saol canım ya iyiki burası da var. Ya problem değil inan hiçbişi yemesem de olur ama yavrum sıkıntı yaşamasın kafaya tek taktığım bu.Canım üzülme endokrine gidiyorsun o seni yönlendiriyor.sıkıntı çekmiyorsun. Ölçüyorsun şekeri de az az istediğinden yiyorsun.
Arkadaşım.hiç.zorlanmadi perşembe doğum yapacak.
Sana takma desekte durmazsın şimdi.
Doktoruna gösterdiği mi?
Ben Mersindeyim
En azından "yorulma" fln Dio ya, o yeter :)İyi.sen şanslısın annen var. Benim annemde hasta kimse elini uzatmadı.onlara göre çalışıyorsun zaten her şeyi de yapabilirsin.
Yapıyorum da zaten ama insan yinede destek bekliyor.
İnşallah Mersin benim için vazgeçilmez. Havası, Denizi, manzarası harika. ben deniz görmeden yaşayamamNe güzelllçok sevdim ben orayı. Bir gün belki bize de oraya yerleşmek nasip olur.
saol canım ya iyiki burası da var. Ya problem değil inan hiçbişi yemesem de olur ama yavrum sıkıntı yaşamasın kafaya tek taktığım bu.
İnşallah Mersin benim için vazgeçilmez. Havası, Denizi, manzarası harika. ben deniz görmeden yaşayamam
Doktor balık yağı verdi o da kilo yapıyor sanırım.
Evet öyle olunca bile biri beni düşünüyor diyorsun.En azından "yorulma" fln Dio ya, o yeter :)
Ben oralarda yaşayamam çok sıcak. Sıcak sevmiyorum. Karadenizde çok yağmurlu.en iyisi çanakkale tarafı ya da Egenin üst kıyılarıIlk başta Antalya diye düşündürdüm ama Mersin'i görünce Antalya'yı unuttuminsanları da çok iyi. Ah oralardan bir ev alabilsek yerleşmemiz daha kolay olur :)
ben ilk çocugumda yani kizimda çok dikkat ederdim , saati saatine gunumu haftami hesaplardim, nerdeyse her gun hesaplayicilara bakardim : )) ilk heves iste : )))aa cidden mi ben fena halde 28 ocağa takmış durumdayım :)
Kilo yapmaz ama miden hastaysa cok dokunuoDoktor balık yağı verdi o da kilo yapıyor sanırım.
Evet orası öyle Mersin sıcak fakat kışı da rahat geçiyor. Özellikle ilk çocuğama hamile iken yaz çok kötü geçmişti. o yüzdn ikincinin son aylarını kesinlikle yaz mevsiminde yşamak istemiyorum dedim. öle de olduBen oralarda yaşayamam çok sıcak. Sıcak sevmiyorum. Karadenizde çok yağmurlu.en iyisi çanakkale tarafı ya da Egenin üst kıyıları
Bebeğin zekasını % 10 kalıcı olarak arttırıyor dedi.Bebiş için çok önemli. Kan sulandırıcı kullananlar içmesin yazdığı için ben içemedim aldım iki kutu duruyor.
kapı numarası işini sevmedim ben :))) 6 bnmki 6 subat geç olur 6 ocak erken :))) o yuzden 28 ocaga sartlanmak daha guzel geldi bana :) nişan yıldönümümüzde bebişimiz de olursa fena olmaz hani :))) şaka maka vaktinde saglıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)ben ilk çocugumda yani kizimda çok dikkat ederdim , saati saatine gunumu haftami hesaplardim, nerdeyse her gun hesaplayicilara bakardim : )) ilk heves iste : )))
e hafta dgeissede dogum yapacagin tarih hep ayni, belki bin kere gordum ben o tarihi
sonuç da hep o gordugum hesaplama tarihinde 40+0 da dogurdum tabi normal yolla kendilgimden sancilar gelerek : )
bide benim ikisindede soyle bi tesaduf oldu, farkkli evlerde oturuyordum ikisindede ev kapi numarama gore dogdular, yani kizimda kapi numaarm 22 ydi ayin 22 sinde dogdu, oglumda 25 di kapi numaram ayin 25 inde dogdu
bunda kapi numaarm 3 : ))))) , 3 subat çok erken olamz insallah, 3 mart da 41 haftanin sonu oluyor , 3 mart a takdim bende iyimi : ))))))
Midem iyidir ama bu hamilelikte olmaz dediğimiz her şey oluyor biliyorsun.Kilo yapmaz ama miden hastaysa cok dokunuo
Şimdi bebeğin ilk zamanları sizin için kolay geçecek.Evet orası öyle Mersin sıcak fakat kışı da rahat geçiyor. Özellikle ilk çocuğama hamile iken yaz çok kötü geçmişti. o yüzdn ikincinin son aylarını kesinlikle yaz mevsiminde yşamak istemiyorum dedim. öle de oldu
kapı numarası işini sevmedim ben :))) 6 bnmki 6 subat geç olur 6 ocak erken :))) o yuzden 28 ocaga sartlanmak daha guzel geldi bana :) nişan yıldönümümüzde bebişimiz de olursa fena olmaz hani :))) şaka maka vaktinde saglıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)
Bizimde kapı no 6! Benim muhtemel doğum tarihide 6.ben ilk çocugumda yani kizimda çok dikkat ederdim , saati saatine gunumu haftami hesaplardim, nerdeyse her gun hesaplayicilara bakardim : )) ilk heves iste : )))
e hafta dgeissede dogum yapacagin tarih hep ayni, belki bin kere gordum ben o tarihi
sonuç da hep o gordugum hesaplama tarihinde 40+0 da dogurdum tabi normal yolla kendilgimden sancilar gelerek : )
bide benim ikisindede soyle bi tesaduf oldu, farkkli evlerde oturuyordum ikisindede ev kapi numarama gore dogdular, yani kizimda kapi numaarm 22 ydi ayin 22 sinde dogdu, oglumda 25 di kapi numaram ayin 25 inde dogdu
bunda kapi numaarm 3 : ))))) , 3 subat çok erken olamz insallah, 3 mart da 41 haftanin sonu oluyor , 3 mart a takdim bende iyimi : ))))))
Yok cnm devam edio hatta cok fazla agrim var normalmi bilmiorm pazartesi kontrolum var gorusecem bakalim.. balik yagi hapi ben cok ictim bende kilo hic yapmadi rahatlikla icebilirsin ama hapi biraz gicik midende patliomus gibi oluo surekli agzina tadi gelioMidem iyidir ama bu hamilelikte olmaz dediğimiz her şey oluyor biliyorsun.
Senin sıkıntılı durumun geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?