2015 Şubat Anneleri

Yok canım şeker için değil ama makarna pilav Hariç gerisi belki işinize yarar dedim

Acaba şeker için olunca nasıl bir liste veriyorlar. Sık sık yedirmek için ara öğünleri çoğaltıyor olabilirler. Hiç de sevmem habire bişey yemeği

36 ya sartlandirma kendini canim
eltim gecen seneikizleri dogurdu demistim ya, 38. haftada serzryanla aldilar ,dahada duracaklardida tansiyon çikinca annede acil mudahale eettiler
Haklısın canım en az 36 diyorum yaa zaten tabiki daha çok dursunlar :)

Anladim,o zaman dikkat etmen yeterli demek ki..bana kalsa makarna,piav yemem,ekmegi de cok az yerim ama bakalim ne olacak:)

Dun gittim biseycik birakmamslar karaborsa mubarek

Sen mersindeydin di mi? Benim ablamda orda yaşıyor, o da pamuk yorgan yastık bulamamış burda son iki tane kalmıştı onlarıda ben aldım. Çabuk duyuluyor böyle indirimler

Ben makarna pilav yemiyorum bakalım bana nasıl bir menü vericek
Ben de yemiyorum ki,ekmegi bile haftada 2 kere yerim o da disari filan cikinca yada gezmede mecburen.tatli desen,aylardir sadece son 2haftadir 2kere az bi baklava yedim o..aslinda cok sasirdim kendime,simdiye dek de toplamda 1,5kg aldim..bakalim bana ne dicekler..daha ne yemeyim anlamadim ki
Senin sinav nasil gecti?

Ben de 2 kg almışım ama kilolu başladığım için sanırım az aldım. Sınava girdim soruları cevapladım ama sözlü sınavdı bana kendi standartları olduğunu benim konuları bildiğimi ama onların standartlarına göre cevap vermemi istediklerini söylediler. Tekrar başvurup tekrar giricem altı ayda bir oluyor sınav.

Ondanmış canım Benm ağrım da, dikkat etmemiz lazım Allah korusun kuzuları
Aminnn cnm yaa erken dogum tehlikesi deyince doktor simdi ne olsa oma yoruyorum dogummu yapcam acaba dogum sancisimi deyip duruorm bakalim pzartesi gideyim ins guzel seyler duyarim ve ins tum bebisler vaktinde saatinde dogarlar

Sen mersindeydin di mi? Benim ablamda orda yaşıyor, o da pamuk yorgan yastık bulamamış burda son iki tane kalmıştı onlarıda ben aldım. Çabuk duyuluyor böyle indirimler

evet canim aslinda bana cok yakin magaza msj gelince de gitttim hemen ama genelde bu tarz indrmlrde az ürün cikariyolar bilerek bitti diyolar sonra daha once hemen gittgm kmpnylrda da ayni oldu cunku magazanin politikası biraz da

Hayirlsi olsun canim..yildiz teknik e mi gececeksin sonuc iyi olursa?
Ben 61 ile hamile kaldim,simdi 62,5 oldum.kilolu sayilmam ben..amaan neyse:))

Hayirlsi olsun canim..yildiz teknik e mi gececeksin sonuc iyi olursa?
Ben 61 ile hamile kaldim,simdi 62,5 oldum.kilolu sayilmam ben..amaan neyse:))

Yıldız teknikteki jüri üyesi emekli olmuş. Bundan sonraki sınav ya Boğaziçi ya da koç üniversitesinde olabilir.

kızlar bu şeker yüklemesine aç gidiliyor değilmi
birde geceden bişey yememek gibi bir durum varmı
c.tesiye randevu aldım doktor şeker yüklemesi yapmak isterse aç mı olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…