bende gereksiz ne varsa alıyorum henüz gereklı bır sey alamadım. kapı süsü yapıyorum her şeyı hallettım kapı süsüm kaldı sanki. bir çanta ve hastane çıkışı alsam biraz rahatlıycam ama bir türlü beğenemiyorum hastane çıkışı. böyle gördüğümde şok olayım güzelliğinden diye bekliyorum nedense.daha bişeyi tamam değil yavrucağın , hep tersten gidiyoz bakalım aralık ayında hızlandıracaz ama (hep öyle diyoz bakalım görcez) ama hakkaten ne pahalıymış bebek mendilleri hiç farketmemiştim , bi de bezlere bakalım kaça satılıyor acep diye oooo fena çok para : ))
watsapp takılerın hepsı burdada yazıo ya bence ıs guc gırılmıo..
bende gereksiz ne varsa alıyorum henüz gereklı bır sey alamadım. kapı süsü yapıyorum her şeyı hallettım kapı süsüm kaldı sanki. bir çanta ve hastane çıkışı alsam biraz rahatlıycam ama bir türlü beğenemiyorum hastane çıkışı. böyle gördüğümde şok olayım güzelliğinden diye bekliyorum nedense.
kaç kişi var watsapta.watsapp takılerın hepsı burdada yazıo ya bence ıs guc gırılmıo..
yok canım istersen 1 km öteye yolla hiç üşenmiyorlar, benim eşimde içiyor ama asla evde içirtmem yakarım çırasını , hatta balkonda içince de hemen eve girme kokun gitsin öyle gel diyorum yazın iyi de kışında aynı hiç üşenmedi bırakmaya teşebbüs etmedi , bebek olunca yaklaştırmayacam yanına , dışarda içilip gelinse bile ellerde ağızda kalan kokudan bebeğin nikotin reseptörleri etkileniyormuş , sigara kullanma eğilimi oluyormuş , bi tv programında izlemiştik hatta eşimde yanımdaydı belki bi ders almıştır bekliyorum
benimde ablam yeğenim doğduğunda eniştem sigara içiyordu kayınvalidesi kayınpederi falan sigara içiyordu herkes
ablam asla sevdirmedi çocuğa yaklaştırmadı bile
herkese ellerini yıkamasını dişlerini fırçalamasını söyledi
eniştem falan her sigaradan sonra dişlerini fırçaladı en sonunda zor gelmeye başladı sigarayı bıraktı
kayınvalidesi doya doya sevemiyorum torunumu deyince ablam ben sana sevmemi diyorum dişlerini fırçala ellerini yıka yine sev dedi.
bende şimdi eşime öyle diyorum. dişlerini fırçalayıp ellerini yıkayıp öyle alacaksın kucağına diyorum bakalım göreceğiz neler olacak
bende gereksiz ne varsa alıyorum henüz gereklı bır sey alamadım. kapı süsü yapıyorum her şeyı hallettım kapı süsüm kaldı sanki. bir çanta ve hastane çıkışı alsam biraz rahatlıycam ama bir türlü beğenemiyorum hastane çıkışı. böyle gördüğümde şok olayım güzelliğinden diye bekliyorum nedense.
iyi yapmış , benim bi eşim içiyo aileden ama benim taraf içer annem kardeşlerim falan onlarda uzaktalar önemli olan evdekinin bırakması , bu diş fırçalatma işi gayet bezdirici denemek lazım
valla ben deneyeceğim
bir arkadaş hamileyken sigaradan tiksindim içmem artık diyordu doğum yaptı hem bebek emzirdi hem içti
e hani tiksinmiştin diyorum
olsun hamileyken içmedim asıl önemli olan hamileyken içmemek diyor.
aklınca kendi vicdanını rahatlatıyor
benimde kendi tarafımdan içen yok eşimin tarafında da yok ama eşim içiyor
akrabalarından içen var ama eşim dikkat ettikten sonra diğerlerini umursamıyorum onlara daha kolay söylerim.
birde ben bebeklerin öpülmesine karşıyım
mis gibi koklanmalılar bence.
sonuçta her mikroba açıklar ve herkes şap şup öpüyor çok sinir bozucu
ben arkadaşıma badi veya önlüğe yazı yazdıracağım bebekler öpülmez koklanır öpme beni yazdıracağım
benimde ablam yeğenim doğduğunda eniştem sigara içiyordu kayınvalidesi kayınpederi falan sigara içiyordu herkes
ablam asla sevdirmedi çocuğa yaklaştırmadı bile
herkese ellerini yıkamasını dişlerini fırçalamasını söyledi
eniştem falan her sigaradan sonra dişlerini fırçaladı en sonunda zor gelmeye başladı sigarayı bıraktı
kayınvalidesi doya doya sevemiyorum torunumu deyince ablam ben sana sevmemi diyorum dişlerini fırçala ellerini yıka yine sev dedi.
bende şimdi eşime öyle diyorum. dişlerini fırçalayıp ellerini yıkayıp öyle alacaksın kucağına diyorum bakalım göreceğiz neler olacak
aynen kendimde çok sevmem öpülmeyi , bebekler çok korumasız öpülmemeli, hazır satılıyor öpme falan yazanlar var ben gördüm önlük olarak
ablam o dönem çalışmıyordu kendisi hep yanında olduğu için takip etme şansı çoktu.Çok iyi taktik. Bebişi bunlara bırakıp nasıl gidicez bir de o önemli. Yanımızda yıkasınlar ellerini dişlerini fırçalasınlar da biz görmeden içerler yine sanırım.
öpme beni var evet. eşimin kuzeni aldı bebeğine ama hiçde caydırıcı olmadı herkes öpüyor bende ondan korkuyorum öpmeye kalkarlarsa ben dayanamam engel olurum sonra kırgınlık çıkar
Allah sabır versin canım sen yine mücadele et tabi onca emek vermişsin:) Bende kıyısından döndüm geçen sene ylsy'le burs kazandım aynı hafta tunceli il tarıma atamam oldu. Az cok başıma gelecekleri bildiğimden ve mücadele edecek gücü kendimde göremediğimden nasılsa atandim deyip tarımı seçtim. Bursu secsem geri döndüğümde giresunda çalışacaktim birazda o işime gelmedi. Dedigin gibi hayırlısi olsunIyi bir yol gösterdin banaşaka bir yana sabrım ne kadar daha olursa o kadar daha savaşayım bakalım. Yok yine sistem aynı tas aynı hamamsa ben de ayrılırım. Benim de bildiğim çok insan var bir şekilde biryerlere gelen. Kısmet işte. Allah yazdıysa oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben bugün fenayım sabah karın ağrısı başladı okuldan içeri girfim fenalaştım hastaneye gitttik düç içtiğiç şekerli su zehirlemiş beni ishalim be su gibi çıkarıtorum karnım ağrıyor ve halsizlik var. Nolur benim için dua edin bir an önce düzeleyim
BU kayınvalidelerden bende istiyorum.bizim hastane çıkışını da kv dem almış saolsun çok tatlı bişey bende çok beğendim ondan kurtuldum çok şükür , 2 tane almış birisi çok güzel kaliteli biride normal , normali ilk ebeler isteyince veririz, hastanede kirlenmesin güzel olan dedik
Oda o şekilde soyledi madem çok istiosun dio sıkı sıkı sarilio artik :) :)geç okudum cvp geç oluyor ama yazmak istedim , bence öyle düşünme , benim eşimde bebeğe bişey olur diye eskisi gibi sımsıkı sarılmıyor bile, bebekten dolayı tedirgindir seninki de
geçmiş olsun kafana da taktın dün o kadar.Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben bugün fenayım sabah karın ağrısı başladı okuldan içeri girfim fenalaştım hastaneye gitttik düç içtiğiç şekerli su zehirlemiş beni ishalim be su gibi çıkarıtorum karnım ağrıyor ve halsizlik var. Nolur benim için dua edin bir an önce düzeleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?