2015 Şubat Anneleri

Canım Hıçkırık Tuttuğunu Nasıl Hissettin. Ben Anca Sert Tekme,İtme Falan Atarsa Öle Hissediyorum. Öle Ayağını Kafasını Hıçkırığını Ayırt Edemiyorum

Aynen canım bana da dünyanın en güzel duygusu güzelliği gibi geliyor emzirmek düşünüyorum da gögsümde başı memede conkconk emecek orada uyuyp kalacak ben mis gibi cennet kokusunu çekcem içime öle onu izlicem melek gibi uyurken Sabırsızlanıyorum vallahi emzirmek için inşAllah rabbim hepimizie bol süt ve hemen tutup emen bebekler nasip etsin ben emsin sütüm olsun 2 yaşına kadar emziririm Allahım bu güzelliği mamaya değişiyorlar saçma geliyor banada annelik bu yaa bizim kuzenin eşinin memeleri öle yara olmuştu ki kızı emerken ucunun resmen yarısını koparmıştı çatlaklardan ötürü emerken demek yumuşadı çeke çeke yuttu sanırım ne gülmüştük kız sızlıyorken bile emzirdi dedik ucunun yarısını kızının kakasında ara çıkar belki

Allahim kimseye vermesin oyle zorki yara nin acisi, ona dyaanamayip emzirmeyen de oluyor onlara bisey diyemem
ama estetik goruntu yada uykusu için emzirmeyene çok sey derimde enyse susuayim ben en iyisi : ) herkesin kendi seçimi kendi çocugu ..

11 miş hgb bunuda yeni öğrendim bak. doktor diyo zaten vücudunda kan normal ama değeri yok diyo. demir depolarım boş bide

şu kürüde bi araştırayım canım hamileyken yapılıyomu? teşekkür ederim

Canım aynı muhabbet banada olmuştu. Benim eşimin annesiyle babası ayrı. Babası evli ve diğer kadından 14 yaşlarında bi kızı var.
Kızıma hamileyken bi gün oturuyoruz, " annenler bebek odası alacakmı?" Dedi. "Eğer almıcaklarsa söyleyin biz alalım" dedi. Kan beynime sıçradı. Bizim orda oda alınmaz beşik alınır dedim. Annemlerde alırsalar beşik alırlar zaten dedim. Hem bu çocuğun bi anası bide babası var, kimseden bişey istemiyoruz gerek yok dedim. Kendi kızından kalma bi beşik varmış, çatıda duruyormuş onu vercekmiş. İstemem dedim gerek yok 10 sene olmuş kullanılmaz o.
Sonra kayınvalideme gittik. Benim sinirler tepemde. Anladı, noldu bişey olmuş sana dedi. Bende böyle böyle dedi babam dedim anlattım. Açtı ağzını yumdu gözünü. "Bizim çocukların odalarını onun ailesimi almış, benim ailemmi. Bizde gittik beraber aldık. Nerden çıkarmış böyle lafları. Gitsin kızının beşiğine bi tane daha yapsın onu yatırsın.Sen ona bakma annenleri zora sokma. Bu çocuğun babası var, çok olmaz az olur." Bıraksam gidip boğazlıycaktı adamı:)

kizlar kansizlik için hgb onemli
ferritinin çok bi anlami yok , hbg 111-12 den yuksek olunca ferritin in oenmi yok ama çogu dr ferritine gore ilaç yaziyor sebebini bende bilmiyorum : ))
ferritin kanın değeri galiba. ben öyle biliyorum. fazlalığı azlığı değil içinde ki maddeleri değeri. ay tarif de edemedim ki bide hemşire kızı olcam

aman oda bir şey mi benim yengem canının acısına sezeryan olmuştu çocuğunu emzirmedi. birde lohusa sendromuna mı girmiş ne hiç görmek bile istemedi çocuğu. halbuki çocukla uğraşman gerekli emmiyor diye vazgeçersen o iş olmuyor zaten. şimdi çocuk antibiyotik almadan iyileşemiyor koca kız olmasına rağmen. doğru düzgün yemek bile yemiyor. sadece süt içmek istiyor. emziremeyen sütü gelmeyeni anlarım ama olup ta yapmayanı anlamıyorum. ha birde sütü doyurmayan çok insan var onlar mecburen mama vermek zorunda.

bana da kaynanam sordu. ananesi bebek alayı mı diolar öle bişi herşeyini alırmış. dedim herşeyini almasını gerek yok anası babası yani biz varız şükür. onlar da hediye olarak alırlar elbette istediklerini dedim.

benim kayınvalidede dedi en başta bizde bebeğin beşiğini yorganını anneanne yapar yapacak mı annen dedi. bizde yok öle bişey hiç duymadım gerek de yok kimse almasın bişeyini annesi babası var bu çocuğun dedim. 7 haftalık hamileydim hormonlar tavan yapmış sinirlenmeye yer arıyordum zaten. çok sinirlenmiştim. bide ailemin durumunun hiç iyi olmadığınıda biliyo. ona rağmen annem daha 3 aylık hamileyken bir sürü alışveriş yaptı bir sürü ciciler ördü. insanın içinde olsun ucundan bi yerden yapıyo mutlaka.

anneannemin kiracısı da sırf sigara içebilmek için emzirmedi bilerek. dayadı mamayı hemen. bencillikten başka bişi değil.

Teşekkür ederim canım. Bence bebişle yürüyüşe çıkmak için arabadan daha iyi ama eşim kangruda bebiş sıkışır diyor. Öyle bişi olmuyorur di mi?
yok canim niye SIKISSIN , ayari var kemerle ayarliyorsun,sigmayack kadar buyyuncede içine sokmuyorsun zaten, kilosuna gore 6-7 ay falan kullanilirsin dogumdan itibaren ( ilk aylarda basi sana dönük oluyor zate, 4. aydan sonra disa dönük oluyor yuzu,evde kendin is yaparken bile kullanabilriisn, onun turkçesi ana kucagi zaten daha rahat edebilecegi bi yer yok bence :) . ama ben evin içinde çok kullanmadim alisir diye : )

herşey değil de kızlar anneanne istediklerini hediye olarak alır tabi ki ama adette olan yatağını yorganını ve beşiğini kız annesi alırmış beşik takımı diyorlar bunun adına. Biz zaten beşiği aldık dün ve annem telde renk danıştım düzbeyaz olsa olurmu fln die annem siz alın ben size parasını gönderirim kızım dedi şuan elimde yok dedi eşim duydu bunu diyor ki hayır göndermelerine gerek yok hayatım biz aldık dedi o yorgan fln yapmak istediklerini yapsın aileni zora sokmanın mantığı yok dedi zaten emekli maaaşı ile kardeşini üni.de okutuyorlar dedi. Bende dedim annen öle demiyor yapmıcaklarsalar ben yapayım diyor dedim ben ailemi annemi 500- 600 tl için ezdirmem annemde ezdirmez kendini dedim sonra ailen laf ederler ben laf söz çekemem dedim annenin bana o dediği laf benim canımı sıktı zaten yeterince dedim. Hayy bu kadın diyor nerde ne konuşcak bilmiyor diyor kızdı annesine.

mamayı yapmak daha zor değil mi yaw, memeyi aç besle ohh çok pratik : ))

ya ben e bebekte indirime girmişti lansolin krem varya 30 dan 22 ye düşmüştü, alacaktım ama ne kadar baktıysam son kullanma tarihini bulamadım almadım o yüzden , neresinde yazıyor bu tarih ? bi lot yazan var ama o da tarihe benzemiyor anlayamadım

mamayı yapmak daha zor değil mi yaw, memeyi aç besle ohh çok pratik : ))
bilmem 3.çocuk belkı gecmıstır hevesi . zaten çocukları var ıkı erkek 7-9 yaşlarında bebek hep onların kucağında. ben taze heves aklım cıktı. insan her seye alışıyor demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…