2015 Şubat Anneleri

Bilgi sahibi olan varsa ya da başına gelen bilgilendirirse sevinirim.Bebeğin 1 hafta geç ya da 1 hafta önde gelişmesinin beslenmeyle bir alakası var mıdır acaba? Böyle bir sey yaşayan dr una soran var mıdır ?

Evet kordondan gelen kan akışıyla bağlantısı var.ama 3 haftayı geçmediği sürece problem olmaz demişti doktorum.hep sola yat düzelir demişti.varsa cok gecmiş olsun takılmayın.özellikle 7. Aydan sonra düzensiz olurmuş ölçüler

yok dusuncesizlik deil basiniza gelmeyince nerden bileceksiniz, gelmesinde insalalh kimsenin basina,kaynanamda uvey benim,saolsunlar çocuklari gorduklerinde birer parça ust abs aliyolar ama oz ennemiz olsa degisik olurdu herhalde
ben en çokda lohusa yatagini merak ediyorum ama tabi gormem imkansiz yani bana yapilmasi imkansiz
hastaneden gelince ilk isim 4-5 gun boyunca esimin hiç ellemeden yattiigi çarsaf yorgani degistirmek oluyor : )))

Öğlen yemek yedim.midem hala ağzımda sanki.
Birde nefes nefeseyim bugün yine. Bu nefes sorunu da ara ara oluyor nedense.oturduğum yerde bile çok kötü nefes alıyorum.

Belki de gaz sıkıştırması yaşıyoruzdur havalar da soğudu ya. Gazı artırıcı bişeyler yememeyi düşünüyorum.

kizlar nabersiniz??
biz kizimin oda takimini aldik ikeadan hem saglam hem saglam hem uygun fiyatli. yarin kurucaz bakalim nasi olucak. bir tek eksigimiz bebek arabasi kaldi cok cesit var secemiyorum
sizlerin ne eksikleri var?

Biz daha hiçbirşey almadık. Meryem üzerlinin bebişine giydirdiği kıyafeti bulabilirsem ilk onunla açılış yapmak istiyorum :)

5 gün geride ama çok sorun değil dedi gelecek ay bir daha bakarız dedi. Ben pek yemeği sevmiyorum yerim de önceden ne yiyorsam şimdi de onu yiyorum porsiyon aynı ve okulda yoruluyorum herkes gibi tabi arada yürüryüş yapıyorum filan acaba dedim beslenmemi mi aksadı dr dedi aç kalmıyorsun ya bebek beslenir alakası yok beslenmeyle dedi. Yaşayn var mı ya da dr u farklı şeyler söyleyen merak ettim. Teşekkür ederim.

Niye imkansız bunu eşine söylesen belki sen çıktığında yatağı senin için hazırlar. Lohusa yatağını normalde kim hazırlar ki?

Çok neşeli ve güçlüsün canım. Bende böyle bi izlenim bıraktın

Bebişe giden kan akışını fazlalaştırmak gerekiyormuş. Dinlenmek ve sola yatmayı dene istersen canım.

Yok yok gönlünü ferah tut :) böyle bebişler son ayda cok alıyor.hatta doktorum basta zayıf bebekler sonradan daha kilolu açığı kapatmak için demişti.bende cok araştırdım.detaylı doplerde kordondaki kan akışında sorun yoksa no problem :) Havuç suyu beslermiş

Niye imkansız bunu eşine söylesen belki sen çıktığında yatağı senin için hazırlar. Lohusa yatağını normalde kim hazırlar ki?
kiz ben ne biliyim, lohusa yatagi ne bilmiyorumki, cicili bicili bisey herhalde : )
gerçi hayalimdeki cibinlikli tullu falan dizilerdeki gibi :), ben fazla tv izliyorum galiba , ama ciddi gormedim baskasindada lohusa yatagi, sadece duyyorum iste ..

Çok neşeli ve güçlüsün canım. Bende böyle bi izlenim bıraktın
saol canim
valla bilmemki ben herseyi oldugu gibi kabul ettim hayatimada oyle devam ediyorum
aa bak mesela bizim evde lohusa problemi hiç olmaz, evde çocuk baba ve benden kimse olmuyor, karisan eden yok kimse sana ellemyince ses etmeyince hersey gulluk gulistanlik oluyor
ben çocuklarimi istedigim gibi yetistiriyorum mesela, iki ay izinde fitil olup geliyorum,çocugun elinden cipsi dondurmasi eksik olmuyor dede sayesinde, SIKA SIKA disler çuruyor resmen, evimi oyle ozluyorumkii
hasta olduklarinda kolay kolay dr agitmem,gitsem ilaci kullanmam kocamida alistirdim artik kendime baslarda sorun ederdi ama gorduki ben hakliyim hiç karismaz hasta olduklarinda, bildigimi okurum :))) ( hastalikdan kastim ates oksuurk vs klasik çocuk hastaliklari )

Insallah canm sanki farkli gibi ya tek tarafli hafifledi ama gecti diyemm uzaniyorum
tek tarafli nasil oluyor ki canim

karniyin sag yada sol tarafi sertlesirse o beebek top oluyor demek kendi kendine oynuyor yani içerde : )
ama tam gobegin ortasi sertlesiyorsa o zaman rahim kasilmasi oluyor ..

Bende kimsem yok diye ağlayıp sızlanıyordum ama şimdi hep sen aklıma geliyorsun. Ablamın arkadaşıda işte doğum yaptı tek çocuk kimsesi yok. İki oğlu var.doğuma giderken çocuklarıda yanında götürdü.
Çıktıktan sonrada ablam yemek yapıp götürüyor ama eşi her şeyle ilgileniyor ondan çokta kimseye ihtiyaç duymuyor.

ay doguma nasil gidiyor çocuklarr
komsularim bana birak diyolar saolsunlar hangisi olsa yok demez ..
benim esim yaparmi bakarmi bilmiyorum hiç deneyemedim evde durmuyorki adam hep iste
eltimee giderler buyul ihtimal çocuklar ama utaniyorum gondermeye kadinin 6 çocugu var : (

Tamam işte sen azıcık çıtlat böyle bişey istediğini eşine bak o sana ne güzel yataklar hazırlıcaktır. Hatta diğer bebişlerinle birlikte hazırlayıp sana sürpriz bile yapabilirler.

Allah aşkına şunun resmini yükleme bakalım. Birde o Almanyada yaşamıyor mu? Burda almanyada yaşayan varsa baksın nerden almış
he kiz litchi nasil bi tulum bu marka falan yazmiyormu ustunde
meryeme desek gondermezmi buyumustur onun kizi artik giymiyodur : )
ciddiyim heaa dalga egçmiyorum,faceden falan bi yerden ula$sak nerden aldigini soyler herhalde uzerinde yazar markasi sonuçta

Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…