- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ayyy aynı gun dogururmusuz :))Tobb etü diye düşünüyorum. Dr um orayla bir de Bayındır'la çalışıyor. Görüşürüz belki
kızlar bu şeker yüklemesine aç gidiliyor değilmi
birde geceden bişey yememek gibi bir durum varmı
c.tesiye randevu aldım doktor şeker yüklemesi yapmak isterse aç mı olmalıyım
ben ceviz yiyorum valla, gidip gelip azgima kuru kayisi atiyorumFındık fıstık yiyelim
ayyy aynı gun dogururmusuz :))
ben ceviz yiyorum valla, gidip gelip azgima kuru kayisi atiyorum
ama oglen hamur isini yedim gitti(
aksama balik falan yesemde ayarlasam abri
bugun disari bi adimda atmadim ustelik, okul açilsaydi biraz kipirdardim
yok canim ben dogudayim,guneyle hiçç ilgim yok,1000 km imis marseille bize :)Sen hangi şehirdeydin canım? Güneyde deniz kenarında falan mısın?
yok canim ben dogudayim,guneyle hiçç ilgim yok,1000 km imis marseille bize :)
Canım her türlü kullancan kaçış yok ben de yırtarım belki dedim ama yok 5. Aydan sonra günde bi drmir hepı bile yetmiyo dedi bnm dktr vitamn falan önmli degil ama bunu aksatma dedi demin 3. Kutuyu aldım meselakizlar demir hapini aliyormusnuz
dr bana hgb ye bakmadan direk yazdi, hamilelere genelde direk yaziyoalr burda
kilo yaaprmiki :s
hgb dusuk deilse kullanmakda istemoyorum ama su an ogrenme sansim da yok : (
Amin insallah bir dahaki bayramlara bebislerimizle olalimAmin, bende herkesin Cumhuriyet Bayramini kutlarim.
valal bugun almadimCanım her türlü kullancan kaçış yok ben de yırtarım belki dedim ama yok 5. Aydan sonra günde bi drmir hepı bile yetmiyo dedi bnm dktr vitamn falan önmli degil ama bunu aksatma dedi demin 3. Kutuyu aldım mesela
Bizim komşunun kızı 24 haftalık doğdu 640 gr. Şimdi 8 yaşında.1.5 erken sayilmaz ki melikecim,38 hafta dan sonrasi oluyor keske herkesinki o kaadr bekelse
az once 24 haftalik dogan bi bebek okudum forumda , tirstim vallaaa
Benimde yüksekti olsun içeceksin dedi içtiğim halde bir ayda 3 kademe düşmüştükizlar demir hapini aliyormusnuz
dr bana hgb ye bakmadan direk yazdi, hamilelere genelde direk yaziyoalr burda
kilo yaaprmiki :s
hgb dusuk deilse kullanmakda istemoyorum ama su an ogrenme sansim da yok : (
Bizim komşunun kızı 24 haftalık doğdu 640 gr. Şimdi 8 yaşında.
Geçen benim usg resmine baktı diyor abla gözleri neden böyle.dedim daha tam oluşmadı. Sen bu kadarken doğdun dedim.
Anneeee ben oluşmadan mı doğdum diye bağırmaya başladı
Ciğerleri kuvez de çözmüşler ama gözler kademeli oluşuyormuş henüz oluşmamış ve 7-8 kez lazer operasyon geçirmek zorunda kaldı. Zehir gibi ama zeka maşallahCiğer gelişimi de olmuş maşallah.
Bnde unutuyodm genelde ama bebiş için unutmamaya çalşyorum gece yatarken içiyorum iyi oluyovalal bugun almadim
bide ben unutuyorum ilaç almayi, oyle bi huyum ozelligim var : ))
dur gidipa alayim bugunkunu bari : )
İkeadaki beşiklere baktınmı yaa uygun ama dandik heralde perşmbe gnü bakcz biO kadar dolaştık ikea Koçtaş falan sadece peçete aldım ala ala. Bebeklerle ilgili bir şeyi beğenmedim.
Şu anda bebek şeyleri dışında da ilgimi bir şey çekmiyor.
ay çok kuçuk gerçektenn,600 gr ne ki ya, bi avucu doldurmazBizim komşunun kızı 24 haftalık doğdu 640 gr. Şimdi 8 yaşında.
Geçen benim usg resmine baktı diyor abla gözleri neden böyle.dedim daha tam oluşmadı. Sen bu kadarken doğdun dedim.
Anneeee ben oluşmadan mı doğdum diye bağırmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?