2015 Şubat Anneleri

Ben kimyagerim Saracoğlu = litchi diyorlar burda neyin içinde ne var genelde bilirim canım.

Canım Hıçkırık Tuttuğunu Nasıl Hissettin. Ben Anca Sert Tekme,İtme Falan Atarsa Öle Hissediyorum. Öle Ayağını Kafasını Hıçkırığını Ayırt Edemiyorum
canım sık sık ve belli aralıkla böyle hoplama gibi oldu ve uzun sürdü.ben hıçkırığa yordum.döndüğünü filan da ayırt edebiliyorum böyle sanki sular çalkalanıyo gibi oluyo.sen de iyice dinle bebişini anlarsın

ben galiba arıycam dr u biraz sakinleşsin saat itibari ile gaz sancısı falan mı diyorum ama sanki değil kasılıyorum gibi

Yalancı kasılma da olabilirmiş. Geçen doktor tam ultrasona bakarken olmuştu bende. O zaman söyledi. Ama sen yine de ara Dr unu bakalım ne diycek.

bebek geceleri 3-4 saat aralıksız uyuyosa iyiymiş, bende saat başı kalkıyorlar sanırdım , bazıları da diyorki uyanmazsa da emzirmek lazım ama o uyurken nsl emecek, emerse genzine falan gitmez mi ? tecrübeli bulduk ya soru yağmuru : )))

Ne güzel herşeyi söylemişsin. Ben araları bozulmasın diye çok şeyi söyleyemiyorum.
Annemin para gönderme işine annesinin tersi tepki verip göndermesinler diyince söyledim çünkü ailesi ne düşünüyor bilmesi lazım snra laf söz olunca ben onu daha çok kıracak bişi söylerim oda daha çok kızar annesinin kalbini kırar ama böle gerektiğinde yeri gelince söyleniyor canım yoksa tutup gün içinde bana soktuğu her lafı anlatmadım o kadr da değil gidip annesini ona bir bir şikayet etmedim ama yeri gelirse de söylerim asla esirgemem lafımı biraz karadenizlilik ağır basıyor olsa gerek bende :)

Yalancı kasılma da olabilirmiş. Geçen doktor tam ultrasona bakarken olmuştu bende. O zaman söyledi. Ama sen yine de ara Dr unu bakalım ne diycek.
doktorumu aradım magnezyumu artır geçmezse yarın gel dedi

Okul için oturma simidi aldım.. Bel ve kuyruk sokumu ağrım çok oluyor,umarım faydasını görürüm.. Çevremdeki çok bilmişlerin cahilce konuşmalarından çok sıkıldım, herkes bilirkişi maşallah.. Hayırlısıyla doğursamda evimde inzivaya çekilsem kızımla :)

bu tür şeyler genelde 1 yıllık oluyor canım kapağı açıldıktan sonra. yanlış bilmeyeyim ama kozmetik ürünlerinin veya bu tür kremlerin ömrü 1 yıl sanırım.

BENDE gecen aldım popoda kemikte agrı oluyordu eve gıdınce daha oturamıyordum uzerıne. bıraz azaldı sankı o agrı.

Hmm ben magnezyum içmiyorum vermemişti Dr. Eğer devam ederse ben de Dr umu arayayım. Teşekkürler canım.
rica ederimm. iş yerinde bi arkadaş korkuttu beni sen geçse de git benim tam bu aralar kasılıyodu gaz sanıyomuşum diyo

rica ederimm. iş yerinde bi arkadaş korkuttu beni sen geçse de git benim tam bu aralar kasılıyodu gaz sanıyomuşum diyo

yalancı canım onlar. bana da oluyor o ,doktor magnezyum iç demişti bana da. karnım kasılıyor ama sürekli değil. günde en fazla 2 3 defa oluyordur .çok ayakta durmamaya çalış soluna yat dinlen.

Ahh bende bulabilsm keşke isim oğlşuma

canım çok iyi yapmışsın benimde çok ağrım vardı şuan bile simit üstündeyim kullanmaya başladığım günden beri ağrım kalmadı inşallah sende faydasını görürsün. sala çevrendekileri sen bak kendine :)

yalancı canım onlar. bana da oluyor o ,doktor magnezyum iç demişti bana da. karnım kasılıyor ama sürekli değil. günde en fazla 2 3 defa oluyordur .çok ayakta durmamaya çalış soluna yat dinlen.
ah eslaacım evde olsam bütün gün masa başında çalışıyorum karnım taş gibi oluyo eve gidip yemek yapmm lazım mesela vs vsss

Bunu söylemek onlara düşmezz aslında sana bunu söylemesi yanlş durumu varsa alacagını alır zaten annen durumu uyguun degilsedee öyle bi şart yok zatn annesi babası alır bebeğin yani bnm annmimde durumu yok bir aydır bendelerdi özlemiştm dye geldi gelirkn kalın battaniyesinden havlu bornz takımından çıtçtlıya takıma kadar getrmiştii burda hastane ckışı ince battanye falan filan aldıı kynvldemin yanında e doğmdada bi yarım takck kii hiiç durumu yook bunu bile yspsn istemiyodum ben ona ragmen kynvldem emiiin oll beşik bekliyoo,kendilerii ne yapacaak görceeez??

FYZ cicileriniz çok güzelmiş, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…