıyafetlerini falan ank dan aldım..hepsi annemin evinde sağolsun o yıkayıp ütülicek hazır edicek..ablam da sepet beşiklerden alıcam sana hediye alma sakın onlardan dedi..burdaki odasını da bu hsonu sipariş veriyoruz pek bişi kalmıyor heralde

Vay benim kapı numaram tam zamanına denk geliyor

Büyük çocuk kolay doğar diyor bizim koca nineler
benim iki dogumumda ebelerle oldu, dr girmiyor burda doguma ( ozel bi sorun yoksa )
4 kg olan oglumda ebeler superdi,açiklik tamama ama bekleyelim dediler, çocuk asagi insin dogumun kolay olur dediler
beklettiler ve sonra 3. ikinmaya dogdu oglum
kizimda 20 dk kadar defalarca ikinmistim galiba geçmis gun tam hatirlmaiyorum ama oglumun dogumu çok kolaydi ondan eminim :)

ben dogumdan kokrmuyorum zaten,sonrasindan evdeki curcunadan korkuyorum : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…