2015 Şubat Anneleri

Ciğerleri kuvez de çözmüşler ama gözler kademeli oluşuyormuş henüz oluşmamış ve 7-8 kez lazer operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zehir gibi ama zeka maşallah

Çok operasyon geçirmiş gerçekten. Ama şimdi herşey normal herhalde. Maşallah.

O kadar dolaştık ikea Koçtaş falan sadece peçete aldım ala ala. Bebeklerle ilgili bir şeyi beğenmedim.
Şu anda bebek şeyleri dışında da ilgimi bir şey çekmiyor.
Ikeadan lazimlik aldik cok ergonomik. Sonra masa sandalye oglum icin. Otoyol desenli hali. Yemek tabagi. Oyuncak kutusu. Degisik oyuncaklar. Nevresim. Bunlari hep kullaniyoruz bu ara. Yenidogan degil de ilerisi icin kullanisli seyler var. Bebek besigu dolabi ben de cok baktim da icime sindiremedim

Bnde unutuyodm genelde ama bebiş için unutmamaya çalşyorum gece yatarken içiyorum iyi oluyo
az once içtim ama dun unutmustum
beebk için gormuyorum ben ilaçlari, o anneden aliyor somuruyor zaten olan bana olucak :)
karnimdaki annemde bu azmis azcik insafli kullaniyimmi diycek ne gerekiyorsa hortum gibi çeker benden : )))

Ciğerleri kuvez de çözmüşler ama gözler kademeli oluşuyormuş henüz oluşmamış ve 7-8 kez lazer operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zehir gibi ama zeka maşallah
erken doganlar daha zeki olur derler
o 7 aylik için geçelriydi ama piyango sizinkinede vurmus demekki : )

aksam ustu dizlerimin ustune çokdum oglan meyva veriyordum, birden dengemi kuramadim yere yakinim nasil olsa diye kendimi yeer birakdim,oglanin kamyonu varmis altimda , ( butun oyuncaklari ortada babasiyla oynuyoalrdi ) çok fena canim yandi
simdide otuturken falan agrim oluyor, uyluk kemigi mi oluyor neresi oluyor sa artik kalçayi kiriyodum valla az kalsin : (

Bebek dolabı olarak hensvik aldık biz ikeadan. Gemici konseptli bi kulp almak istiyorum bide. Nevresimlerimiz gemici konseptli çünkü. Biz beğendik dolabımızı. 3 sene bizi idare etse yeter.

Bebek dolabı olarak hensvik aldık biz ikeadan. Gemici konseptli bi kulp almak istiyorum bide. Nevresimlerimiz gemici konseptli çünkü. Biz beğendik dolabımızı. 3 sene bizi idare etse yeter.
Gule gule kullanin canim. Ben tum oda istedigim icin almadim. Karyola fln saglam gibi gelmedi. Bir de kargo masrafi fln.

Biz
Gule gule kullanin canim. Ben tum oda istedigim icin almadim. Karyola fln saglam gibi gelmedi. Bir de kargo masrafi fln.
teşekkür ederiz. biz yerinden aldık evde eşim kurdu canım. PARK YATAK kullanacağımız için 2 kapaklı bi dolaba ihtiyacımız vardı sadece. Şİmdilik oda yapmıycaz çünkü.

Aman dikkat canım yaaa. Allah korusun.

Hic halim keyfim yok bu aksam hani hasta olmadan bunye coker kirginlik olur ya birden öyle bir enerjim bitti yuzum soldu surekli yatistayim hayir zaten kac gundur hastayim bu niye böyle oldu simdi onu cozemedm

Ben bişi yiyemez oldum. Sanırım sınava da üzüldüm. Bişey yemek gelmiyor içimden. Sabah kahvaltıyı azıcık yapıyorum öğlen acıkmıyorum ama zorla bişiler yemeye çalışıyorum akşam ise birkaç gündür bişey yemiyorum. Ara öğün de yapmıyorum. Bebiş besleniyor mudur acaba

Biz
teşekkür ederiz. biz yerinden aldık evde eşim kurdu canım. PARK YATAK kullanacağımız için 2 kapaklı bi dolaba ihtiyacımız vardı sadece. Şİmdilik oda yapmıycaz çünkü.
Ben de oda yapmadim basta sonra odasini ayirirken oda aldim oyuncak dolabi falan. Odasini benimsesin diye.

@maral geçmiş olsun dikkat et kendine aman

pirelideve gule gule kullanirsinz inşallah dolabinizi

S Sond kiz ne marfetler varmis sende de susler lambalar maşallah
canim gecmis olsun size. Hastalij cok zor hamilelikte bu bebegin sana cekmesin alerjik olmasin ins

Yediklerinin icinde yumurta et bulundur. Cok cok yemesen de beslenir ozaman. Zorla da yenmiyor yani. Suyu da bol ic. Her gun ara ogun fln zor yani biz de insaniz

Hic halim keyfim yok bu aksam hani hasta olmadan bunye coker kirginlik olur ya birden öyle bir enerjim bitti yuzum soldu surekli yatistayim hayir zaten kac gundur hastayim bu niye böyle oldu simdi onu cozemedm

Direncin düşüyor belki de. Bol bol dinlenebilsen toparlarsın aslında.

Yediklerinin icinde yumurta et bulundur. Cok cok yemesen de beslenir ozaman. Zorla da yenmiyor yani. Suyu da bol ic. Her gun ara ogun fln zor yani biz de insaniz

Yarın alayım ikisini de en iyisi. Yumurta hep olurdu ama bitmiş. Ilgilenmedim bile buzdolabıyla.

Oglumun odasi bu. Kiza bisey almaya cikamadim oglaninkini yukleyeyim dedim : ))
Yavrulu yatagi var ikisi ayni odada yatabilir mi acaba bi zaman sonra tabi

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-21-18-56.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…