2015 Şubat Anneleri

İnsallah doya doya emzirirsin kızını. Hastalıgi da atlatamadin bir turlu. Tekrar cok gecmis olsun

hiç bisey kullanmayan biri oalrak atlayim ben :)
sut içmiyonmu canim sen, ben kullanmiyorum ama vitaminin içinde oda vardir kesin

Vitaminin içinde kalsiyum da var ama aynı magnezyum gibi vitamin harici kalsiyumu ek olarak veren doktorlar var. Magnezyum demek en fazla 100 mg mış. Mesela esla decavit yanında magnezyum da kullanıyor bildiğim kadarıyla. Decavit te zaten 100 mg magnezyum var. Ek kullandığı kaç mg acaba.

kiyamam canim yaa
elinde olmayan sebepden emzirememisin ,insalalh bu sefer aksilik olmaz
dedim ya oyle efden pufden bahaneler uretiyolarki hanimlar agzim açik kaliyor onlaraydi benim lafim

Yok yanlis anlasildm sanirim benm lafim size degildi oyle annelete ben de kiziyorum elindeki nimetin kiymetini bilemiyolar cok yazik.ama bizim insanimiz da az degil ne yasadgni bilmeden yaftalayan kalp kiran patavatszlar da cok onu anltmak biraz da icimi dokmek istedim. Bana birtanesi oh ne rahat senin is denizde tatilde meme yikama derdin yok biberonu dayiyorsun demisti de gözüm faltasi gibi acik kalakalmstim. Mama biberon isi o kadar zor ki surekli steril et hazrda bulundur sut sag saklma kosullarina uydur yaninda bidolu esyayla tasin dur. Emmek gibisi var mi hem essiz keyif hem konfor herdaim hazır cesme rabbimden

eczaci bana oyle dedi canim
hatta elimdeki vitamine bakdim onun içeriginde58 gr magnezyum vardi, tek absina magnezyumun etk dozunda 100 grammis,hamilelere fazlasimi oneriliyorki acaba hiç bilmiyorum
ben vitamini alsam ugrasmazdim valal fazlasiyla ama vitaminide almiyorumki : )

Benim kızımda 2,5 ay kadar emdi. Lohusalık dönemimde sorunlar yaşandı. Moralim çok bozuldu ve sütüm kesildi. Siz siz olun kızlar hiçbişeyi takmayın. Çocuğumuz rızkından oluyor

Ben de ondan korkuyorum. Çok duygusal davranırsam bazı şeyleri takarsam ne yaparım diyorum.

valla bencede çok zahmetli biberon isi
benim oglan biberonu hiç almadi, çok ugrastim ama almadi , içmedi , ev biberon çoplugune döndü çocukda yudum almadi biberondan, bende çok ugrastim biberon alsin diye, oturup aglardim emzirmeyi kesince sut içmeyecek diye, çok ama çok ugrastim ama bosuna imis

bardakdan pipetle çok guzel içiyor , sabah aksam 300 er ml içiyor valla çokda seviyor sutu :)
a

Slm kızlar eşimin teline çekmiştik dükkandaki bebeğime aldığımız beşiği sizce nasıl güzel mi ?
İçine biz yatak setini mavi beyaz gemli aldık :)

Gule gule huzurla saglikla kullanin insallah

Benim kızımda 2,5 ay kadar emdi. Lohusalık dönemimde sorunlar yaşandı. Moralim çok bozuldu ve sütüm kesildi. Siz siz olun kızlar hiçbişeyi takmayın. Çocuğumuz rızkından oluyor

Evet pskoloji cok ononemli Cocugunuzun rizkini baltlamaya calisan herkesi geri puskurtun kale almayin sakin

Bakalım emzirme serüvenlerimiz nasıl olacak biz ilk anne adaylarının.
Ben çok emzirmek istiyorum inş bol sütlerimiz olur ve inş emen bebeklerimiz olur :)

Guzel olacak insallah hepimizin hikayesi

İnsallah doya doya emzirirsin kızını. Hastalıgi da atlatamadin bir turlu. Tekrar cok gecmis olsun

allah razi olsun canim insallah
sorma ya atlatamiyorum ilacsiz ben artik ilac da icmek istemiyorum surekli hasta olunca o da zarar.

Ben de ondan korkuyorum. Çok duygusal davranırsam bazı şeyleri takarsam ne yaparım diyorum.

Hic korkma hepsine celik yurekle karsi koycaz savaşçı anneler olarak yikmalarina izin vermiyoruz insallah. Gerekirse karantinaya alcaz kendmizi millet kirilmasin diye susup dertlnmek yok asla

masallah ona benim cadiyi suya alistrmak bile cok zor oldu yutamiyordu bardaktan da pipetten de zahmetli tosbaaam benim

çok tşk ederiz teyzeleri benimde içime sindi cidden malı kalitesi ve oymaları çok hoşuma gitti bnmde çekmeceleri oymaları tutamaçları hoşuma gitti eşimde çok beğendi o yüzden bunu tercih ettik diğer gemili denizci uğurböcüklü süslülerden se bunu seçtik vallahi :) inş sağlıkla yatırırız oğlumu.

canim dr altan muyane yapmiyor demi, kasilmalarin zarari varmi yokmu yalancimi sahicimi nasil anliyor acaaba
Ben hic alttan olmadim muayene insallah olmam:) ultrasonla rahim agzi acikligina bakiyo.bide 13 haftalikken mesela kasilman var demisti siyah bi bolge gostermisti ultrasonda.belki nst ye falan bagliyodur

Sen keşke annem olsa yapardı her şeyi diyince annen türkiyede sandım. Haklısın biz burda o şunu yapmadı bu bunu yapmadı derken düşüncesizce konuşuyoruz. Elimizdekilerin kıymetini bilmeden.
Bizde beş kardeştik.

Bugun ben de yasadim sanirim bunu once bicak batar gibi keskin bi sanci oldu sonra da gogsumun altinda enlemesine genis bi alanda sertlesme oldu. Bi an bebisim mi dayaniyor vargucuyle dedim ama bebisin boyunu ascak kadar genis bi alan sertti
Simdi g?ecti mi?

Bunla alakasiz biraz ama benim polen alerjim var tesr yapilmadigi icin 6 yasina kadar cigerleri temiz ama zaturre kesin bu hirilti baska turlu olmaz diye onlarca penisilin tedavisi..sonuc az kalsin gereksiz igneler yuzunden romatizma olcaktim.saglikcilar bazen cok ihmalkar olabiliyo

Litchi bugun seninle ayni seyleri yasiyoruz kalbimin sesi gum gum kulagima geliyo sonra nefesim daraliyo kalkiyorum bi panik

Bişey mi dokundu hava mı etkili oldu ki. Ben bugun yediklerimi düşündüm karnıbahar ve mercimek vardı bunlar gaz mı yaptı diyorum.

Ben de magnezinc diye bi ilac kullaniyorum arti decavit arti demir.demirin icin de folic var mesela 300mg sante fort adi.magnezyum ilaci da 300 mg magnezyum 30 mg cinko barindiriyo

Bişey mi dokundu hava mı etkili oldu ki. Ben bugun yediklerimi düşündüm karnıbahar ve mercimek vardı bunlar gaz mı yaptı diyorum.
Bak olabilir.ikisi de gaz yapar.ben cok hafif yedim pastayi saymazsak:) iyi uyuyamadim kotu ruyalar gordum acaba gerildim mi diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…