Ya unuttum yazmayi burda gittgim iki dr var. Biri istanbulda dogum yapcagmo bliyor digerine demedim.ikisi de her sartta sezeryanci zaten mersnde normal doguma yanasan pek yok o yuzden ssvd ne blmiolar bilen de anlamiyo öcu gibi bakıyor. O yüzden hic polemge grmemek icin zihniyet degsmio cunku bahsetmiyorum ben nslsa iatanbula gidicem insallah diye. Fakat hiç tahmin etmedgm bi sorun yasayacagm dunki randevuda onu anladm canim sikıldı

Ilki sezeryan diye bunu tabiki de sezeryan goren dr gebeligi 40 hfta değil 38 hfta uzernden degerlndrmye kalkti ve buna dayanaraktan 32.hfta çalışabilir raporu icin normal suremden iki hafta once gelmemi izin raporlarini iki hafta onden gostermemz gerektgini söyledi. Ben diger mevzuda tartsmaya girmemek icin sancimi bekleyip sezerysn olcam gibi yapip gecstrym konuyu dedim. Basladu asla olmaz olursun patlarsin ic kanamadan diye felaket tellalligina uyuz oldum 14 16 subat gorunen dogum tarhini 1 şubat gibi baz alicakms illa.bu benm tum izin hafta aktrma planlarmi bozucak niye iki hafta kaybedeym kafadan netcede istanbula gidince normal icin bekliycem sezeryan olcaksa da kendi surecini bekliycem belki 40 41.hfta olcak
Kimbilir bu drlar yuzunden hem izinde hen prosedurde sorun yasayablrm smdi ben napiim bi aki verin. Diğer dr istanbula gtcegmden habersz kendsnde sezeryan olcam saniyor ama o da ikinci sezeryan diye tarhi erkene cekebilir bunun gibi ben hak kaybi yasamak istemiyorum bunlarn sabit zihniyeti yuzunden napsam bilemedm valla