Yok canım şeker için değil ama makarna pilav Hariç gerisi belki işinize yarar dedimBu şeker için değil herhalde makarna pilav var.
ben diycekdim pilav la nasil olcak diye : )Bu şeker için değil herhalde makarna pilav var.
Yok canım şeker için değil ama makarna pilav Hariç gerisi belki işinize yarar dedim
ben diycekdim pilav la nasil olcak diye : )
biz karatayi beynimize kazimisiz litchi : )
Haklısın canım en az 36 diyorum yaa zaten tabiki daha çok dursunlar :)36 ya sartlandirma kendini canim
eltim gecen seneikizleri dogurdu demistim ya, 38. haftada serzryanla aldilar ,dahada duracaklardida tansiyon çikinca annede acil mudahale eettiler
Canim, benim bildigim suyum normal.amniyon sivisini kastediyorsun degil mi?bebegin gobek cevresi normalden ilerideymis,sisko yanisuyun fazlamiki canim , su fazla olunca gobek biraz buyuk oluyorda
Anladim,o zaman dikkat etmen yeterli demek ki..bana kalsa makarna,piav yemem,ekmegi de cok az yerim ama bakalim ne olacak:)Sonra 100 g lık yapıldı canım. Dört ölçüm alındı biri yüksek çıktı. Şeker diyebilmek için en az ikisinin yüksek çıkması gerekiyormuş. Ama Dr um ilk 50lik de yüksekti en iyisi bir diyetisyene görün dedi bana.
Dun gittim biseycik birakmamslar karaborsa mubarek
Anladim,o zaman dikkat etmen yeterli demek ki..bana kalsa makarna,piav yemem,ekmegi de cok az yerim ama bakalim ne olacak:)
Ben de yemiyorum ki,ekmegi bile haftada 2 kere yerim o da disari filan cikinca yada gezmede mecburen.tatli desen,aylardir sadece son 2haftadir 2kere az bi baklava yedim o..aslinda cok sasirdim kendime,simdiye dek de toplamda 1,5kg aldim..bakalim bana ne dicekler..daha ne yemeyim anlamadim kiBen makarna pilav yemiyorum bakalım bana nasıl bir menü vericek
Ben de yemiyorum ki,ekmegi bile haftada 2 kere yerim o da disari filan cikinca yada gezmede mecburen.tatli desen,aylardir sadece son 2haftadir 2kere az bi baklava yedim o..aslinda cok sasirdim kendime,simdiye dek de toplamda 1,5kg aldim..bakalim bana ne dicekler..daha ne yemeyim anlamadim ki
Senin sinav nasil gecti?
Aminnn cnm yaa erken dogum tehlikesi deyince doktor simdi ne olsa oma yoruyorum dogummu yapcam acaba dogum sancisimi deyip duruorm bakalim pzartesi gideyim ins guzel seyler duyarim ve ins tum bebisler vaktinde saatinde dogarlarOndanmış canım Benm ağrım da, dikkat etmemiz lazım Allah korusun kuzuları
Sen mersindeydin di mi? Benim ablamda orda yaşıyor, o da pamuk yorgan yastık bulamamış burda son iki tane kalmıştı onlarıda ben aldım. Çabuk duyuluyor böyle indirimler
akay ya da bayındır hastanesinde canım sen nereye gidiyorsunAnkara'da doğumu nerede düşünüyorsun canım?
Hayirlsi olsun canim..yildiz teknik e mi gececeksin sonuc iyi olursa?Ben de 2 kg almışım ama kilolu başladığım için sanırım az aldım. Sınava girdim soruları cevapladım ama sözlü sınavdı bana kendi standartları olduğunu benim konuları bildiğimi ama onların standartlarına göre cevap vermemi istediklerini söylediler. Tekrar başvurup tekrar giricem altı ayda bir oluyor sınav.
akay ya da bayındır hastanesinde canım sen nereye gidiyorsun
Hayirlsi olsun canim..yildiz teknik e mi gececeksin sonuc iyi olursa?
Ben 61 ile hamile kaldim,simdi 62,5 oldum.kilolu sayilmam ben..amaan neyse:))
ha bebegin kendi gobegi genis, ben senin gobek anladim :))))Canim, benim bildigim suyum normal.amniyon sivisini kastediyorsun degil mi?bebegin gobek cevresi normalden ilerideymis,sisko yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?