Ciğerleri kuvez de çözmüşler ama gözler kademeli oluşuyormuş henüz oluşmamış ve 7-8 kez lazer operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zehir gibi ama zeka maşallah
hadi ya o kadar farkediyormuBenimde yüksekti olsun içeceksin dedi içtiğim halde bir ayda 3 kademe düşmüştü
Ikeadan lazimlik aldik cok ergonomik. Sonra masa sandalye oglum icin. Otoyol desenli hali. Yemek tabagi. Oyuncak kutusu. Degisik oyuncaklar. Nevresim. Bunlari hep kullaniyoruz bu ara. Yenidogan degil de ilerisi icin kullanisli seyler var. Bebek besigu dolabi ben de cok baktim da icime sindiremedimO kadar dolaştık ikea Koçtaş falan sadece peçete aldım ala ala. Bebeklerle ilgili bir şeyi beğenmedim.
Şu anda bebek şeyleri dışında da ilgimi bir şey çekmiyor.
az once içtim ama dun unutmustumBnde unutuyodm genelde ama bebiş için unutmamaya çalşyorum gece yatarken içiyorum iyi oluyo
erken doganlar daha zeki olur derlerCiğerleri kuvez de çözmüşler ama gözler kademeli oluşuyormuş henüz oluşmamış ve 7-8 kez lazer operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zehir gibi ama zeka maşallah
Bebek dolabı olarak hensvik aldık biz ikeadan. Gemici konseptli bi kulp almak istiyorum bide. Nevresimlerimiz gemici konseptli çünkü. Biz beğendik dolabımızı. 3 sene bizi idare etse yeter.Ikeadan lazimlik aldik cok ergonomik. Sonra masa sandalye oglum icin. Otoyol desenli hali. Yemek tabagi. Oyuncak kutusu. Degisik oyuncaklar. Nevresim. Bunlari hep kullaniyoruz bu ara. Yenidogan degil de ilerisi icin kullanisli seyler var. Bebek besigu dolabi ben de cok baktim da icime sindiremedim
Gule gule kullanin canim. Ben tum oda istedigim icin almadim. Karyola fln saglam gibi gelmedi. Bir de kargo masrafi fln.Bebek dolabı olarak hensvik aldık biz ikeadan. Gemici konseptli bi kulp almak istiyorum bide. Nevresimlerimiz gemici konseptli çünkü. Biz beğendik dolabımızı. 3 sene bizi idare etse yeter.
teşekkür ederiz. biz yerinden aldık evde eşim kurdu canım. PARK YATAK kullanacağımız için 2 kapaklı bi dolaba ihtiyacımız vardı sadece. Şİmdilik oda yapmıycaz çünkü.Gule gule kullanin canim. Ben tum oda istedigim icin almadim. Karyola fln saglam gibi gelmedi. Bir de kargo masrafi fln.
aksam ustu dizlerimin ustune çokdum oglan meyva veriyordum, birden dengemi kuramadim yere yakinim nasil olsa diye kendimi yeer birakdim,oglanin kamyonu varmis altimda , ( butun oyuncaklari ortada babasiyla oynuyoalrdi ) çok fena canim yandi
simdide otuturken falan agrim oluyor, uyluk kemigi mi oluyor neresi oluyor sa artik kalçayi kiriyodum valla az kalsin : (
Ben de oda yapmadim basta sonra odasini ayirirken oda aldim oyuncak dolabi falan. Odasini benimsesin diye.Biz
teşekkür ederiz. biz yerinden aldık evde eşim kurdu canım. PARK YATAK kullanacağımız için 2 kapaklı bi dolaba ihtiyacımız vardı sadece. Şİmdilik oda yapmıycaz çünkü.
canim gecmis olsun size. Hastalij cok zor hamilelikte bu bebegin sana cekmesin alerjik olmasin ins@maral geçmiş olsun dikkat et kendine aman
pirelideve gule gule kullanirsinz inşallah dolabinizi
S Sond kiz ne marfetler varmis sende de susler lambalar maşallah
Yediklerinin icinde yumurta et bulundur. Cok cok yemesen de beslenir ozaman. Zorla da yenmiyor yani. Suyu da bol ic. Her gun ara ogun fln zor yani biz de insanizBen bişi yiyemez oldum. Sanırım sınava da üzüldüm. Bişey yemek gelmiyor içimden. Sabah kahvaltıyı azıcık yapıyorum öğlen acıkmıyorum ama zorla bişiler yemeye çalışıyorum akşam ise birkaç gündür bişey yemiyorum. Ara öğün de yapmıyorum. Bebiş besleniyor mudur acaba
Hic halim keyfim yok bu aksamhani hasta olmadan bunye coker kirginlik olur ya birden öyle bir enerjim bitti yuzum soldu surekli yatistayim hayir zaten kac gundur hastayim bu niye böyle oldu simdi onu cozemedm
Yediklerinin icinde yumurta et bulundur. Cok cok yemesen de beslenir ozaman. Zorla da yenmiyor yani. Suyu da bol ic. Her gun ara ogun fln zor yani biz de insaniz
saol canim@maral geçmiş olsun dikkat et kendine aman
h
Uygun aslında Güzelde ama kademeli değil fazla. Sade.İkeadaki beşiklere baktınmı yaa uygun ama dandik heralde perşmbe gnü bakcz bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?