bunlar hep ego savaşları işte...Doktoram biteli yedi yıl oldu. Tez jürilerim benim de zorluydu ama en azından yaptığım şeyleri anlayan insanlardı. Ben deli gibi herkesin çalıştığı konuları değil de kimsenin çalışmadıklarını seçtim. Aslında bilim adamlığı bu demek ama ülkemizde enayi diyorlar. Kuantum kimyası çalışıyorum ve Türkiye'de sadece bizim üniversitede bölümü var. Koca ülkede başka hiçbiryerde açılmamış. Dolayısıyla bu konuda uzman Prof da yok Türkiye'de. Üniversiteler arası kurul Türkiye'de bulamadığında yurt dışından getirmekld yükümlü ama sadece kural bu. Adamlar bana Türkiye'den beş jüri ayarlamışlar ikisi organik kimya ikisi fizikokimya ve biri inorganik kimyadan. Bunlar üç ayrı doçentlik konusu zaten. Üç ayrı konuya çalışmamı istiyorlar şimdi. Benim bildiğimi onlar bilmediği için de bildiğim yerlerden soramıyorlar. Zararın neresinden dönersen kardır demişler 15 yıldır araştırma görevlisiyim 4 ün 9 u kadro derecem. Kadrom artmadığı için 4ten aşağı düşemiyorum. En kötüsü de o kadar başarılı işler yapmama rağmen yalnız olmam. Hocam emekli olalı on yıl oldu. Devlerin yanında kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum.
ferritin kanın değeri galiba. ben öyle biliyorum. fazlalığı azlığı değil içinde ki maddeleri değeri. ay tarif de edemedim kibide hemşire kızı olcam
bilemedim şimdihgb feritinin içinde olabilirmiki :))
bilmem 3.çocuk belkı gecmıstır hevesi . zaten çocukları var ıkı erkek 7-9 yaşlarında bebek hep onların kucağında. ben taze heves aklım cıktı. insan her seye alışıyor demek.
herşey değil de kızlar anneanne istediklerini hediye olarak alır tabi ki ama adette olan yatağını yorganını ve beşiğini kız annesi alırmış beşik takımı diyorlar bunun adına. Biz zaten beşiği aldık dün ve annem telde renk danıştım düzbeyaz olsa olurmu fln die annem siz alın ben size parasını gönderirim kızım dedi şuan elimde yok dedi eşim duydu bunu diyor ki hayır göndermelerine gerek yok hayatım biz aldık dedi o yorgan fln yapmak istediklerini yapsın aileni zora sokmanın mantığı yok dedi zaten emekli maaaşı ile kardeşini üni.de okutuyorlar dedi. Bende dedim annen öle demiyor yapmıcaklarsalar ben yapayım diyor dedim ben ailemi annemi 500- 600 tl için ezdirmem annemde ezdirmez kendini dedim sonra ailen laf ederler ben laf söz çekemem dedim annenin bana o dediği laf benim canımı sıktı zaten yeterince dedim. Hayy bu kadın diyor nerde ne konuşcak bilmiyor diyor kızdı annesine.
mamayı yapmak daha zor değil mi yaw, memeyi aç besle ohh çok pratik : ))
bilemedim şimdibeni aştı bu konular
kremin agzi deilde diger tarafi beyaz ya, oraya islenmis don kullanma tariih benimkinde , simdi bakdim bende 2012 de bitmis benimkinin gunu oglum 2010 dogumlu o zaman alinmisti, 2 sene en az varmis ya ni gunu aldiigmdaya ben e bebekte indirime girmişti lansolin krem varya 30 dan 22 ye düşmüştü, alacaktım ama ne kadar baktıysam son kullanma tarihini bulamadım almadım o yüzden , neresinde yazıyor bu tarih ? bi lot yazan var ama o da tarihe benzemiyor anlayamadım
2-3 saat iyiymiş ben şimdide 2-3 saat uyuyorum zaten ben sandım 10 dk bir uyanıyorlar.Mama yiyince uzunca süre uyuyormuş bebişler. Anne sütü içince iki üç saatte bir kalkıyormuş emmek için.
: )) yok gece o kadar SIK uyanmaz ama gunduz olabilir oda 3 aydan sonra, her çocuk farkli oluyor , benim çocukalr sever uykuyu, gunduz de gecede keisntiisz 3 -4 saat uyurlardi ilk aylarda2-3 saat iyiymiş ben şimdide 2-3 saat uyuyorum zaten ben sandım 10 dk bir uyanıyorlar.
her çocuğun yeri ayrı değil mi ne biliyim tuhaf ama gerçek çok örnek var, belki gerçekten heves alınıyodur ilklerde bunu yaşamak lazım bilemedim ama sanki ben yapamazdım , çok minikler kıyamam
kiz litchi sen ne kadar bilgiilsin boyle konularda, seninle guzel anlasicaz, bide çocuga ates dusurucuyu vermedin mi tamamdir bu is : )))))))))Hgb yani hemoglobin damarlarımızda dolaşan kanda, ferritin karaciğerde depo Demir'i.
bugun bi sürü ağrım var ya. özellikle ayağa kalkınca sağ tarafta kasığıma bi ağrı giriyo yürüken falan.otururken de karnımın yan duvarları ağrıyo kollarım altına gelen yerler yani. var mı böyle şikayeti olan? doktorumu mu arasam ya poffff
kiz litchi sen ne kadar bilgiilsin boyle konularda, seninle guzel anlasicaz, bide çocuga ates dusurucuyu vermedin mi tamamdir bu is : )))))))))
Mama yiyince uzunca süre uyuyormuş bebişler. Anne sütü içince iki üç saatte bir kalkıyormuş emmek için.
anladim canim, yok buna ozel deil baska konulardada bos deilsin belli cevaplarindanIki yıl kansızlıkla mücadele ettim de ondan biliyorum canım.
ben galiba arıycam dr u biraz sakinleşsin saat itibari ile gaz sancısı falan mı diyorum ama sanki değil kasılıyorum gibiBende de biraz oldu, üzüldüm de ondan oldu sandım.
kremin agzi deilde diger tarafi beyaz ya, oraya islenmis don kullanma tariih benimkinde , simdi bakdim bende 2012 de bitmis benimkinin gunu oglum 2010 dogumlu o zaman alinmisti, 2 sene en az varmis ya ni gunu aldiigmda
sen çocuklar dıyınce bana garip geliyor. eskiden insanların 5-6 çocuğu yapıyordu en az.: )) yok gece o kadar SIK uyanmaz ama gunduz olabilir oda 3 aydan sonra, her çocuk farkli oluyor , benim çocukalr sever uykuyu, gunduz de gecede keisntiisz 3 -4 saat uyurlardi ilk aylarda
simdi yatin diye diretiyom aksamlari uyumak istemiyolar o ayri konu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?