2015 Şubat Anneleri

:)
taktın sen ona. kadın ne zaman çıksa sen geliyorsun aklıma

Eşimin ailesi de ona benzetiyormuş beni. Eşim Süleyman ben hürrem diye izlemişler muhteşem yüzyılı
Gazetede o bebişin üstünde görünce çok beğenmiştim de o yüzden alayım diyorum. Hem bak üstü çizgili sen de çizgili seviyodun

Senin kv de benimki gibi herhalde :)))
ben nu konuya çok kafayı taktım nedense. aşırı alıngan oldum bu konuda . benım ıcın cok onemlı dıye sanırıyorum herkes ıcın öyle olması gerekiyor. aslında hiç böyle şeylere takılmam ama neden hassaslaştım bılmıyorum.
dün yeğenım var 14 yaşında dedı teyze okul harçlığımı bırıktırıyorum bebeğe bir şey alıcam ne kadar duygulandım.

inan çarşıya falan çıktığımda aklımdasın bulursam alır yollarım sana D: henüz alışverişe çıkmadık ama kasım sonu gibi çıkıcam. o yüzden o çizgili pijama aklımda

Canııım ne tatlı. Benim yeğenim de halacım harçlık gönder dedi :)

Oy yerim ben onu. Canım Benm :) benimki kv korkunç boşver en azından yalandan sevimlilik yapsalardı kurtulamazdık.

inan çarşıya falan çıktığımda aklımdasın bulursam alır yollarım sana D: henüz alışverişe çıkmadık ama kasım sonu gibi çıkıcam. o yüzden o çizgili pijama aklımda

Canım benim teşekkür ederim. Nerede satıldığını bilsem de yeter. Ne güzel bir duygu bebişe bişey almak di mi. Bakmak bile güzel. Geçen şeker kontrolünde hemşireye liste yapıcam kalem kağıtla o yüzden sol kolumdan alın kanı demiştim. Ne listesi dedi. Bebişe alınacaklar listesi dedim. Daha erken dedi hevesimi içimde bıraktı yaw.

ay kizlar imrendim valla
benim de annem olsa neler alirdi demi
benim çcouklarima hiç bisey alan olmuyor iyimi, kimseden bisey beklemiyom da gelmiyorda : )
o bunu yapti bu sunu yapti derdi yok en iyisi bu dermisim, zugurt avuntusu , zugurtluk derken etrafimdaki insanlar açisindan zugurtum : )

ben onu aradım aradım bulamadım.

Üzülme canm Bizim Dediğimiz de biley almaktan ziyade bi çorap yani bi hırka örmek düşünmek :) anneleri Babaları yeter bebişlere =)

Bir kez açken alıyor kan sonra şekerli su içiyorsun, bir saatcik bekliyorsun sonra yeniden alıyor.
Gidip tıkınıyoruz sonra sonuç çıkıyor.
2 kez kan alıyor.

Ahh canım vallahi insanlar nie özele gidiyor çok iyi anlıyorum şu istinye devlet hast. gidince.
KAdındoğuma ancak saat 11.00e randevu buldum aldım ama saat 10 da gittim oraya dr. ra girdim sıra yoktu yeni gelmiş bir bay dr. die gittim önceden çünkü byn dr.lar ile sıkıntı yaşamıştım. erkek iyidir belki dedim ama nemrut bunlar yaa cidden devlete özellikle atıyorlar bunları nemrut suratlar. Girdim içeri yaşlı nemrut suratlı bir adam dedim şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum dr.um öle söyledi 50 lılık yaptıracağım yazdı sonra kan ilacım bitmişti onu söyledim tuttu 2 tanede kendi bir ilaç yazdı hiç bir kan tahlili fln hiç bişiye bakmadan etmeden. Sonra haftamı sordu bnde bir umut oğluşumu görürüm die isterseniz bebeğe bakabiliriz usg de dedim. Yat dedi hemşiresi orada telefonda biriyle konuşuyor ben kendim yattım hazırlandım geldi baktı adetimi sordu söyledim doğum tarihi 7 şubat mı dedi dedim hayır 4 şubat die söylemişti dedim snra cinsiyetini biliyormusun dedi evet erkek dedim. Kendi baktı etti ne boy ne kilo söyledi ne bana gösterdi ekranı fitil oldum keşke hiç usgye yatmasaydım die snra gittim açlık kan verdim 2 tüp biri açlık şeker için biride troid için snra gittim genel merkz lab. elime liste verdiler kaşık bıçak tabak 2 bardak y.litre su limon ecz. den ise toz bişi aldım 50 lılık şekermiş o , yarın 8.30 da gel dedi sinir oldum yaaa ben açım gelmişim bu saate kadar beklemişim saat 11.00 öğleden snra değil bişi değil yapın dedim açlıkla şekerli suyu içmiş halim aynı gün olması gerek yokmu dedim biz sabah yapıyoruz şeker yüklemesini dedi illede diretti o salak görevli bende kızdım bağırdım gelirken salatalık domateste getireyim dedim bunu taa artvinde bile yapılmış olarak ücretsiz veriyorlar dedim bide para verdim yaa bilsem gider kndi hast. yaptırırdım
Evet kızlar dediğiniz gibi 50 lılıkte önce açlık istediler sonrada 50lılılk içicem ondan 1 saaat snra bir tane daha vericem sanırım toplam da 2 tane kan veriliyor. 75 lıkte 3 sanırım 100 lükte 4 defa alıyorlar kan.
şimdi geldim evdeyim yarın sabah 8.30 da gidicem bakalım o salak şeyi bana mı yaptıracaklar kendileri mi yapacaklar. giderken domates salatalık götürcem buyrun kalanına da salata yapın yiyiym dicem.

Üzülme canm Bizim Dediğimiz de biley almaktan ziyade bi çorap yani bi hırka örmek düşünmek :) anneleri Babaları yeter bebişlere =)
oyle canim, herseyimiz var sukur,ben ne alicam onuda bilmiuorum, çocuklarin kuçulenlerine bakmam lazim ne var ne yok

disari SIK çikiyorsaniz kanguru alin derim, ama her marka guzel olmuyor ebl agrisi yapiyor bi sure tasidikdan sonra,bel desteklisi var onun biraz tuzlu fiyati ama saglik için deger
ben oglumda almistim baya kullandim simdi yine onu kullanicam insallah

pusetim eskidi onu yanilemem lazim, park yatagini aldim geçenlerde
ana kucagi var arabaya konulan, mama sandalyesi, yuruteç hepsi duruyor yapicam 3. yu diye atmamistim ..

Oy yerim ben onu. Canım Benm :) benimki kv korkunç boşver en azından yalandan sevimlilik yapsalardı kurtulamazdık.
sevimlilik, numara bol bizde.
geçen aramış açmadım o sırada konuşmak istemedim. sonra eşimden aradı beni istedi ayyy yavrum ödüm koptu açmayınca bebeğe bir şey oldu sandım dedi.
sanki her açılmayan telde birine bir şey oluyor. hepsi numara ama benım bunu anlamam 8 yıl sonra oldu.
Asla kötü gelin değilim her konuda objektif olmaya çalışırım ama hayatta en nefret ettığim şey numaradan seven, samimiyetsiz insanlardır.

Onun bi zarari olmaz dimi ve tadini biliyormusun çam tadi varmi :)

Eğer Can'ın çok istiyorsa çamdan yeşil bir kozalak kopar. Suyun içinde birkaç dakika kaynat. Sonra suyundan birkaç yudum iç. Kozalak bronşite falan iyi ama hamilelikte nasıl bilemedim. Birkaç yudum alsan bişi olmaz. Tamamen çam tadında.

sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla kimseye düşmez erkeni geçi. dün de bana dediler öyle ilk bebeğe kıyafet fazla alma giydiremeden büyüycek falan diye. ee benim bebeğimin bir tane bile birşeyi yok ne giydiricem o çocuğa insanlar bir tuhaf benim ilk bebeğim nasıl eşya almam göktenmi yağacak

Oh be güzel her şeyi varmış kuzunun

şeker testi saat 10 kadar yapılıyor denildi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…