2015 Şubat Anneleri

Ben de magnezinc diye bi ilac kullaniyorum arti decavit arti demir.demirin icin de folic var mesela 300mg sante fort adi.magnezyum ilaci da 300 mg magnezyum 30 mg cinko barindiriyo

300 mg magnezyum decavitle birlikte 400 mg magnezyum alıyosun. Demek ki en fazla 100 mg olması hamilelikte işe yaramıyor daha fazla gerekiyor.

Bak olabilir.ikisi de gaz yapar.ben cok hafif yedim pastayi saymazsak:) iyi uyuyamadim kotu ruyalar gordum acaba gerildim mi diyorum ben de

Olabilir gergin uyanınca tüm günü etkilemiş olabilir. Aman yaa şu abuk sabuk rüyalardan nir kurtulamadık. Herkes bebişini rüyasında gördü ben de görmek istiyorum.

Bişey mi dokundu hava mı etkili oldu ki. Ben bugun yediklerimi düşündüm karnıbahar ve mercimek vardı bunlar gaz mı yaptı diyorum.
Ee canım sen bizden iyi bilirsinki ikiside gaz yapar, gazda sıkıştırır insanı :) Benimde bi ara çarpıntım olmuştu doktor tiroidime ve kan değerlerime baktı ,kan değerim düşük çıktığı içinde Demir ilacı verdi. Devam ederse sende bi baktır. Bi de benim nabız 105 in altına düşmüyor dinlenme halinde bile o da yoruyor beni

Herkes hamile olunca Demir ilacına başlar benim Dr taa başta kestirdi kullandığım Demir ilacını. Iki yıl boyunca düzenli kullanmıştım şimdi sadece multivitamin içindeki Demir'i alıyorum o kadar. En son tahlilde hemoglobin değerim iyiydi ama ben ferritini de merak ediyorum. Onu da bir ara yaptırayım bari.

365 mg magnorm kullanıyorum ben,decavitte kullanıyorum ayrıca,doktor bana kasık ağrılarım yüzünden magnezyum vermişti.Ben rahim dikişi operasyonu geçirdim.

365 mg magnorm kullanıyorum ben,decavitte kullanıyorum ayrıca,doktor bana kasık ağrılarım yüzünden magnezyum vermişti.Ben rahim dikişi operasyonu geçirdim.

Seninki tam alınması gereken miktarmış sanırım canım.

Hmm bana daha takviye yapılabilir demek ki. Sen de çok ağrın olmadıkça iki alma en iyisi canım.
Evet ya su an ikinciyi icmemeyi dudunuyorum fazlasi da zararli olabilir bugun dinleniyim gecmezse yarin bi giderim

kizlar nabersiniz??
biz kizimin oda takimini aldik ikeadan hem saglam hem saglam hem uygun fiyatli. yarin kurucaz bakalim nasi olucak. bir tek eksigimiz bebek arabasi kaldi cok cesit var secemiyorum
sizlerin ne eksikleri var?

Benim abim 38 yaşında emmemiş annem hala bahsedince gözleri doluyor. Nasıl bir şeyse annelik.

Bilgi sahibi olan varsa ya da başına gelen bilgilendirirse sevinirim.Bebeğin 1 hafta geç ya da 1 hafta önde gelişmesinin beslenmeyle bir alakası var mıdır acaba? Böyle bir sey yaşayan dr una soran var mıdır ?

Öğlen yemek yedim.midem hala ağzımda sanki.
Birde nefes nefeseyim bugün yine. Bu nefes sorunu da ara ara oluyor nedense.oturduğum yerde bile çok kötü nefes alıyorum.

Ben hic alttan olmadim muayene insallah olmam:) ultrasonla rahim agzi acikligina bakiyo.bide 13 haftalikken mesela kasilman var demisti siyah bi bolge gostermisti ultrasonda.belki nst ye falan bagliyodur
himm burda her ay altdan bakiyolar
insallah rahime etkisi olmayan yalanci sancidir, simdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…