2015 Şubat Anneleri

Kızlar english home'dan kızıma bi sürü ciciler aldık. bebek reyonunda %50 indirim var. Nevresim takımları 22,pamuk yorgan 30 liraya denk geliyor. Battaniyeler,yatak korumalıkları,uyku tulumları vs. Bi tek kıyafetleri pek kaliteli gelmedi bana.Fırsat bulursanız bi gidin cumaya kadar indirim devam edecekmiş.

Ya ben o ileri. Çıkma işine hiç bakmıyorum dikkatte etmiyorum.
Hep sata göre takvimim var ordan takip ediyorum. Yoksa benim daha 3 ay 10 gün falan var doğuma doktor 6 ay on günlük dedi. Ters bir hesap oluyor. En iyisi kafayı karıştırmamak

Geçmiş olsun. Genelde çocuğu okula gidenler hasta. Hem yoruluyorsunuz sanırım hemde okuldan mikrop geliyor.

Bir gün sizin köye tanrı misafiriyim diyip gelmek istiyorum

Elti erkek kardeşlerin eşleri mi oluyordu? Görümce de eşin kız kardeşi di mi?
Benimde en büyük sorunum onları karıştırmak yeni öğrendim sayılır. Benim görümcem yok sadece Elti olunca kavramın. Birde kayın ve bacanak var onları hala bilmiyorum

Normalmiş gibi davrandı da ona çare bulalım dedi sonra yazmamış reçeteye bir şey. Ama çoğu kişide var ağrı sanırım
Geçmiş olsun. Bende bacak ağrısı yok ama kasık bölgem çok ağrıyor onun içinde magnezyum verdi.bi sonraki kontrolü bekleme bence ara sor belki bi tavsiyesi olur esobacım

ben hep sat a gore dogum yapiyorum canim,hatta benim gittigimdogum kursunda ebe hanim kafaniza bi tarih koyarsaniz o tarihde dogurma ihtimaliniz yuksek olur demisti, beyin rahim vucud vs kendini ayarliyormus iste : )
aa cidden mi ben fena halde 28 ocağa takmış durumdayım :)

Bir gün sizin köye tanrı misafiriyim diyip gelmek istiyorum
Gel gel. Sonra dersin aman Allahım ben nereye geldim,medeniyet nerdesin? Ben bile gidince 2-3 gün garipsiyorum sonra alışıyorum. Bir gün üç ay gibi orda. Sabah altıda uyanıyorsun.
Bende Eskişehiri merak ediyorum.kardeşim orda okuyor. eşimde yanına gidiyor bazen ama bar falan takılmak için beni götürmediler hiç.
En çok Hatay a gitmek istiyorum nedense.

bana da 75lik yapıldı kan damardan alındı açlık, 1. ve 2. saat . dr ne dedi belki birde 100 lük yaptırır. bebeğine birşey olmasın diye tedbir almak için yapılıyor zaten Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin üzülme ve üzme nolursun

Geçmiş olsun. Bende bacak ağrısı yok ama kasık bölgem çok ağrıyor onun içinde magnezyum verdi.bi sonraki kontrolü bekleme bence ara sor belki bi tavsiyesi olur esobacım
O doktor arama işini hiç sevmiyorum zaten doktor ile çok resmiyiz adam diyordur bu ne kadar suratsız ve sorunsuz hamile. Adam ne sorsa iyi diyorum.

İyi.sen şanslısın annen var. Benim annemde hasta kimse elini uzatmadı.onlara göre çalışıyorsun zaten her şeyi de yapabilirsin.
Yapıyorum da zaten ama insan yinede destek bekliyor.

Amişler gibi bir hayat desene :) herşey doğal ne güzel. Eskişehir güzeldir hızlı trenle ulaşım daha da rahatladı. Hava alanı bile var. Ben de Mersin'i severim oraya gitmek istiyorum

Canım ya benimki parmaktan şeker ölçüm cihazıyla yapıldı zaten o yüzden neye inacağımı şaşırdım çünkü her ölçümde değişik değerler çıktı inşAllah cihaz hatalıdır ama yinede canım sıkkın

Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
Canım üzülme endokrine gidiyorsun o seni yönlendiriyor.sıkıntı çekmiyorsun. Ölçüyorsun şekeri de az az istediğinden yiyorsun.
Arkadaşım.hiç.zorlanmadi perşembe doğum yapacak.
Sana takma desekte durmazsın şimdi.
Doktoruna gösterdiği mi?

Bence cihazda sorun var. Son ölçtüğü de üç ayrı rakamdı. O kadar şeker içiriyorlar neden doğru düzgün damardan kan alıp yapmamışlar ki.

Sanırım korkuyorlar bebeğe bişey oluverecek diye,sarılmalarının kesilmesi falan hep ondan,onlarda biz gibi sendroma giriyorlar,bebişler doğsun inşallah düzelecekler
evet cnm esimde soyledi bunu bilerek yanasmiorum rahat ol die dedi bide gecenlerdr vurmistu bana uykusunda ondanda korkmus ben hassas davraniorm sanirsam :)
Sabah konuştum nie boylesin falan die istu kapali aciklamalar yapti ama bidaha yapmicagina dair soz verdi bakalim nolcak :)
baba olma psikolojisini atlatmaya çalışıyordur belki, biz salak saçma ağlıyoruz sinirleniyoruz ya onun tepkisi de böyledir.... kötü düşünmee
Ya cok hassas oldum su aralar konusunca rahatladim hak verdim esime :)

günaydın arkadaşlar bugünlerde karnım da bir iki saniyeliğine gelip giden sancılar var sizde de oluor mu bir de iki gündür kuzu hiç kıpırdamıyor çok nadir kıpırdıor
Benim sancı yok ama iki gündür benimde hareket çok nadir. Artık takmıyorum ne yapam özlüyorum sadece

Kanında yükselmişti ondan diçecem ama ara sıra oluyor öyle nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…